- 13 Mart 2017
- 525
- 269
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.141
Fito vajinadaki zarar goren bir yer olursa iyi geliyomus fiye okumustumsen kayganlaştırıcı etkisi için fito mu kullanıyordun sanki öyle hatırlıyorum. Biz ok markasının su bazlı kayganlaştırıcısını kullanıyoruz acaba yeterli mi gelmiyor.. Evde fito var deneyebilirim onunla da bir zararı yoksa vajinaya
Bu fitoyu bende alayim o zamanFito tahrıs onleyıcı kısaca yanmayı engelluyor bence. Aparata baslarken suruyorum kayganlastıcı olarak vıaxi jel asırı ıyı hemen kurumuyor
Yaa en azindan sizde penis korkusu yok anladigin kadariylakızlar bende aranıza katılıyımbende doktorla birlikte aparatlara başladım. hepimizin tecrübesi farklı farklı :) bende Depam gibi 7-8 kere birleşme sağladım eşimle. ama batma hissi oluyor bende acı yanma batma mesela. doktorum ağrılı ilişkinin de vajinismus olduğunu kendimizi istemsizce ilişkiye izin versekte kastığımızı, zorlanmayla ağrının arttığını falan söyledi. bizde hep zorlamışız galiba. cahil cesaretide iyi değil şuan kendimi ilişki yaşamaya çok uzak hissediyorum soğudum ah ah aparatlarla doktorum beynime bunun zor olmadığını öğreticeğimizi söylüyor. bugün 1.boya başlattı
Hayir ben hic duymadim ama doktorluk bir mesele gercekten bir kac doktora daha gitmekten fayda var benceKızı olan hanımlar buraya bakar mısınız lütfen iki kızım var büyük olanın çiş yaptığı alan sürekli kapanıyor doktora gidip açtırıyoruz doktor hergün elinle bir kere hafifçe açtır kapamasın dedi anneme sordum sende öyle birşey yaşamamıştık böyle bşy hiç duymadım dedi bende duymadım kızım 17 aylık bu durum daha ne kadar sürer böyle birşey yaşayan var mı
Ben de öyle düşünüyorum birkaç doktora gitmekte fayda var,hiç duymadım böyle bir şey o yüzden bilmiyorumHayir ben hic duymadim ama doktorluk bir mesele gercekten bir kac doktora daha gitmekten fayda var bence
Çok şükür her şey yolunda. İzin dönüşü ev sakinliği. Regli bitti, saçlar kestirildi. Yeni bir güne yeni umutlarla başlandı. "BİZDEN BİR TANE DAHA YOK" canım kıssslarr. Her şey gönlünüzce olsungünaydın hanımlar... Nasılsınız bakalım? Vajıyı kenara bırakarak soruyorum:)
Harıkasınnnn muthıs bır kısısel gelısım fotoğrafı goruyorum.Çok şükür her şey yolunda. İzin dönüşü ev sakinliği. Regli bitti, saçlar kestirildi. Yeni bir güne yeni umutlarla başlandı. "BİZDEN BİR TANE DAHA YOK" canım kıssslarr. Her şey gönlünüzce olsun
Oluyor canım maalesef. Her zaman böyle çok enerjik, çok motive olamıyoruz. 4 yılım hiç oldu. O yılların içinde kim bilir hangi duygularım var. Her şeyi en dibine kadar yaşamışımdır. Yani çok normal böyle hissetmen. Gözlerim şişene kadar ağladığım günün sabahında kalkıp yeniden gülümsedim. Yürüyüşe çıktım, kitap okudum çünkü yapıcak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Ney benden daha önemli olabilir ki. Hayattayız ve yalnız ölümün çaresi yok. O yüzden düşmelerin elbette olucak ama kalkmaların gecikmesin. Tut kendi yakandan ve bırakma. Bu senin hayatın. Yolumu kaybettin yeni bir rota oluştur. Pes etme. Ne durumdasın şu an aparatlarda?BEN O KADAR SIKILDIM Kİ ARTIK VAJINUSMUSTAN CİDDEN ARADA SIZEDE OLUYORMU?HERŞEYI YAKIP YIKASIM GELİYOR.HERKES HERŞEY BATIYORKIMSENIN MODUNU DÜŞÜRMEK İÇİN YAZMADIM . BURAYA İÇİMİ DÖKMEK İÇİN YAZDIM..
