- 26 Ağustos 2017
- 2.650
- 6.812
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.081
Tabiki normal tüm çalışmalarda da gelmeyebilir birçok kişinin gelmediBende bunları yaparken kan gelmedi kızlar normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki normal tüm çalışmalarda da gelmeyebilir birçok kişinin gelmediBende bunları yaparken kan gelmedi kızlar normal mi
Anlıyorum ya eşime söyledim sevinçle işte yaptım ben falan diye kan geldi mi diye sordu gelmedi diyince sorun yaptı biraz da tek bende mi kan gelmedi öğrenmek istedimTabiki normal tüm çalışmalarda da gelmeyebilir birçok kişinin gelmedi
4. Aparatta gelebilir veya eşli denemede gelebilir veya hiç gelmeyebilir. Bunu eşinizle paylaşın normal bir durum çünküAnlıyorum ya eşime söyledim sevinçle işte yaptım ben falan diye kan geldi mi diye sordu gelmedi diyince sorun yaptı biraz da tek bende mi kan gelmedi öğrenmek istedim
Bugun regl oldum. Pazartesi 3e baslicam ve yapicam insallahBugün 3. Aparata geçersin gibi
Ben de 4.aparatta leke gelmişti eşli denemede kanamam olmuştu belli olmuyorAnlıyorum ya eşime söyledim sevinçle işte yaptım ben falan diye kan geldi mi diye sordu gelmedi diyince sorun yaptı biraz da tek bende mi kan gelmedi öğrenmek istedim
Ben de ilk p.nis başını aldigimda benzer bişey yaşadık sonra resmen bendeki heves bitmişti ağzının üstüne bir tane vurasim gelmişti ama neyse modunu dusurmesine izin verme. İzin verme...Anlıyorum ya eşime söyledim sevinçle işte yaptım ben falan diye kan geldi mi diye sordu gelmedi diyince sorun yaptı biraz da tek bende mi kan gelmedi öğrenmek istedim
Evet canım yukarı değil giriş kısmından sonra popoya doğru ittirmen gerekBir de şeyi sormak istiyorum aparatı dikey mi ittirmeliyim yoksa aşağı doğru mu. Yani bir kere parmakla deneyip yukarı doğru denediğimde bildiğin kapalı bir alan gibiydi ilerlemesi parmağim aşağı yönde ittirmem gerekiyor değil mi
Aparatın gelene kadar sadece kegel çalış bence gün içinde ona odaklanma keyif aldığın şeylerle uğraş aparatlar gelince tam motivasyon başlarsınParmak değil kulak çubuğu denedim birazı girdi birde kulak çubuğuna karşı bir önyargım var yani muayende doktor da sokmuştu nasıl yapsam bilemedim kızlar ya. Biraz hevesim kırıldı açıkçası ilerletemedim çok çubuğu
Büyük bir aşama hemde tebrik ederim darısı diğer aparatlara inşallahEveet kızlar bir ve iki Allah a şükürler olsun ki tamamçoook sevinçliyim yaa. Kulak çubuğuna karşı fobim olduğundan yapamamışım çok sevinçliyim bu bile bir aşama benim için darısı komple olup eşimlede olmasına
Verdiğin cevaplar için çok sağol canım benimAparatın gelene kadar sadece kegel çalış bence gün içinde ona odaklanma keyif aldığın şeylerle uğraş aparatlar gelince tam motivasyon başlarsın
2nin tamamini yapabildin mi?Çok teşekkür ederim kızlar bir de bir şey sorucam yani adet geciktirici hap alsam önerir misiniz bir kaç güne adet olucam bu kadar ilerlemişken hasta olmak istemiyorum çünkü
Evet canım yapabildim ikiyi gerisi diğerlerinin başına. İnşallah kurtuluruz hep birlikte bu dertten2nin tamamini yapabildin mi?
Bende ilerleme oldu canım biraz bakalım heyecanlıyım darısı tüm boyların başına. İstekli olduysa yapmayı istedikçe daha kolay oluyor. Eminim ki bizde yapabilirizBence direkt ilk aparatla başla, aparata kaygankaştırıcı sür ve yavaş yavaş sokmaya çalış. Kontrol sende korkma, dayanamaadığın yerde çıkartırsın zorla değil ya ama emin ol düşündüğünden daha kolay olacak. Ben de çok ilerlemedim henüz bu arada, 2. aparattayım.
Hayatım boyunca 2 kez kullandım adet geciktirici bir zararını görmedim canım aparat çalışmaların bozulmasın motivasyonun düşmesin diye ben olsam kullanırdım eğer düşecekse motivasyonun kullan.Çok teşekkür ederim kızlar bir de bir şey sorucam yani adet geciktirici hap alsam önerir misiniz bir kaç güne adet olucam bu kadar ilerlemişken hasta olmak istemiyorum çünkü
Bu süreçte kullann canım sonra en 7-8 ay kullanmazsın,senede 2 Kezden fazla kullanılmaması tavsiye ediliyor diye öyle söyledim başarılar diliyorum devam et canım başaracaksın çok güzel ilerlemişsin tebrik ediyorumÇok teşekkür ederim kızlar bir de bir şey sorucam yani adet geciktirici hap alsam önerir misiniz bir kaç güne adet olucam bu kadar ilerlemişken hasta olmak istemiyorum çünkü
Eczaneye gittik bu gün kaldırılmış olsa düşünmeden alacaktım bir kaç tane gezdim yoktu. Bir de dördüncü aparatın yarısını alabildik devamını yapamadım, yarıdan sonra ilerlemiyor bir yer baya acıtıyor canımı kızlar siz nasıl astiniz bunuHayatım boyunca 2 kez kullandım adet geciktirici bir zararını görmedim canım aparat çalışmaların bozulmasın motivasyonun düşmesin diye ben olsam kullanırdım eğer düşecekse motivasyonun kullan.
Ama dördü yapamadım canım ya yarıda kaldım yani yapabilen bayanlardan yardım istiyorum acıdı mı sizde nasıl olduBu süreçte kullann canım sonra en 7-8 ay kullanmazsın,senede 2 Kezden fazla kullanılmaması tavsiye ediliyor diye öyle söyledim başarılar diliyorum devam et canım başaracaksın çok güzel ilerlemişsin tebrik ediyorum
Kaldirilmadi ya yok oyle birsey 2 hafta once aldim daha. O eczanelerin ellerinde yoktur sadece. Primolut aliyorum ben yoksa muadilini verin deseydinEczaneye gittik bu gün kaldırılmış olsa düşünmeden alacaktım bir kaç tane gezdim yoktu. Bir de dördüncü aparatın yarısını alabildik devamını yapamadım, yarıdan sonra ilerlemiyor bir yer baya acıtıyor canımı kızlar siz nasıl astiniz bunu