- 9 Ocak 2018
- 588
- 1.166
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #265.101
Ayna karşısında dizlerimi kırıp oturdum o şekilde aynadan bakarak yaptım. Egzersiz değil de o şekilde ilk zamanlar ilişki oldu benim üstte eşime yüzüm dönük bazen de dediğin gibi sırtım eşime dönük bana hep giriş kolay öyleOturur pozisyon derken canım ayna karşısında durduğumuz gibi mi. Bir de birinde şey okudum üstte olup eşinin ayaklarına bakar pozisyon. Bununla ilgili bilgin var mı
Yumurtlama olduktan sonra yumurta sadece 24 saat canlı kalıyo o süreden sonra mümkün değil diyemem ama düşük ihtimal canım. Regle 1 2 gün kala gebelik ihtimali düşük. Eğer şuan çocuk düşünmüyorsan korunmak en güzeli ☺Arkadaşlar yumurtlama dönemi dışındaki tarihlerde gebe kalınır mı ? Yani çok düşük ihtimal mi? Mesela regl biter bitmez olsn ilişki ya da regl e 1-2 gün kala olan ilişki gibi..
Ya ilk tam olarak vajinismusu aşttığım günlerde geri çekilmeyle korunmaya çalıştık aşayım bu durumu vs diye. Geçen ay regl im biter bitmez öyle korunmasız oldu ilk vajinismusu tam aştığım günlerde ınun heyecanıyla. Şimdi regl im 1 gün gecikti . Bende regl in hemen bitimi yumurtlama dönemi değil ve ihtimal şok düşük diyerek rahattım. Şimdi regl gecikince bi streslendimYumurtlama olduktan sonra yumurta sadece 24 saat canlı kalıyo o süreden sonra mümkün değil diyemem ama düşük ihtimal canım. Regle 1 2 gün kala gebelik ihtimali düşük. Eğer şuan çocuk düşünmüyorsan korunmak en güzeli ☺
Ablam regl bittikten 2 gün sonra hamile kaldı. Yumurtlama zamanı farklıymış sanırım bilmiyorum o gün kaldığından emin çünkü eşi görevdeydi başka birliktelik yaşama şansları yoktu. Yine de ihtimal olarak düşün bir oran benceYa ilk tam olarak vajinismusu aşttığım günlerde geri çekilmeyle korunmaya çalıştık aşayım bu durumu vs diye. Geçen ay regl im biter bitmez öyle korunmasız oldu ilk vajinismusu tam aştığım günlerde ınun heyecanıyla. Şimdi regl im 1 gün gecikti . Bende regl in hemen bitimi yumurtlama dönemi değil ve ihtimal şok düşük diyerek rahattım. Şimdi regl gecikince bi streslendimregl biter bitmez yumurtlama olmaz diye biliyoeum.
Dördü alamadım ki canım komple sanki eşli denesem olmaz bence çünkü hani biraz utandırıcı ama daha büyükKızlık değil canım takıldığın yerde tekrar tüm vücudu gevşet bekle sonra kegel yaparak ilerle milim milim sonuna kadar da girmesi gerekmiyor yarımdan fazlası yeterli olur eşli denemeye hazırlanmak için
Bende vajinam aynaya bakıyor dizlerim kırık popomun altında yastık bu şekilde çalışıyorum.Dizlerim kırık yere basarken vajinam aşağı dönük olacak ya alttan doğru çalışsam daha mı zor olur onu bilemedim yani ata biner gibi.Ayna karşısında dizlerimi kırıp oturdum o şekilde aynadan bakarak yaptım. Egzersiz değil de o şekilde ilk zamanlar ilişki oldu benim üstte eşime yüzüm dönük bazen de dediğin gibi sırtım eşime dönük bana hep giriş kolay öyle
Hiç sorma ya gece rüyamda hamile olduğumu hatta doğurduğumu falan gördüm. Nasıl kafaya taktıysamBenim de son reglim 5 gün gecikmişti 9 doğurdum her gün
Dizleriniz kırık ama yere basmayın bence yarı uzanık şekilde deneyin. Ve artık yapabiliyorsanız aynaya bakmadan deneyin . O an müzik açın ya da bir şeye odaklanın tv vs izleyin. Gevşedikçe ilerlediğini görürsübüzBende vajinam aynaya bakıyor dizlerim kırık popomun altında yastık bu şekilde çalışıyorum.Dizlerim kırık yere basarken vajinam aşağı dönük olacak ya alttan doğru çalışsam daha mı zor olur onu bilemedim yani ata biner gibi.
