Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar hepimiz bayaniz , benim halimden siz anlamazsınız kimse anlamaz benim sorduğum soruyu daha önce bir çok kişi cümle içinde kullanmış tubaa46 senin hamileliğin için çok sevinmiştim ama şuan üzüldüm açıkçası sizin konustuklariniz verdiğiniz cvplar normal mi sizde geçtiniz bu süreçten aklınıza bir çok soru buna benzer takilmadimi ciddi söyleyin hiç mi dusunmediniz yada korkmadiniz küçük bir yere büyük birşey girecek diye düşünmediniz mi sizim gibi insanları kınıyorum. Allah ıslah etsin siz basarmis insanlarsiniz yardım edeceğinize ne diyorsunuz ayıp

Burdan başlayarak geriye doğru okursan aradığın soruların hepsinin cevabı var,uzun uzun yazılan yazılar var arkadaşlar hepsi kendi tecrübelerini değerli bilgiler paylaştılar ,çok değil 3-5 sayfa geride son yazılan yazılar var onlara bak canım ama önemli olan önce kafanda başaracağına inanman,kolay gelsin kendine inan

Burdaki yazıları okurken ders çalışırken nasıl not alıyorsak öyle özenle okumalısın kendi notlarını çıkarmalısın egzersizlerini düzenli yapmalısın aparatın yoksa aparat almalısın

Tiniminimavihanim ın yazıları var formda onlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…