• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burdaki desteğiniz o kadar iyi geliyor ki. Benim doktora gitme durumum yoktu, burası olmasaydı dilatörün varlığından bile haberim olmazdı belki. Yeneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum🌸 iyi ki varsınız🌸
4 den önce 3 bir kaç calis 4 biraz zorluyor evet ama başarılısın inan. Çalıştın mesela birak dolaş 10 dk falan yine basina otur ara vererek calis 4 du

Merhaba iliski yasarken aci cekiyorum kendimi cok kasıyorum sanırim bu yuzden zevkte alamiyorum. Bu sureç ne kdr surer acaba bilgi verebilcek olan varmı. Bu arada 4 kere oldu sadce

Merhaba iliski yasarken aci cekiyorum kendimi cok kasıyorum sanırim bu yuzden zevkte alamiyorum. Bu sureç ne kdr surer acaba bilgi verebilcek olan varmı. Bu arada 4 kere oldu sadce
Dayanılmaz aci ise normal değil enfeksiyon olabilir. Gelip geçici ise gecer o anda nefes al nefes ver burundan al huuu diye ver ağızdan

Ya sanirim vucudumu kastigim icin okdr aci hissediyorum. Ama şu kasmayi nasil birakicam bilmiorum
İstersen canım aparat çalışarak buradaki yazıları okuyarak oradaki kaşların ezgersini yapabilirsin 😍ilişki anında kasmalarını azaltır bu çalışmalar

Merhaba ben bişy sorucam benim gibi olanlar cevap verirse çok sevinirim vajinismusu yendim ben ama penisi elle sokabiliyorum ondada zorlanıyorum girmesini sağlayana kadards eşimin zevki geçiyo penis iniyo bu yüzden sertleştirici kullanıp yapıyoruz böyle yaşayan var mı

Nasıl yani?? Egzersiz yapıyordun çalışmadan ara mi verdin?? Canim hic durmadan çalışman lazım erteleme basaracaksinn🌸
Cok iyi ilerlemistim, araya okadar cok sey geldiki maddi olsun manevi olsun.. büyük bir cöküs yasadim ve bu sorunumu da erteledikce erteledim😔 ama okadar mutluyum ki buranin var olmasindan. Kendimi yanliz hissetmiyorum. Tekrar yeniden baslicam bu kez basaricam

Arkadaşlar merhaba , ya ben çok sıkıldım artık asamayacagimi düşünüyorum. Denemek bile içimden gelmiyor , deneyip başarısız olmaktan korkuyorum 3 boy dilAtorde tikandim resmen onu yapiyorum 4 u yapamıyorum anlamadım bu nereye kdr devam edecek

Teşekkür ederim Saliha hanım geçen haftaki yazılar için kırıcı olduysam özür dilerim ama bu illet farklı düşüncelere sebep oluyor snki hiç olmyckmis gibi oluyor 3 oluyor 4 olmuyo bu sefer

Back