- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.721
3 olması çok büyük başarı ama biliyorsun dimiTeşekkür ederim Saliha hanım geçen haftaki yazılar için kırıcı olduysam özür dilerim ama bu illet farklı düşüncelere sebep oluyor snki hiç olmyckmis gibi oluyor 3 oluyor 4 olmuyo bu sefer
Vajimus sorunu yasayan bayanların eşlerinin çoğunda erekte sorunu çıkıyor. Birliktelik rutine donustukce bu sorun kalkacaktır. Esine nasil yerlestirmen gerektiğini öğret esin yapsinBişey sorucam penisi elinle vajinaya yerleştirenler var mı bende bu sorun varda normal mi bi eşimin penisi çabuk iniyo vu şekilde yaşayan var mı ssiertleştirici kullanmak zorunda kalıyoruz
Bir zamanlar 1. Aparati dahi alamıyordunuz değişen bişey yok yani 1 olduysa 4 de olur.Teşekkür ederim Saliha hanım geçen haftaki yazılar için kırıcı olduysam özür dilerim ama bu illet farklı düşüncelere sebep oluyor snki hiç olmyckmis gibi oluyor 3 oluyor 4 olmuyo bu sefer
Başaracaksın tabiki. Yeter ki inan ve egzersizlerine biran önce basla sık sık calis. Zorlandigin yerde burda yaz yardımcı oluruz sanaCok iyi ilerlemistim, araya okadar cok sey geldiki maddi olsun manevi olsun.. büyük bir cöküs yasadim ve bu sorunumu da erteledikce erteledimama okadar mutluyum ki buranin var olmasindan. Kendimi yanliz hissetmiyorum. Tekrar yeniden baslicam bu kez basaricam
İşin büyük bölümünü aşmışsın zaten canım zor olanı başarmışsın. 4 te zorlanabilirsin bu cok normal. 3 le baya bi çalış içinde olmasına alis git gel yap çıkar geri sok. Sonra 4 e geç eminim yapacaksın.Arkadaşlar merhaba , ya ben çok sıkıldım artık asamayacagimi düşünüyorum. Denemek bile içimden gelmiyor , deneyip başarısız olmaktan korkuyorum 3 boy dilAtorde tikandim resmen onu yapiyorum 4 u yapamıyorum anlamadım bu nereye kdr devam edecek
Yok almadık cnmHiç doktor tedavisi aldın mı canım ?
Bende 3. Boyutta kan hiç gelmedi acaba içindeyken kendini çok mu kastın da zorlayinca kan geldi. Bu sana zarar vermez öyle düşünme burda ki çoğu insan aparat sayesinde yendi. Sende sık sık çalış yeneceksin. Kimseyi dinleme bu hastalığı yaşayan bilir. Yaşamayanlar anlayamaz seni. Çalışmalarına tekrar başla ara vermedenBen aslında neden egzersizleri bıraktığımı anlatayım ben bir haftada bu 3 boyu aldım. Ama benim kendi annem ablam biliyordu bu durumu ve bana dedilerki öyle birşey yapma zarar verirsin falan dediler bnde korktum ve bıraktım bu olay Kasım ayında yaşandı birakmasaydim belkide yenmistim ve çok kan gelmişti korkmuştum 3 üncü boyunda
Cok mu bekliyorsun içine girerken.Bu arada bende elimle yerleştiriyorum bnm esiminkide hmn iniyor
Sertleştirici kullanıyomusunuz pekiBu arada bende elimle yerleştiriyorum bnm esiminkide hmn iniyor
Evet canım bende ellimle yapıyorum kontrol hala bende ama ben artık sık ilişkiye girmeye başladımm yavaş yavaş aşarım diye düşünoyrummhatta ilk girişte yine acı oluyor ama içeri aldıktan sonra sorunn yok hatta zevk almaya başladım onuda şöyle yaptım görev gibi düşünme o an içinden hatta dışındandan söyleyebilirsin zevk alıyorum de almasan bile o ana ayak uydur istekliymişsin gibi davranMerhaba ben bişy sorucam benim gibi olanlar cevap verirse çok sevinirim vajinismusu yendim ben ama penisi elle sokabiliyorum ondada zorlanıyorum girmesini sağlayana kadards eşimin zevki geçiyo penis iniyo bu yüzden sertleştirici kullanıp yapıyoruz böyle yaşayan var mı
Ön sevişmeyi uzun tutuyor musun ?Sertleştirici kullanıyomusunuz peki
Evet canım bende ellimle yapıyorum kontrol hala bende ama ben artık sık ilişkiye girmeye başladımm yavaş yavaş aşarım diye düşünoyrummhatta ilk girişte yine acı oluyor ama içeri aldıktan sonra sorunn yok hatta zevk almaya başladım onuda şöyle yaptım görev gibi düşünme o an içinden hatta dışındandan söyleyebilirsin zevk alıyorum de almasan bile o ana ayak uydur istekliymişsin gibi davran
Evet ama işte girişte biraz zor oluyo anda penis iniyo buda zamanla geçer heralde alıştıkçaÖn sevişmeyi uzun tutuyor musun ?
Evet benim de öyle işk girişte hep zorluk yaşıyorum ama sanki ilişkiye saha çok girdikçe alışıyorum bu hastalık bende ertelemeyi tetikledi o yüzden artık ertelemiyorum 2 günde bir ilişkiye giriyorum ve dediğim gibi istekli olmasamda istekliymişim gibi bi hava yaratıyorum yatak odasında loş ışık falan açıyorum tütsü yakıyorum doktorum bir kez bana yalandanda olsa gül vücud güldüğü zaman kendini savunmaya almaz demiştiEvet ama işte girişte biraz zor oluyo anda penis iniyo buda zamanla geçer heralde alıştıkça
BirazCok mu bekliyorsun içine girerken.
İlk girisler bende de hala böyle kendim yapıyorum sonra eşime bırakıyorum hatta genelde ilk ben ustteyken oluyor hafif sızı oluyo saniyelik geçiyor ilişkiye girdikçe düzelecektir alışmamız normal kadınlara göre daha uzun sürebiliyor. Sertleşme konusunda yaptığımız bişey yok biz yaşamadık o durumu ama geçici olabiliyor doktorum söylemişti uzun süreli devam ederse doktora görünür çözümü vardırMerhaba ben bişy sorucam benim gibi olanlar cevap verirse çok sevinirim vajinismusu yendim ben ama penisi elle sokabiliyorum ondada zorlanıyorum girmesini sağlayana kadards eşimin zevki geçiyo penis iniyo bu yüzden sertleştirici kullanıp yapıyoruz böyle yaşayan var mı
Canım bisey sorcam sana sen benden önce yenmistin. İlişki esnasında zamanla zevk almaya basladin mi? Benim 1 ay falan oldu yeneli 2 gunde 1 1 iliski yaşıyoruz her pozisyonda yapabiliyorum ama henüz zevk alamıyorum zamanla geçer zevk almaya başlarsın dediler ama o zaman ne kadar. Bende mi bi gariplik vAr.İlk girisler bende de hala böyle kendim yapıyorum sonra eşime bırakıyorum hatta genelde ilk ben ustteyken oluyor hafif sızı oluyo saniyelik geçiyor ilişkiye girdikçe düzelecektir alışmamız normal kadınlara göre daha uzun sürebiliyor. Sertleşme konusunda yaptığımız bişey yok biz yaşamadık o durumu ama geçici olabiliyor doktorum söylemişti uzun süreli devam ederse doktora görünür çözümü vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?