- 26 Ağustos 2017
- 2.643
- 6.803
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.521
Merhaba? Kegel kısmını tam anlayamadım. Sıkınca mı içeri alıyorsun? Sıkıp bırakacaksın. Yani çişini yapar gibi yapıp içeri ittirmelisinMerhaba, dilatörü nasıl kullanacağımla ilgili bir posta yönlendirebilir misiniz beni? Kendiniz de yazabilirsiniz. Acı kafamızda diyorlar ama değil yahu gerçekten sızlıyor, 3.ve 4. Dilatörü kullanamıyorum bir türlü. Ikın diyenler var ama yanlış anlıyorum gibi geliyor, ıkınınca iyice kasılıyor ordaki tüm kaslar ve giriş imkansız oluyor, gene canım yanıyor. Önceden idrarı tutma şeklindeki kasmayı yapıyordum, kegel kaslarından, bırakma olmayan, o biraz işe yaratmıştı ama bunlarda yaramıyor. 4.yü hele biraz bile alamadım, daha önce ilişki denediğimde de canımın yandığı oldu. Sızlamasına nasıl engel olabilirim?
Ikınmayı sadece ucu girerken yapıcaz. Sonrasındaki ilerlemelerde çişini yapar gibi gevşetme gerekliıkınmada benim de tamamen kapanıyor sanki hiç girmiyor, ıkınmayınca daha çok giriyor. Onu ben de anlamadım, cevapları okuyacağım
Evet şimdiye kadar idrarı tutma şeklindeki kasmayı yapıyordum, içine çekiyordu, bırakmayı da deneyeyim teşekkürlerMerhaba? Kegel kısmını tam anlayamadım. Sıkınca mı içeri alıyorsun? Sıkıp bırakacaksın. Yani çişini yapar gibi yapıp içeri ittirmelisin
Teşekkür ederimÇok kolay olacak diyemem tabiki korkundan dolayı zorladığı zamanlar olacak ama minicik bir zorluk üstesinden geleceksin kendine güvenacı ağrı olacak demiyorum sadece ilk aparatta ilerletirken heycan panik olabilir bu çok normal sakinleşmek için nefes egzersizi yapıp devam et ve yapacağına inan
Alıntıladığım yorumu okur musunTeşekkür ederimilk dilatör için nasıl bi yol ne önerirsiniz peki
@desemm canımm gel buraya oku bunları
Önce dilatörü vajina etrafında gezdirip biraz verdiği hisse kendini alıştır. Sonra bol kayganlaştırıcı ile derin nefes alıp verirken hafif ittir girdiğini göreceksin. Ama itmekten korkma kendini hazır hissedene kadar bekle gerekirse baş kısmı girdiğinde kaslara gelecek oraya geldiğinde derin nefesle yine hafif hafif itmeye devam et.Teşekkür ederimilk dilatör için nasıl bi yol ne önerirsiniz peki
Ben itmekten korkuyorum canım acıyacak diye bunu aşamıyorum kendimi çok çaresiz korkak ve cesaretsiz hissediyorumÖnce dilatörü vajina etrafında gezdirip biraz verdiği hisse kendini alıştır. Sonra bol kayganlaştırıcı ile derin nefes alıp verirken hafif ittir girdiğini göreceksin. Ama itmekten korkma kendini hazır hissedene kadar bekle gerekirse baş kısmı girdiğinde kaslara gelecek oraya geldiğinde derin nefesle yine hafif hafif itmeye devam et.
