- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.541
Rica ederim canım. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık birbirimize yardım etmek için burdayız ❤Canım, çok teşekkür ederim .Dilatör ve yapay penisle de denedim, ama sanırım psikolojim ile ilgili bir şey titreyip, bacağımı kapatıyorum.Değerli vaktini ayırıp mesaj yazmışsın çok kıymetli bu benim için.
Evde aparatların var mı?Canım , çok teşekkür ederim.Mesajınız benim için çok kıymetli.
Cesaret toplayamıyorumHissetmek dünyanın en güzel duygusu... Dokunmak, hissetmek ve hissettiklerine anlam yüklemek. Vücudunun merkezi olan rahmine giden o yolla barışmak için dokunmak, itmek gerek. Senin gibi ben de çok korkardım ama eğer çok fazla canımın yanmaya başlarsa nasılsa kontrol bende, geri çekerim dedim. Ve canım yanmadı. Kontrol bendeydi çünkü. Orada bu hastalığı yenmem için vücudumun bana yaptığı bir çağrı vardı. Kulak verdim. Ve aparatı usulca içeri ittim.
Rahmine giden o yolu sev önce, ve barışın. Ama en önemlisi, o aparatı itecek cesareti topla
Kendim yaparken acı oluyor mu pekiUyuşturma etkili bir kremden destek alabilirsin uyuşursa hissetmeyeceğin için kafan daha rahat olacaktır. Eğer kendin yapmaya cesaretin yoksa da doktor desteği almalısın. Malesef durduğu yerde kendiliğinden geçmiyor.
Tüm aparatları yapabildiniz mi peki ve ne kadar sürede çözüldüHissetmek dünyanın en güzel duygusu... Dokunmak, hissetmek ve hissettiklerine anlam yüklemek. Vücudunun merkezi olan rahmine giden o yolla barışmak için dokunmak, itmek gerek. Senin gibi ben de çok korkardım ama eğer çok fazla canımın yanmaya başlarsa nasılsa kontrol bende, geri çekerim dedim. Ve canım yanmadı. Kontrol bendeydi çünkü. Orada bu hastalığı yenmem için vücudumun bana yaptığı bir çağrı vardı. Kulak verdim. Ve aparatı usulca içeri ittim.
Rahmine giden o yolu sev önce, ve barışın. Ama en önemlisi, o aparatı itecek cesareti topla
Öyle büyük bi acı olmuyo hiçbir zaman kendini rahat bırakmayı öğrendiğinde kontrol tamamen sende olduğu için hafif sızlama olduğu yerde bekleyip nefesle rahatlayıp devam edebilirsinKendim yaparken acı oluyor mu peki
Duvara gelince bekle sakinle gevşet bacaklarını, vücudunu. Sonra çişini yapar gibi yap o esnada ittir girecekAma 2 3 defa tekrar ettim 3 biraz zorluyor sadece birde ıkınınca girmedi duvar gibi oldu neden acaba
Ikındığımda duvar hissi olduDuvara gelince bekle sakinle gevşet bacaklarını, vücudunu. Sonra çişini yapar gibi yap o esnada ittir girecek
Birde biraz gergindim rahatlayamadım heyecan vardı ama olduIkındığımda duvar hissi oldu
Canım duvara gelince ıkınma, ıkınmayı sadece ilk sokarken yapmalısın. Duvar dediğin yere gelince kegelde yapıyoruz ya hani çişini tutup bırakma hareketini, o bırakma hareketini yapıp ittirmelisin. O esnada ordaki kaslar gevşemiş olacak girecek rahatça.Ikındığımda duvar hissi oldu
İlk sokarken zaten ıkınınca yapamadım ben niye bilmiyorumCanım duvara gelince ıkınma, ıkınmayı sadece ilk sokarken yapmalısın. Duvar dediğin yere gelince kegelde yapıyoruz ya hani çişini tutup bırakma hareketini, o bırakma hareketini yapıp ittirmelisin. O esnada ordaki kaslar gevşemiş olacak girecek rahatça.
Ikınmadan da giriyorsa bir sorun yok, ilk girişi kolaylaştırsın diye öyle yapıyoruzİlk sokarken zaten ıkınınca yapamadım ben niye bilmiyorum
Bilemiyorum hiç deneyimim olmadığı için orada neler oluyor ben nasıl rahatlatacağım kendimi falan vs çok acemi hissediyorum kendimiIkınmadan da giriyorsa bir sorun yok, ilk girişi kolaylaştırsın diye öyle yapıyoruz
Tüm aparatları yapabildiniz mi peki ve ne kadar sürede çözül
Ben birinci ve ikinci aparatı yapabiliyordum. Bir iki kez de üçü denemiştim.Tüm aparatları yapabildiniz mi peki ve ne kadar sürede çözüldü
O kadar umutsuz konuşuyordun ki seni tebrik ederim . 3 boyu aynı anda 1 günde alman muhteşem harikasınMerhaba ben denedim ilk 3 boyu da yapabildimbu iyi birşey mi sizce biraz hızlı yaptım ama olsun bitsin diye
Evet teşekkür ederim azim ve hırsla olacak inşallahO kadar umutsuz konuşuyordun ki seni tebrik ederim . 3 boyu aynı anda 1 günde alman muhteşem harikasındiğer arkadaşlara örnek olmalı bu durum . Sizlerde yapabilirsiniz . Bizlerde yapamıyorduk . Lütfen bir cesaret edin deneyin devamı gelicek inşallah