- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.701
4 den önce 3 bir kaç calis 4 biraz zorluyor evet ama başarılısın inan. Çalıştın mesela birak dolaş 10 dk falan yine basina otur ara vererek calis 4 duBurdaki desteğiniz o kadar iyi geliyor ki. Benim doktora gitme durumum yoktu, burası olmasaydı dilatörün varlığından bile haberim olmazdı belki. Yeneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumiyi ki varsınız
4 den önce 3 bir kaç calis 4 biraz zorluyor evet ama başarılısın inan. Çalıştın mesela birak dolaş 10 dk falan yine basina otur ara vererek calis 4 du
Yeneceksin şüphen olmasinBurdaki desteğiniz o kadar iyi geliyor ki. Benim doktora gitme durumum yoktu, burası olmasaydı dilatörün varlığından bile haberim olmazdı belki. Yeneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorumiyi ki varsınız
Dayanılmaz aci ise normal değil enfeksiyon olabilir. Gelip geçici ise gecer o anda nefes al nefes ver burundan al huuu diye ver ağızdanMerhaba iliski yasarken aci cekiyorum kendimi cok kasıyorum sanırim bu yuzden zevkte alamiyorum. Bu sureç ne kdr surer acaba bilgi verebilcek olan varmı. Bu arada 4 kere oldu sadce
Ya sanirim vucudumu kastigim icin okdr aci hissediyorum. Ama şu kasmayi nasil birakicam bilmiorumDayanılmaz aci ise normal değil enfeksiyon olabilir. Gelip geçici ise gecer o anda nefes al nefes ver burundan al huuu diye ver ağızdan
İstersen canım aparat çalışarak buradaki yazıları okuyarak oradaki kaşların ezgersini yapabilirsinYa sanirim vucudumu kastigim icin okdr aci hissediyorum. Ama şu kasmayi nasil birakicam bilmiorum
Kasların *İstersen canım aparat çalışarak buradaki yazıları okuyarak oradaki kaşların ezgersini yapabilirsinilişki anında kasmalarını azaltır bu çalışmalar
Haklisiniz bakicam egzersizlere cok tesekkur ederim ilginizeİstersen canım aparat çalışarak buradaki yazıları okuyarak oradaki kaşların ezgersini yapabilirsinilişki anında kasmalarını azaltır bu çalışmalar
düzelecek canımHaklisiniz bakicam egzersizlere cok tesekkur ederim ilginize
O an nefes al ver al ver . Iyi gelirYa sanirim vucudumu kastigim icin okdr aci hissediyorum. Ama şu kasmayi nasil birakicam bilmiorum
Nasıl yani?? Egzersiz yapıyordun çalışmadan ara mi verdin?? Canim hic durmadan çalışman lazım erteleme basaracaksinncok ara vermisdim yine.. tekrar burdayim.. bu yollari azimle gecmeden asla olmuyor. Gercekten erteleme hastaligi bu, asilmicak birsey degil.
Cok iyi ilerlemistim, araya okadar cok sey geldiki maddi olsun manevi olsun.. büyük bir cöküs yasadim ve bu sorunumu da erteledikce erteledimNasıl yani?? Egzersiz yapıyordun çalışmadan ara mi verdin?? Canim hic durmadan çalışman lazım erteleme basaracaksinn
4 zaman alir biraz.Arkadaşlar merhaba , ya ben çok sıkıldım artık asamayacagimi düşünüyorum. Denemek bile içimden gelmiyor , deneyip başarısız olmaktan korkuyorum 3 boy dilAtorde tikandim resmen onu yapiyorum 4 u yapamıyorum anlamadım bu nereye kdr devam edecek
Hiç doktor tedavisi aldın mı canım ?Teşekkür ederim Saliha hanım geçen haftaki yazılar için kırıcı olduysam özür dilerim ama bu illet farklı düşüncelere sebep oluyor snki hiç olmyckmis gibi oluyor 3 oluyor 4 olmuyo bu sefer
İmkanın varsa onu araştırabilirsin moral bozmak yokHiç doktor tedavisi aldın mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?