Evet tabıkı oluyorrrr kankaaa ama bu her sıkıntı yasadıgımız- uzun süren özellikle- herseyde cıldırıyoruz. Ama bunun en azjndan çözümü var reglın bıtsın suan hormonların etkısınde de oluyosun cunku ama gecıcı bunlar . Valla hazır olmak ıcın 4 . Aparatı bıle yapmaya gerek kalmıyor sankı. Ben dun denedım esımle bı kısmını aldım ama acele etmek ıstemedım bıraktım 4. Aparat olarak esımın penısını kullanmaya basladımBEN O KADAR SIKILDIM Kİ ARTIK VAJINUSMUSTAN CİDDEN ARADA SIZEDE OLUYORMU?HERŞEYI YAKIP YIKASIM GELİYOR.HERKES HERŞEY BATIYORKIMSENIN MODUNU DÜŞÜRMEK İÇİN YAZMADIM . BURAYA İÇİMİ DÖKMEK İÇİN YAZDIM..
EVET BENDE AYDA 1 KEZ FALAN SAĞOLSUN EŞİMİNDE KATKILARIYLA BU DEPRESİFLİK OLUYOR. MECBUR KALKIP İŞE GELMEK O İNSANLARA MUTLU GÖZÜKMEK AH AH. AMA HAYAT DEVAM EDİYOR İNSANLAR NE ACILARLA UĞRAŞIYOR NE BADİRELER ATLATIYOR BUNU UNUTMAMALIYIM.Oluyor canım maalesef. Her zaman böyle çok enerjik, çok motive olamıyoruz. 4 yılım hiç oldu. O yılların içinde kim bilir hangi duygularım var. Her şeyi en dibine kadar yaşamışımdır. Yani çok normal böyle hissetmen. Gözlerim şişene kadar ağladığım günün sabahında kalkıp yeniden gülümsedim. Yürüyüşe çıktım, kitap okudum çünkü yapıcak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Ney benden daha önemli olabilir ki. Hayattayız ve yalnız ölümün çaresi yok. O yüzden düşmelerin elbette olucak ama kalkmaların gecikmesin. Tut kendi yakandan ve bırakma. Bu senin hayatın. Yolumu kaybettin yeni bir rota oluştur. Pes etme. Ne durumdasın şu an aparatlarda?
EVET KANKACIM:) DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BENIM EŞİM BAZEN MOTİVASYONUMU O DERECE DÜŞÜRÜYOR Kİ ANLATAMAM. BİDE ARADAN 2 SAAT GEÇİNCE SANKİ O KAVGAYI BİZ ETMEMİŞ GİBİ NORMALE DÖNMESİ YOK MU?? NEYMİŞ HIRS YAPAYIM DİYE BOYLEYMİŞ. BAZEN ERKEKLER ÇOK APTAL:)Evet tabıkı oluyorrrr kankaaa ama bu her sıkıntı yasadıgımız- uzun süren özellikle- herseyde cıldırıyoruz. Ama bunun en azjndan çözümü var reglın bıtsın suan hormonların etkısınde de oluyosun cunku ama gecıcı bunlar . Valla hazır olmak ıcın 4 . Aparatı bıle yapmaya gerek kalmıyor sankı. Ben dun denedım esımle bı kısmını aldım ama acele etmek ıstemedım bıraktım 4. Aparat olarak esımın penısını kullanmaya basladımyabas yavas hepsı gırecek aparat gibi. Kendıne güven valla bak emınım hepımız suankı konumlarımıza yasadıgımız hayata meslegımıze buyuk cabalar vererek geldık ve hala cabalamaya devam edıyoruz. Cunku bız dişi savascılarız. Allah kadını acıya dayanıklı yarattı. Bılımsel arastırmalarda bıle kadının acının sıddetını fazla hıssetmesıne rağmen erkege gore daha uzun süre dayandıgını ıspatladı. Bu allahın bıze verdiği bı guc anladınjz mı.
