Merhaba sevgili kız kardeşlerim, kendimi bu durumda çok çaresiz hissettiğim için sizlerle dertleşmek ve belki de sonunda ben de yendim ve sayenizde demek için buradayım. İlk önce şunu söyleyeyim denemediğim hiçbir yol kalmadı sanırım. Psikolog, psikiyatri, jinekolog, fizyoterapist, hipnoz, kozmik enerji, aile dizimi daha bir sürü çalışma deneme, ama sonuç hüsran oldu. Cumartesi günü yeniden bir psikologa başlayacağım. Jinekolog ile çalıştım çok da başarılı bir kadın doğum uzmanıydı ancak farklı şehirlerde olmamız nedeniyle tedavim yarım kaldı. Fizyoterapistim ile çok yol aldım. Yapay penis ile deneme bile yaptık, hatta bekaretim de bunun sonucunda ortadan kalktı ama dün yine bir seansa gittim, bacağımı kapatıp fizyoterapisti ittirdim. En sonunda dedi ki ..... hanım sizin fiziksel bir sıkıntınız yok ancak psikolojik olarak halletmeniz lazım.Dünden beri korkunç depresifim ve de kendimi yapayalnız hissediyorum. Eşim destek oluyor ancak o da kafaya çok taktığımı taktıkça da başaramadığımı düşünüyor, bir salsan hallolacak diyor. Neyse uzun oldu. Sizinle dertleşmek için buradayım artık ben de.