- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #267.021
Önceki mesajlarda mutlaka belirttiğimiz olmuştur kimse burda al dilatörü direk yap demiyor. Her zaman söylüyoruz önce doktor muayenesi olmalısınız sonrasında eğer kendiniz yapacak güçte hissediyosanız evde dilatörle ya da parmak egzersizi ile çalışın, yapamazsanız da mutlaka uzmandan destek alın diye. Kaç mesaj okuyup bu mesajı yazıyım dediniz bilmiyorum ama burdaki desteği en iyi bunu yaşayan bilir. Sanki yanlış yönlendiriyomuşuz gibi konuşmazsanız sevinirim. Biraz uğraşıp bizzat kendime ait önce anatomik muayene diye bastıra bastıra söylediğim mesajları bulabilirim ama gerek duymuyorum. Bu topikte en başından beri bütün sayfaları okudum bir sayfa bile eksiğim yok insanlara tuhaf ithamlarda bulunmayın.Arkadaşlar doktor muayenesi olmadan dilatör falan kullanmayın, uzun zamandır buraları okuyorum herkes bir dilator al basla vs birbirine akil veriyor, sizin anatominiz o dilatörü içinize sokmaya uygun mu acaba, zarıniz kapali olabilir, anatomisi bozuk olabilir yapamazsınız kendinize zarar verebilirsiniz vs. Once doktor kontrolü bunu sakin unutmayın kulağınıza küpe edin
Siz neden üzerinize alındınız bu sayfanın sahibi misiniz size bir sey demedim ki benÖnceki mesajlarda mutlaka belirttiğimiz olmuştur kimse burda al dilatörü direk yap demiyor. Her zaman söylüyoruz önce doktor muayenesi olmalısınız sonrasında eğer kendiniz yapacak güçte hissediyosanız evde dilatörle ya da parmak egzersizi ile çalışın, yapamazsanız da mutlaka uzmandan destek alın diye. Kaç mesaj okuyup bu mesajı yazıyım dediniz bilmiyorum ama burdaki desteği en iyi bunu yaşayan bilir. Sanki yanlış yönlendiriyomuşuz gibi konuşmazsanız sevinirim. Biraz uğraşıp bizzat kendime ait önce anatomik muayene diye bastıra bastıra söylediğim mesajları bulabilirim ama gerek duymuyorum. Bu topikte en başından beri bütün sayfaları okudum bir sayfa bile eksiğim yok insanlara tuhaf ithamlarda bulunmayın.
Sayfa sahipliği ile alakası nedir? Genelleme yapmışsınız bende bu topikte başından beri gerek sadece okuyarak gerekse yazarak yardım alan ve sonrasında yardım etmeye çalışan biri olarak cevap veririm tabiki.Siz neden üzerinize alındınız bu sayfanın sahibi misiniz size bir sey demedim ki ben
Düşüncenizi söylemenizle kimsenin derdi yok. Düşüncenizi söylerken burda bulunanlara herkes akıl veriyor derseniz bende kendimde cevap verme gereği duyarım. Özgürlüğünüzü mü kısıtladım ne alaka gerçektenHanımefendi burasi bir forum herkes kendi düşüncesini, gözlerini, yorumunu yazabilir buraya. Kimse size şahsi olarak ithamda bulunmadı lütfen farklı görüşlere saygılı olalım ki buraya da yeni insanlar düşüncelerini özgürce yazsın,
Daha fazla uzatmak istemiyorum bir daha bu başlığa yazmayi da düşünmüyorum amacından saptı herşey size hayırlı forumlarDüşüncenizi söylemenizle kimsenin derdi yok. Düşüncenizi söylerken burda bulunanlara herkes akıl veriyor derseniz bende kendimde cevap verme gereği duyarım. Özgürlüğünüzü mü kısıtladım ne alaka gerçektenelinizi mi tuttum hesabınızı mı şikayet ettim?
nefes egzersizi yapın mutlaka, bakın bunun gerçekten çok faydası var çünkü vücudun parasemaptik sinirlerini yatıştırır, kesinlikle diyafram nefesi çalışın, 7 saniye nefes al 6 saniye tut 6 saniye geri ver,Selamlar siteye bu konuya yazmak için üye oldum. Dilatörleri yapabiliyorum ama eşli deneme olmuyor. Eşimle denemeden önce alıştırma da yapıyorum ama iş o ana geldimi yine kasılıyor. Ne yapabilirim başka artık bilmiyorum.