Kanka benım esım bana dıyor kı kontrol manyagı oldugun ıcın bırakmıyosun kendını hahahahah. Ben de diyorum kıııı senınde benım kontrolumde olduğunu kabul edıyosun yani cınımmmmEVET KANKACIM:) DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BENIM EŞİM BAZEN MOTİVASYONUMU O DERECE DÜŞÜRÜYOR Kİ ANLATAMAM. BİDE ARADAN 2 SAAT GEÇİNCE SANKİ O KAVGAYI BİZ ETMEMİŞ GİBİ NORMALE DÖNMESİ YOK MU?? NEYMİŞ HIRS YAPAYIM DİYE BOYLEYMİŞ. BAZEN ERKEKLER ÇOK APTAL:)
Vajiyi bi kenara koyarsam İyim instagrami kapattim cok iyi geldi daha iyi oldum kpss calismalari namaza baslama dusuncesi insallah basarabilirimgünaydın hanımlar... Nasılsınız bakalım? Vajıyı kenara bırakarak soruyorum:)
Bende alicam bu kitabi :)) guzele benziyoorÇok şükür her şey yolunda. İzin dönüşü ev sakinliği. Regli bitti, saçlar kestirildi. Yeni bir güne yeni umutlarla başlandı. "BİZDEN BİR TANE DAHA YOK" canım kıssslarr. Her şey gönlünüzce olsun
Süper bi gelişmeeEvet tabıkı oluyorrrr kankaaa ama bu her sıkıntı yasadıgımız- uzun süren özellikle- herseyde cıldırıyoruz. Ama bunun en azjndan çözümü var reglın bıtsın suan hormonların etkısınde de oluyosun cunku ama gecıcı bunlar . Valla hazır olmak ıcın 4 . Aparatı bıle yapmaya gerek kalmıyor sankı. Ben dun denedım esımle bı kısmını aldım ama acele etmek ıstemedım bıraktım 4. Aparat olarak esımın penısını kullanmaya basladımyabas yavas hepsı gırecek aparat gibi. Kendıne güven valla bak emınım hepımız suankı konumlarımıza yasadıgımız hayata meslegımıze buyuk cabalar vererek geldık ve hala cabalamaya devam edıyoruz. Cunku bız dişi savascılarız. Allah kadını acıya dayanıklı yarattı. Bılımsel arastırmalarda bıle kadının acının sıddetını fazla hıssetmesıne rağmen erkege gore daha uzun süre dayandıgını ıspatladı. Bu allahın bıze verdiği bı guc anladınjz mı.
Bendede var aynisi regl oldumda biraz kafam dagildi egzersize ara verince huzur varmis dedim :)) bi is bittiginde tam anlamiyla huzura ercez insallahBEN O KADAR SIKILDIM Kİ ARTIK VAJINUSMUSTAN CİDDEN ARADA SIZEDE OLUYORMU?HERŞEYI YAKIP YIKASIM GELİYOR.HERKES HERŞEY BATIYORKIMSENIN MODUNU DÜŞÜRMEK İÇİN YAZMADIM . BURAYA İÇİMİ DÖKMEK İÇİN YAZDIM..
Biz korkudan kasılırken onlarda da farklı düşünceler oluyor. Belki söylemiyorlar ama istemediğimizi düşünüyor olabilirler. Eşim ben demeden hiç denemiyor artık meselaEVET KANKACIM:) DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BENIM EŞİM BAZEN MOTİVASYONUMU O DERECE DÜŞÜRÜYOR Kİ ANLATAMAM. BİDE ARADAN 2 SAAT GEÇİNCE SANKİ O KAVGAYI BİZ ETMEMİŞ GİBİ NORMALE DÖNMESİ YOK MU?? NEYMİŞ HIRS YAPAYIM DİYE BOYLEYMİŞ. BAZEN ERKEKLER ÇOK APTAL:)