- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.934
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.681
Ben formdaki yazıları da takip ettimAma mutlaka geriye doğru git tamam mı canım sayfada yazılan her şey inan bana yeterli bilgiler onları dikkatli okursan çok faydası olacak güven banauzun yazılardı hepsi ayrıntısına kadar
Son yazdığın cevapta dayanacam kc dk sürüyor diye yazmışsın böyle sorular değil bilmemiz gereken şeylerBen formdaki yazıları da takip ettimmotivasyon oldu bana başaran kadınlar
Çok güzel yazılar var sen onları oku canımYani genelde içimden sayarım korktuğum birşey olduğunda o yüzden sordum cnm tamam geriye doğru gidiyorum zaten 3. Aparatı yapmıştım sonra takıldım kaldım çok teşekkür ederim
Güzel haberlerini bekliyorumÇok güzel yazılar var sen onları oku canım3.yapmışsın yolu yarılamışsın hatta ilerlemişsin sadece penisin vajina içindeyken dışardaki gibi olmadığını bil vajinaya göre şekil alıyor çalışmalarına devam et 3 ü çok rahat yapana kadar,ama aparat çalışmalarını o yazılardaki tavsiyelere göre yaparsan daha faydalı olur sana
Üzüldüm derken ? Ne haddine pardon! sen bana yazdın ben sana insan gibi cevaplar verdim herkese olduğu gibi ama bana sorular ve cevaplar değişik geldi kiii sadece bana da böyle hissettirmemişsin tek değilim. Eşimde bilmiyor bi türlü beceremedik yok orası küçük değil mi gibi soruları bu şekilde sorarsan böyle düşünceye sebep olursun.Arkadaşlar hepimiz bayaniz , benim halimden siz anlamazsınız kimse anlamaz benim sorduğum soruyu daha önce bir çok kişi cümle içinde kullanmış tubaa46 senin hamileliğin için çok sevinmiştim ama şuan üzüldüm açıkçası sizin konustuklariniz verdiğiniz cvplar normal mi sizde geçtiniz bu süreçten aklınıza bir çok soru buna benzer takilmadimi ciddi söyleyin hiç mi dusunmediniz yada korkmadiniz küçük bir yere büyük birşey girecek diye düşünmediniz mi sizim gibi insanları kınıyorum. Allah ıslah etsin siz basarmis insanlarsiniz yardım edeceğinize ne diyorsunuz ayıp
Insan yemek yemek su içmekten ibaret değil . Araştırın az insan bedeninin biyolojik yapısını, Küçüklüğü kac dakika gireri çıkarı mesele bunlar değil ki .Üzüldüm derken ? Ne haddine pardon! sen bana yazdın ben sana insan gibi cevaplar verdim herkese olduğu gibi ama bana sorular ve cevaplar değişik geldi kiii sadece bana da böyle hissettirmemişsin tek değilim. Eşimde bilmiyor bi türlü beceremedik yok orası küçük değil mi gibi soruları bu şekilde sorarsan böyle düşünceye sebep olursun.
Evet bizler de aynı sıkıntınları yaşadık az mı ağladık az mı üzüldük kendim yendim diye çıkıp gitmedim buradan herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ama kızın dediğine bakar mısın ya bebeğim olacağına sevinmiş ama şimdi üzülüyormuş gerçekten diyecek hiç bir şey bulamıyorum.Insan yemek yemek su içmekten ibaret değil . Araştırın az insan bedeninin biyolojik yapısını, Küçüklüğü kac dakika gireri çıkarı mesele bunlar değil ki .
Takma cnm.Evet bizler de aynı sıkıntınları yaşadık az mı ağladık az mı üzüldük kendim yendim diye çıkıp gitmedim buradan herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ama kızın dediğine bakar mısın ya bebeğim olacağına sevinmiş ama şimdi üzülüyormuş gerçekten diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinÜzüldüm derken ? Ne haddine pardon! sen bana yazdın ben sana insan gibi cevaplar verdim herkese olduğu gibi ama bana sorular ve cevaplar değişik geldi kiii sadece bana da böyle hissettirmemişsin tek değilim. Eşimde bilmiyor bi türlü beceremedik yok orası küçük değil mi gibi soruları bu şekilde sorarsan böyle düşünceye sebep olursun.
Amiiin, Rabbim gerçekten anne olmayı isteyen herkese nasip eylesinRabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsinAllah isteyen herkese nasip etsin
İstiyorum ben deAmiiin, Rabbim gerçekten anne olmayı isteyen herkese nasip eylesin
Merhaba canım 3.dilatörü rahat yapana kadar eşli denemeye geçme derim benKızlar merhaba. Ben dilatörü 4. boya kadar yapıyorum, 4ün sadece baş kısmı geçiyor. Dün eşli deneme yaptık olmadı. Eşim dilatöre falan karşı bu yüzden o evde olmadığı zamanlarda yapıyorum. O gelene kadar baya zaman geçiyor. Bu durumda da başarma şansım varmı? 1 de 4cü boyu ne kadar çalışmıştınız? Bizde penis boyu 4cü boydan da kalın olduğu için onu yapsam bile penisi alamam gibime geliyor
3 ve 4 ile biraz daha çalış canım tabikiii başaracaksınnnKızlar merhaba. Ben dilatörü 4. boya kadar yapıyorum, 4ün sadece baş kısmı geçiyor. Dün eşli deneme yaptık olmadı. Eşim dilatöre falan karşı bu yüzden o evde olmadığı zamanlarda yapıyorum. O gelene kadar baya zaman geçiyor. Bu durumda da başarma şansım varmı? 1 de 4cü boyu ne kadar çalışmıştınız? Bizde penis boyu 4cü boydan da kalın olduğu için onu yapsam bile penisi alamam gibime geliyor
Ben 3 ve 4. Boy ile 5 defa falan çalışma yaptım sonrasında eşli denemeye geçmiştim . Özellikle Tv izlerken 4. İle 1 saate yakın çalışmıştım rahat hissedeyim diye sonra eşli denemede aşırı rahat oldu şükür . Eşli deneme aparatlardan daha rahat oluyor çünkü aparatlar plastik neticede kaygan değil . Ama eşli deneme öyle değil uyum sağlanıyor hemen . Kasımda yendim eşimle 3-4 ayda bir görüşme fırsatımız oluyor hiç sorun yaşamadım sonrasında aparatları hayatımdan çıkardımKızlar merhaba. Ben dilatörü 4. boya kadar yapıyorum, 4ün sadece baş kısmı geçiyor. Dün eşli deneme yaptık olmadı. Eşim dilatöre falan karşı bu yüzden o evde olmadığı zamanlarda yapıyorum. O gelene kadar baya zaman geçiyor. Bu durumda da başarma şansım varmı? 1 de 4cü boyu ne kadar çalışmıştınız? Bizde penis boyu 4cü boydan da kalın olduğu için onu yapsam bile penisi alamam gibime geliyor
Sen zaten bence zor olan aşamayı geçmişsin son bi gayretle başaracaksın inşallahKızlar merhaba. Ben dilatörü 4. boya kadar yapıyorum, 4ün sadece baş kısmı geçiyor. Dün eşli deneme yaptık olmadı. Eşim dilatöre falan karşı bu yüzden o evde olmadığı zamanlarda yapıyorum. O gelene kadar baya zaman geçiyor. Bu durumda da başarma şansım varmı? 1 de 4cü boyu ne kadar çalışmıştınız? Bizde penis boyu 4cü boydan da kalın olduğu için onu yapsam bile penisi alamam gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?