Spreeyin ismi nenefes egzersizi yapın mutlaka, bakın bunun gerçekten çok faydası var çünkü vücudun parasemaptik sinirlerini yatıştırır, kesinlikle diyafram nefesi çalışın, 7 saniye nefes al 6 saniye tut 6 saniye geri ver,
eşiniz size dilatörü ileri geri yapsın, onun sayesinde alıp çıkarın,
en olmadı sprey kullanın ve bu arada pozisyon da çok önemli bacakları kendinize doğru omuzlara gelecek şekilde havaya kaldırın hatta omuzlara sabitleyin bu aslında vajinismus kaslarına engel olur orayı kasamazsanız isteseniz de ama indirmeyin bacakları
çok açık yazdım üzgünüm ama faydası olsun diye :/
o anki cesaretinle aldıysan olmaz hatta rahatsan acı da hissetmezsin, acı tamamen kasmaktan oluyor ya, tebriklerkızlar size bişey sormam lazımmm şimdi ben 1 sene 2 aykık evliyim söylemiştim Birtane fizyoterpiste gitmiştim falan ama olmamıştı bizde Reyyan hocaya sıra aldık 21 ekime ama dün ilk defa oldu yani eşim derili oldu yani ama bende acı yok sizce bu hastalığın durup dururken nefes egzersizi falanda yapmadım geçme olasılığı var mı 1 defa yaptık bugün birdahaki denicez sizce kendiliğinden geçer mi
Dilatorleri verin eşinize, size egzersizleri o yapsın. Hâlâ kontrolü karşı tarafa bırakamıyor olabilirsiniz, böylece kontrolü bırakmayı ve esimize güvenmeyi de öğreniyoruz. Evet, su an egzersizleri eşim yapıyor ve hiçbir şey olmuyor demek ki ilişki de böyle kolay olacak bilincini kodluyoruz eşli dilator egzersizleri ile.Selamlar siteye bu konuya yazmak için üye oldum. Dilatörleri yapabiliyorum ama eşli deneme olmuyor. Eşimle denemeden önce alıştırma da yapıyorum ama iş o ana geldimi yine kasılıyor. Ne yapabilirim başka artık bilmiyorum.
Cesaret yada böyle o an almak gibi değildi normal direk oldu bilmiyorum zaman gösterecek umarım olmuşturo anki cesaretinle aldıysan olmaz hatta rahatsan acı da hissetmezsin, acı tamamen kasmaktan oluyor ya, tebrikler
Kaslarınızı rahat bırakmayı öğrenmişsinizdirkızlar size bişey sormam lazımmm şimdi ben 1 sene 2 aykık evliyim söylemiştim Birtane fizyoterpiste gitmiştim falan ama olmamıştı bizde Reyyan hocaya sıra aldık 21 ekime ama dün ilk defa oldu yani eşim derili oldu yani ama bende acı yok sizce bu hastalığın durup dururken nefes egzersizi falanda yapmadım geçme olasılığı var mı 1 defa yaptık bugün birdahaki denicez sizce kendiliğinden geçer mi
Açık yazmak gerekiyor zatennefes egzersizi yapın mutlaka, bakın bunun gerçekten çok faydası var çünkü vücudun parasemaptik sinirlerini yatıştırır, kesinlikle diyafram nefesi çalışın, 7 saniye nefes al 6 saniye tut 6 saniye geri ver,
eşiniz size dilatörü ileri geri yapsın, onun sayesinde alıp çıkarın,
en olmadı sprey kullanın ve bu arada pozisyon da çok önemli bacakları kendinize doğru omuzlara gelecek şekilde havaya kaldırın hatta omuzlara sabitleyin bu aslında vajinismus kaslarına engel olur orayı kasamazsanız isteseniz de ama indirmeyin bacakları
çok açık yazdım üzgünüm ama faydası olsun diye :/
Ayyyy inşalllah bal damladı ağzınızdan rabbim herkesi inşallah kimsenin başına vermesin ama bakalım sürekli denemeler yapalım nasıl gidecek süreci anlatırım sizlereKaslarınızı rahat bırakmayı öğrenmişsinizdirtebrikler
Doğrusu eşim pek dilatör kısmıyla ilgilenmiyor. Benim hazır olmamı bekliyor. Bende utanırım onun yapmasına ama teklif edicem bunu.Dilatorleri verin eşinize, size egzersizleri o yapsın. Hâlâ kontrolü karşı tarafa bırakamıyor olabilirsiniz, böylece kontrolü bırakmayı ve esimize güvenmeyi de öğreniyoruz. Evet, su an egzersizleri eşim yapıyor ve hiçbir şey olmuyor demek ki ilişki de böyle kolay olacak bilincini kodluyoruz eşli dilator egzersizleri ile.
Bir de şöyle bi durum var dilatör sert plastik yumuşama ihtimali yok. Ben ucundan tutup yavaş yavaş itip alıştırıyorum kendimi ama adam çabuk yumuşuyor. Yumuşayınca zaten penis tamamen girmiyor. İlk gitişteki kasa takılıyor. Eşim mi çabuk yumuşuyor yoksa normal mi anlamadım.Açık yazmak gerekiyor zatennefes egzersizi yapıyorum, bacaklarımı açabildiğim kadar açıyorum ama eşim vajinada ki ilk girişte ki kas var ya hep oraya takılıyor. Öyle olunca istemeden kasılıyorum. İnş bi dahaki denemelere
eğer böyle bir durum varsa ondna da olmaz, eşiniz ilaç alabilir tek seferlik açıkçası benim doktorum da öyle yaptırmıştı problem olsun olmasın o an gerginlikten de ne olacağını kestiremiyor kimseBir de şöyle bi durum var dilatör sert plastik yumuşama ihtimali yok. Ben ucundan tutup yavaş yavaş itip alıştırıyorum kendimi ama adam çabuk yumuşuyor. Yumuşayınca zaten penis tamamen girmiyor. İlk gitişteki kasa takılıyor. Eşim mi çabuk yumuşuyor yoksa normal mi anlamadım.
Bende açık açık yazdım valla durumuzu anlayın diye sizde kusura bakmayın ☺☺