Ben itmekten korkuyorum canım acıyacak diye bunu aşamıyorum kendimi çok çaresiz korkak ve cesaretsiz hissediyorum
Ben hiç birşey hissetmeden olsa bitse keşkeBen itmekten korkuyorum canım acıyacak diye bunu aşamıyorum kendimi çok çaresiz korkak ve cesaretsiz hissediyorum
Uyuşturma etkili bir kremden destek alabilirsin uyuşursa hissetmeyeceğin için kafan daha rahat olacaktır. Eğer kendin yapmaya cesaretin yoksa da doktor desteği almalısın. Malesef durduğu yerde kendiliğinden geçmiyor.Ben itmekten korkuyorum canım acıyacak diye bunu aşamıyorum kendimi çok çaresiz korkak ve cesaretsiz hissediyorum
Okuyun kızlarr
Özelden yazabilir misinizVakınusmusu yenemedimiz mi siz? Ben de ilk iki ay ilişki olmadı malesef ama sonra dam doktorum ve birkac taktikle hallettik oyle aparrat falan kullanmadık ya ondan daha cok huylanıyor insan en dogrusu nefes egzersizi ve dogru pozsyon alısama kadar. İnsallah atlatırsınuz gebeligi sanmıyorum vajınusmus stresi dolasıysla adette geciyor
Çünkü daha önce oraya o boyutta birsey girmediği için sızlıyor ama geçecek canim bir kez tam olarak yaptıktan sonra aparati anlayacaksın orda hiçbiriyle olmadığını zaten sonra alisaksinAynı şey bende de oluyo 3. Ve 4. Aparatın yarısından sonrasını yapamıyorum dediğin gibi sızı oluşuyo ıkınınca da iyice kapanıyo gibi hissediyorum peniste de bu yüzden hepsini alamıyorum bi noktaya değince sanki kapalı da çarpıyo gibi hissediyorum bunun sebebini bi türlü anlayamadım
Hic birsey olmayacak canim emin ol korkulacak hiç birsey yok ben eminim çok rahat bir şekilde o aparati yapacaksinBen itmekten korkuyorum canım acıyacak diye bunu aşamıyorum kendimi çok çaresiz korkak ve cesaretsiz hissediyorum
Hoşgeldin canım sana cesaret vermek için demiyorum gerçekten söylüyorum sen bu işin %90 dan fazlasını halletmişsin bundan sonra burdan da destek olmaya çalışalım ama sen bitireceksin bu işi zaten diye düşünüyorumMerhaba sevgili kız kardeşlerim, kendimi bu durumda çok çaresiz hissettiğim için sizlerle dertleşmek ve belki de sonunda ben de yendim ve sayenizde demek için buradayım. İlk önce şunu söyleyeyim denemediğim hiçbir yol kalmadı sanırım. Psikolog, psikiyatri, jinekolog, fizyoterapist, hipnoz, kozmik enerji, aile dizimi daha bir sürü çalışma deneme, ama sonuç hüsran oldu. Cumartesi günü yeniden bir psikologa başlayacağım. Jinekolog ile çalıştım çok da başarılı bir kadın doğum uzmanıydı ancak farklı şehirlerde olmamız nedeniyle tedavim yarım kaldı. Fizyoterapistim ile çok yol aldım. Yapay penis ile deneme bile yaptık, hatta bekaretim de bunun sonucunda ortadan kalktı ama dün yine bir seansa gittim, bacağımı kapatıp fizyoterapisti ittirdim. En sonunda dedi ki ..... hanım sizin fiziksel bir sıkıntınız yok ancak psikolojik olarak halletmeniz lazım.Dünden beri korkunç depresifim ve de kendimi yapayalnız hissediyorum. Eşim destek oluyor ancak o da kafaya çok taktığımı taktıkça da başaramadığımı düşünüyor, bir salsan hallolacak diyor. Neyse uzun oldu. Sizinle dertleşmek için buradayım artık ben de.
Fiziksel bir sorun olmadığını görmüşsün. Şuan artık herşey senin kafanda canım. Yapacağına inanmalısın o yüzden önce depresif halden bi kurtulalımMerhaba sevgili kız kardeşlerim, kendimi bu durumda çok çaresiz hissettiğim için sizlerle dertleşmek ve belki de sonunda ben de yendim ve sayenizde demek için buradayım. İlk önce şunu söyleyeyim denemediğim hiçbir yol kalmadı sanırım. Psikolog, psikiyatri, jinekolog, fizyoterapist, hipnoz, kozmik enerji, aile dizimi daha bir sürü çalışma deneme, ama sonuç hüsran oldu. Cumartesi günü yeniden bir psikologa başlayacağım. Jinekolog ile çalıştım çok da başarılı bir kadın doğum uzmanıydı ancak farklı şehirlerde olmamız nedeniyle tedavim yarım kaldı. Fizyoterapistim ile çok yol aldım. Yapay penis ile deneme bile yaptık, hatta bekaretim de bunun sonucunda ortadan kalktı ama dün yine bir seansa gittim, bacağımı kapatıp fizyoterapisti ittirdim. En sonunda dedi ki ..... hanım sizin fiziksel bir sıkıntınız yok ancak psikolojik olarak halletmeniz lazım.Dünden beri korkunç depresifim ve de kendimi yapayalnız hissediyorum. Eşim destek oluyor ancak o da kafaya çok taktığımı taktıkça da başaramadığımı düşünüyor, bir salsan hallolacak diyor. Neyse uzun oldu. Sizinle dertleşmek için buradayım artık ben de.