Ters kovboy dedikleri pozisyon o ilk girişi ben öyle sağlamıştın. Sanırım o şekilde giriş yönü daha rahat oluyor . Daha sonra hiç denemedim o şekildeOturur pozisyon derken canım ayna karşısında durduğumuz gibi mi. Bir de birinde şey okudum üstte olup eşinin ayaklarına bakar pozisyon. Bununla ilgili bilgin var mı
Tamamen aynı şeyleri yaşadım. Muhtemelen herkes yaşadı. Pes etmeden denerseneniz deneye deneye oluyor . Ben 4 ü tamamen profesyonelce alcak seviyeye hiçbir zaman gelemedim . Spreyli yapabildim ama spreysiz sadece giriş çıkış yapabildim. Eşli 4 noludan daha basit . O yüzfen 4 le canımı daha fazla sıkmadan giriş çıkış olduktan sonea bırakıyordum. Bana 4 zor geldi çünkü ne kadar yaparsam yapayım o zorlanma hissi geçmedi bende . Evet bi süre sonra bir kez ittirip geri çıkarabiliyordum her denememde. Ama öyle rahatça git gel yapamadım yiçbir zaman. Herkes farklı tabi ama bana 4 zor geldi . İlk 3 ü yarım saatte yapan biriyim halbuki.Eczaneye gittik bu gün kaldırılmış olsa düşünmeden alacaktım bir kaç tane gezdim yoktu. Bir de dördüncü aparatın yarısını alabildik devamını yapamadım, yarıdan sonra ilerlemiyor bir yer baya acıtıyor canımı kızlar siz nasıl astiniz bunu
Bende aynı şekilde oldum ilk üçü bir saat gibi bir sürede falan yaptım ama dörde gelince hep bir takılma yanma hissettim aşırı da ittiremedim korktum. Şimdi ucteyim yine rahatça yaptım dördü deniycem. Spreysiz ilerliyorum birde alışmak içinTamamen aynı şeyleri yaşadım. Muhtemelen herkes yaşadı. Pes etmeden denerseneniz deneye deneye oluyor . Ben 4 ü tamamen profesyonelce alcak seviyeye hiçbir zaman gelemedim . Spreyli yapabildim ama spreysiz sadece giriş çıkış yapabildim. Eşli 4 noludan daha basit . O yüzfen 4 le canımı daha fazla sıkmadan giriş çıkış olduktan sonea bırakıyordum. Bana 4 zor geldi çünkü ne kadar yaparsam yapayım o zorlanma hissi geçmedi bende . Evet bi süre sonra bir kez ittirip geri çıkarabiliyordum her denememde. Ama öyle rahatça git gel yapamadım yiçbir zaman. Herkes farklı tabi ama bana 4 zor geldi . İlk 3 ü yarım saatte yapan biriyim halbuki.
Siz hala spreyli mi deniyosunuz peki spreyi bıraktınız mı yadaTamamen aynı şeyleri yaşadım. Muhtemelen herkes yaşadı. Pes etmeden denerseneniz deneye deneye oluyor . Ben 4 ü tamamen profesyonelce alcak seviyeye hiçbir zaman gelemedim . Spreyli yapabildim ama spreysiz sadece giriş çıkış yapabildim. Eşli 4 noludan daha basit . O yüzfen 4 le canımı daha fazla sıkmadan giriş çıkış olduktan sonea bırakıyordum. Bana 4 zor geldi çünkü ne kadar yaparsam yapayım o zorlanma hissi geçmedi bende . Evet bi süre sonra bir kez ittirip geri çıkarabiliyordum her denememde. Ama öyle rahatça git gel yapamadım yiçbir zaman. Herkes farklı tabi ama bana 4 zor geldi . İlk 3 ü yarım saatte yapan biriyim halbuki.
O dediğin yere geldiğinde nefes alırken karnını şişirerek al nefesini bıraktığında ittir dilatörü korkma yırtılacak acıyacak bişey yok orda boşlukÇok kötü durumdayım gerçekten bezdim dördü yapamıyorum olmuyor napicam ben nasıl yenicem ya
Ben o acıyı spreyle aşmıştım canım spreyle 4.aparatı başarmıştım sonra spreysiz 4 e alıştım spreysiz deneyeyim dedim penisi olmadı spreyle penise alıştım sonra spreyi bıraktım şimdi sadece kayganlaştırıcı şuan onuda bırakmaya çalışıyorum ön sevişmeyi uzun tutmakta kesinlkle işe yarayan bir şey bu fikri sonunda eşime aşıladım çok şükür o da sonunda ödül alacagım fikriyle baya uzun tutuyoAma dördü yapamadım canım ya yarıda kaldım yani yapabilen bayanlardan yardım istiyorum acıdı mı sizde nasıl oldu
Hayır canım denemeye devam et sadece gözün korkmasım devam et kesinlikle bi bakmışsın kendisi ilerlicekİkinci eşli denemede dilatör çalışması yaptım ama çok bekletmedim içeride onunda etkisi olabilir mi acaba 20 dakika mı bekletmem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?