Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar birsey sorucam, burada bir cok kisi pozisyon olarak, esinizin uzerine ters oturmayi onerdi yani ters kovboy pozisyonu deniyormus ona. Denedim dun ama kesinlikle olmadi. Penisin uzerine, icinize alarak oturmayi nasil basardiniz? Zaten yapamiyoruz , o sekilde imkansiz gibi geldi bana. Bir teknigi var mi?

Kizlar birsey sorucam, burada bir cok kisi pozisyon olarak, esinizin uzerine ters oturmayi onerdi yani ters kovboy pozisyonu deniyormus ona. Denedim dun ama kesinlikle olmadi. Penisin uzerine, icinize alarak oturmayi nasil basardiniz? Zaten yapamiyoruz , o sekilde imkansiz gibi geldi bana. Bir teknigi var mi?
İlk zamanlar üstte ilişkiye başlayamıyordum ben, altta olmak daha kolay geliyordu. O yüzden sen sana kolay geleni yap kişiden kişiye değişebiliyor bunlar

İlk zamanlar üstte ilişkiye başlayamıyordum ben, altta olmak daha kolay geliyordu. O yüzden sen sana kolay geleni yap kişiden kişiye değişebiliyor bunlar
Mesela benim en yakin pozisyon benim
Ustte oldugum pozisyon gibi. Ama ters yada oturarak degil, esimin uzerine yatinca sanki o pozisyon olmaya en yakin gibi geliyor bana

Mesela benim en yakin pozisyon benim
Ustte oldugum pozisyon gibi. Ama ters yada oturarak degil, esimin uzerine yatinca sanki o pozisyon olmaya en yakin gibi geliyor bana
öyle dene canım o zaman o pozisyonda yenen arkadaşlar da oldu. sadece penis girdikten sonra popoya doğru ittirmeyi unutmayın, düz ittirmeyin.

Birşey sormak istiyorum 3 boyutu bi defa yaptım başka çalışmadım eşimle deneme yaptık olmadı normal mi? Birde çalıştığım için sadece geceleri egzersiz yapsam yeterli olur mu

Birşey sormak istiyorum 3 boyutu bi defa yaptım başka çalışmadım eşimle deneme yaptık olmadı normal mi? Birde çalıştığım için sadece geceleri egzersiz yapsam yeterli olur mu
Normal gayet 4le çalışmalarını bitirene kadar eşli denemeye ara verebilirsin motivasyon kırılmaz bu sayede. Her gün çalışman yeterli 😊 yeri gelir gün aşırı da olur sana bağlı sadece erteleme 😊

Ben izin alıp evde kaldığımda bile akşam dokuzdan sonra yaptım tüm egzersizleri denemeleri. Ayrıca üç numara yeterli değil. Evet özgüven artırıyor çünkü üçü yapınca ben de eşli denedim ve olmamıştı. Bazı arkadaşlar yapabiliyor ama bazılarımız için geçerli değil. Her gün egzersiz yapman aşırı ötesi önemli 🥰 unutmuyorsun, geriye de gitmiyorsun. Ama her gün yapınca özgüvenin artıyor. Dört numaraya kendini daha hazır hissediyorsun. Dördü yapınca da zaten eşli denemeye geçiyorsun. Her gün yapmanın önemi bu. İçindeki o sevinci ve özgüveni koruyor🌺💕🌟💘💪

Ben izin alıp evde kaldığımda bile akşam dokuzdan sonra yaptım tüm egzersizleri denemeleri. Ayrıca üç numara yeterli değil. Evet özgüven artırıyor çünkü üçü yapınca ben de eşli denedim ve olmamıştı. Bazı arkadaşlar yapabiliyor ama bazılarımız için geçerli değil. Her gün egzersiz yapman aşırı ötesi önemli 🥰 unutmuyorsun, geriye de gitmiyorsun. Ama her gün yapınca özgüvenin artıyor. Dört numaraya kendini daha hazır hissediyorsun. Dördü yapınca da zaten eşli denemeye geçiyorsun. Her gün yapmanın önemi bu. İçindeki o sevinci ve özgüveni koruyor🌺💕🌟💘💪
Peki kaç egzersizden sonra atlatmış olurum ki 🤔

Kizlar bende yaklasik 3,5 senedir Vajinismusum. Yurtdisinda kaliyorum ve burda bana kimse yardimci olamiyor..
Dilatörleri sorunsuz alabiliyorum artik.
Hatda esli demede „oluyor“ ama yanma, kasma oldugu icin bagiriyorum hemen esime yeter bukadar baska zaman yine deneriz diyorum :KK43:.
Bir kac gün önce birbiirmize yaklasdik bi dene istersen dedim affedersiniz cub diye girdi 🥲 iki üc kere öyle yaptik sonra yanmam oldu esime bosver dedim.. cok sasirdim birden öyle olmasina.
Nedense yinede cok umutsuzum olmicak diye korkuyorum kendimi cok feci halde kasiyorum.. yakinda istanbula gitmeyi düsünüyorum bana öneri bileceginiz bi dokdor varmi ? Artik ikimizde cocuk istiyoruz ve bu asamayi gecmek zorundayim kontrollere gidemiyorum kadin dogum dokdoruma.
Dokdorum herseferinde artik bakmam lazim diyip duruyor ama o asamada kendimi kasarim canim yanicak diye cok korkuyorum :KK43:

Bilemiyorum hiç deneyimim olmadığı için orada neler oluyor ben nasıl rahatlatacağım kendimi falan vs çok acemi hissediyorum kendimi 😊 ama bir kaç gün 3 boyla çalışmayı düşünüyorum 4 e geçmeden mantıklı mı sizce de
3e iyice alışmadan 4e geçme o şekilde daha sağlam adımlarla ilerlemiş olursun. Kolayca yapabilir hale gel içerde dairesel hareketler ileri geri hareketler yaparak vajinayı alıştır iyice sonra 4.aparata geçersin

X