-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.161
Ben de mı calıssam kpss sıkıldım hahahahah bıseyler yapmak ıstıyorum. Ne mezunusun elooo senVajiyi bi kenara koyarsam İyim instagrami kapattim cok iyi geldi daha iyi oldum kpss calismalari namaza baslama dusuncesi insallah basarabilirimsizler nasilsiniz
Tamam canim denerim bunu da valla takmiyorum artik cunku kafamdaki o duvari yiktim olur zamanla insallhSüper bi gelişmeebi kısmı girdikten sonra o çişini tutma hareketini yapıp ilerlemeyi de dene derim
Canimsen harikasin cidden ne kadar cabuk kendini motive ediyorsun ya bende boyle olmak istiyorum yarisini alman harika ben kac haftadir beceremiyorum bu isiKanka benım esım bana dıyor kı kontrol manyagı oldugun ıcın bırakmıyosun kendını hahahahah. Ben de diyorum kıııı senınde benım kontrolumde olduğunu kabul edıyosun yani cınımmmmkanka onlar da uzuluyor dert edıyor ama valla eslerımız sabırlı ve gercekten bızlerı sevıyorlar. Onlarda bızımle savaş verıyorlar aslında bı yerde. Ama gececekkk takma amannn bu senın bedenın ve tabıkı de kontrolu sende olacak . Dekı hırslıyım sananeeeeeeee
Benimkide kavga ediyordu ozellikle deneyip olmayinca. Ama genele vurunca iyiyiz. Bu sabah dedi ki o barişmasini ona bagla. Bak seni ne kadar cok seviyorum iliskiye girememize ragmen huzurlu ve mutluyuz sende boyle dusun seninle barişmasina bozuma seni seviyor o yuzden akli basina gelip o cinsellik duygusundan cikinca barismaya calisiyorEVET KANKACIM:) DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA BENIM EŞİM BAZEN MOTİVASYONUMU O DERECE DÜŞÜRÜYOR Kİ ANLATAMAM. BİDE ARADAN 2 SAAT GEÇİNCE SANKİ O KAVGAYI BİZ ETMEMİŞ GİBİ NORMALE DÖNMESİ YOK MU?? NEYMİŞ HIRS YAPAYIM DİYE BOYLEYMİŞ. BAZEN ERKEKLER ÇOK APTAL:)
Kamu mezunuyum kuzum ama atamasi zor bolüm fakat can sıkıntisi yaşim 28 olsun bir seyler istiyorum cevremdeki herkes işini buldu :/Ben de mı calıssam kpss sıkıldım hahahahah bıseyler yapmak ıstıyorum. Ne mezunusun elooo sen
Kanka ben herseui acikca konusurum esimle . Ben de bunu kafamda kurup uzuluyordum dedim sen beni neden arzulamiyosun . Bana anlatabilirsin asla kafani kirmamBiz korkudan kasılırken onlarda da farklı düşünceler oluyor. Belki söylemiyorlar ama istemediğimizi düşünüyor olabilirler. Eşim ben demeden hiç denemiyor artık meselaiçten içe istemediğimi düşünüyor olabilir diye üzülüyorum ben de
Bana şey demisti esim senin bana kendini elletmemen bana bi hakaret gibi benden tiksiniyomussun gibi oluyor ama artik anladim oyle degil korkuyosun sadeceBiz korkudan kasılırken onlarda da farklı düşünceler oluyor. Belki söylemiyorlar ama istemediğimizi düşünüyor olabilirler. Eşim ben demeden hiç denemiyor artık meselaiçten içe istemediğimi düşünüyor olabilir diye üzülüyorum ben de
Sen dûzenli calis bak nasil oluyorKamu mezunuyum kuzum ama atamasi zor bolüm fakat can sıkıntisi yaşim 28 olsun bir seyler istiyorum cevremdeki herkes işini buldu :/
Yaaa iste boyle yanlis anlasilmalar olmasin diye esinizle herseyi konusunBana şey demisti esim senin bana kendini elletmemen bana bi hakaret gibi benden tiksiniyomussun gibi oluyor ama artik anladim oyle degil korkuyosun sadece
İnsallah ama regl diye calisiyorum su vaji durumu beni her konuda streese sokuyorSen dûzenli calis bak nasil oluyor
Ben direk konusurum zatenYaaa iste boyle yanlis anlasilmalar olmasin diye esinizle herseyi konusun
Sen dûzenli calis bak nasil oluyorkuzum bu kuzuum bu penis vajina birlesmesinde ilk giriste baski fln oluyor mu bende denicem ya o yuzden soruyorum cesaretimi toplamaya calisiyorum
Ya vajina penis birlesmesinde ilk girisde aci veya kanama bir sey oldu mu sende ? Baski hissi ya daSen dûzenli calis bak nasil oluyor
Bence sen artik vajinusmus degilsin kuzum korkun gitmis gibiYaaa iste boyle yanlis anlasilmalar olmasin diye esinizle herseyi konusun
Bir sey ne olabilir ki? Sen direk konus bence ben sadece korkuyorum canim aciyacak diye tek sebep bu deYA BENIMKİ GELGITLİ DEĞİŞİK KIZLAR CİDDEN . YOKSA BİŞEY Mİ VAR FALAN DEMELER OOO DAHA NELER? BEN SADECE RABBİME SIĞINDIM ARTIK. İNANIYORUM BU YÜKÜ KALDIRACAK OLANDA O. TABİ BENIM ÇABAMLA
KONUSUYORUM.ACIYACAĞINI NERDEN BİLİYOR MUŞUM? YA CİDDEN YORULDUM. KENDIMCE BİŞİLER YAPMAYA ÇALISIYORUM AMA HEVES KALMIYOR ANLIYOR MUSUNUZ BAZENBir sey ne olabilir ki? Sen direk konus bence ben sadece korkuyorum canim aciyacak diye tek sebep bu de
Anliyorum canim seni bende sinirlendiginde o an yapamadigimda bagirdiginda cok kiriliyorum ve aninda yapasim gelmiyor o istek o an gidiyor normalde cok gururlu degilim ama cinsellikte cok gururluyum aninda yapasim fln kalmiyor sinirlisin diyip birakiyorum o da farketti artik sonunda sen kendini suclama er gec bu problem cozuleceke kalici bi sorum degil bunu biliyoruz en azindan cok sukurKONUSUYORUM.ACIYACAĞINI NERDEN BİLİYOR MUŞUM? YA CİDDEN YORULDUM. KENDIMCE BİŞİLER YAPMAYA ÇALISIYORUM AMA HEVES KALMIYOR ANLIYOR MUSUNUZ BAZEN
Evet sen artik bencede vaji degilsin canim banada yardimci ol yaTamam canim denerim bunu da valla takmiyorum artik cunku kafamdaki o duvari yiktim olur zamanla insallh
EVET ARTIK GURUR DENENO HİS KALMADI ZATEN TAM OLARAK. KUSURA BAKMAYIN SİZLERİ DE DARLADIM.GEÇİCEK İNANIYORUM. İNSANLARIN ZEVKLE YAPTIĞI ŞEY BU KADAR ZOR OLMAMALI ANASINI SATAYIM YA:)Anliyorum canim seni bende sinirlendiginde o an yapamadigimda bagirdiginda cok kiriliyorum ve aninda yapasim gelmiyor o istek o an gidiyor normalde cok gururlu degilim ama cinsellikte cok gururluyum aninda yapasim fln kalmiyor sinirlisin diyip birakiyorum o da farketti artik sonunda sen kendini suclama er gec bu problem cozuleceke kalici bi sorum degil bunu biliyoruz en azindan cok sukur