- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 28
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.661
Ndn erkek olayım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüm tutmadı seniNdn erkek olayım ?
Gözüm tutmadı seni
Bunu bende düşünüyorum sorduğu sorular çok saçma bana özelden de daha önce yazmıştı ya fazla saf biri yada cinsiyet FarklıGözüm tutmadı seni
İlk girişte kastigimiz için acıyor. Eğer biraz dayanıp girmesine izin verirsen tamamı girdiğinde o acı kesiliyor.
Ya da buraya dalga geçmek için gelmişBunu bende düşünüyorum sorduğu sorular çok saçma bana özelden de daha önce yazmıştı ya fazla saf biri yada cinsiyet Farklı
Aynen . 2 seneye yakındır vajimus arkadaşlara yardımcı olurum kah ozel kah aleni konu altı da hiç bu denli tuhaf sorular sorulmadı.Bunu bende düşünüyorum sorduğu sorular çok saçma bana özelden de daha önce yazmıştı ya fazla saf biri yada cinsiyet Farklı
Burdan başlayarak geriye doğru okursan aradığın soruların hepsinin cevabı var,uzun uzun yazılan yazılar var arkadaşlar hepsi kendi tecrübelerini değerli bilgiler paylaştılar ,çok değil 3-5 sayfa geride son yazılan yazılar var onlara bak canım ama önemli olan önce kafanda başaracağına inanman,kolay gelsin kendine inanArkadaşlar hepimiz bayaniz , benim halimden siz anlamazsınız kimse anlamaz benim sorduğum soruyu daha önce bir çok kişi cümle içinde kullanmış tubaa46 senin hamileliğin için çok sevinmiştim ama şuan üzüldüm açıkçası sizin konustuklariniz verdiğiniz cvplar normal mi sizde geçtiniz bu süreçten aklınıza bir çok soru buna benzer takilmadimi ciddi söyleyin hiç mi dusunmediniz yada korkmadiniz küçük bir yere büyük birşey girecek diye düşünmediniz mi sizim gibi insanları kınıyorum. Allah ıslah etsin siz basarmis insanlarsiniz yardım edeceğinize ne diyorsunuz ayıp
Burdaki yazıları okurken ders çalışırken nasıl not alıyorsak öyle özenle okumalısın kendi notlarını çıkarmalısın egzersizlerini düzenli yapmalısın aparatın yoksa aparat almalısınBurdan başlayarak geriye doğru okursan aradığın soruların hepsinin cevabı var,uzun uzun yazılan yazılar var arkadaşlar hepsi kendi tecrübelerini değerli bilgiler paylaştılar ,çok değil 3-5 sayfa geride son yazılan yazılar var onlara bak canım ama önemli olan önce kafanda başaracağına inanman,kolay gelsin kendine inan
Tiniminimavihanim ın yazıları var formda onlara bakBurdaki yazıları okurken ders çalışırken nasıl not alıyorsak öyle özenle okumalısın kendi notlarını çıkarmalısın egzersizlerini düzenli yapmalısın aparatın yoksa aparat almalısın
Ben onun formdaki yazıları sayesinde birçok şeyi öğrendim yapacağıma inandım geriye doğru gidersen görürsen son paylaşımlarıTiniminimavihanim ın yazıları var formda onlara bak
Hiç önemli değilTeşekkür ederim cnm bnm
Ama mutlaka geriye doğru git tamam mı canım sayfada yazılan her şey inan bana yeterli bilgiler onları dikkatli okursan çok faydası olacak güven bana uzun yazılardı hepsi ayrıntısına kadarTeşekkür ederim cnm bnm