Mesaj atıcaktım ama kapalıydı, sen zaten çoğu şeyi halletmişsin sadece psikolojik olan sorun kalmış yani bol bol vajina yapısını anlatan videolar izlemen gerek benceMerhaba sevgili kız kardeşlerim, kendimi bu durumda çok çaresiz hissettiğim için sizlerle dertleşmek ve belki de sonunda ben de yendim ve sayenizde demek için buradayım. İlk önce şunu söyleyeyim denemediğim hiçbir yol kalmadı sanırım. Psikolog, psikiyatri, jinekolog, fizyoterapist, hipnoz, kozmik enerji, aile dizimi daha bir sürü çalışma deneme, ama sonuç hüsran oldu. Cumartesi günü yeniden bir psikologa başlayacağım. Jinekolog ile çalıştım çok da başarılı bir kadın doğum uzmanıydı ancak farklı şehirlerde olmamız nedeniyle tedavim yarım kaldı. Fizyoterapistim ile çok yol aldım. Yapay penis ile deneme bile yaptık, hatta bekaretim de bunun sonucunda ortadan kalktı ama dün yine bir seansa gittim, bacağımı kapatıp fizyoterapisti ittirdim. En sonunda dedi ki ..... hanım sizin fiziksel bir sıkıntınız yok ancak psikolojik olarak halletmeniz lazım.Dünden beri korkunç depresifim ve de kendimi yapayalnız hissediyorum. Eşim destek oluyor ancak o da kafaya çok taktığımı taktıkça da başaramadığımı düşünüyor, bir salsan hallolacak diyor. Neyse uzun oldu. Sizinle dertleşmek için buradayım artık ben de.
Canım , çok teşekkür ederim.Mesajınız benim için çok kıymetli.Hoşgeldin canım sana cesaret vermek için demiyorum gerçekten söylüyorum sen bu işin %90 dan fazlasını halletmişsin bundan sonra burdan da destek olmaya çalışalım ama sen bitireceksin bu işi zaten diye düşünüyorum
Canım, çok teşekkür ederim .Dilatör ve yapay penisle de denedim, ama sanırım psikolojim ile ilgili bir şey titreyip, bacağımı kapatıyorum.Değerli vaktini ayırıp mesaj yazmışsın çok kıymetli bu benim için.Fiziksel bir sorun olmadığını görmüşsün. Şuan artık herşey senin kafanda canım. Yapacağına inanmalısın o yüzden önce depresif halden bi kurtulalımsana yardımı olmayacak duygulara ihtiyacımız yok, belki sana şuan herşeyi yaptım olmadı bitmeyecek asla gibi hissettiriyor olabilir ama biz burda çok örneğine şahit olduk, hiç bişey yapamazken bir haftada yenenler oldu. Sende yapabilirsin.. Eğer hiç yapmadıysan aparat edinerek başlayabilirsin, evde kendi konforunda kafanı rahatlatarak aparat egzersizi ile yapabileceğine inanıyorum. Bu işin temeli beynini buna hazırlamak ve bol egzersiz yapmak. Ancak bu şekilde başarabilirsin bende doktora giderek yendim ama doktorda konuşma terapisi harici hiçbişeye izin vermedim ama onun verdiği ödevleri evimin konforunda yaptım ve bu şekilde kurtuldum. Kendimi bu şekilde rahat hissetmiştim doktorda geriliyodum ve acıdığını sanıyodum aynı şeyi evde yapınca hiç acı olmuyodu ☺
Mesaj kısmını gördüm ve düzelttim canım. Çok teşekkür ederim. İnanın her birinizin sözleri benim için çok değerli,kendimi yalnız hissetmemi engellediniz.Mesaj atıcaktım ama kapalıydı, sen zaten çoğu şeyi halletmişsin sadece psikolojik olan sorun kalmış yani bol bol vajina yapısını anlatan videolar izlemen gerek benceben senden çok çok daha kötüydüm hatta korkudan doktora bile gidemedim hiç, emin ol başarmana çok az kalmış seni çok iyi anlıyorum ama hepsi geçicek. Dertleşmek istersen özelden yazabilirsin uzun uzun konuşuruz