• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar birşey diyebilir miyim aklımda şu var , o küçücük yere o şey nasıl giriyo
Çünkü gördüğün gibi küçük değil kuzum esniyor şekil alıyor orası penis girdikçe ,bir file düşünelim içine bir şeyler koydukça şekil alıyor içi büyüyor hiç acı olmadan 🥰

Çünkü gördüğün gibi küçük değil kuzum esniyor şekil alıyor orası penis girdikçe ,bir file düşünelim içine bir şeyler koydukça şekil alıyor içi büyüyor hiç acı olmadan 🥰
Önemli olan giriş anında kaslarımızı doğru kullanabilmemiz kendimizi rahat bırakabilmemiz zihnimize acımadığna penisin oraya rahatlıkla girebildiğine ikna etmek kuzum

Tmm girince esniyo ama sanki hiç girmyck gibi ya ilk giriş aciyo
Onun sebebi ilk cinsel ilişkimize kadar vajina deliğimizden bir şey girmemiş olması ilk defa bi cisim girince ne olacağını bilmediğimiz bi durum için tedirgin olunca buna tepki olarak giriş esnasında kaslarımızı sıktığımızdan dolayı 🙏

Onun sebebi ilk cinsel ilişkimize kadar vajina deliğimizden bir şey girmemiş olması ilk defa bi cisim girince ne olacağını bilmediğimiz bi durum için tedirgin olunca buna tepki olarak giriş esnasında kaslarımızı sıktığımızdan dolayı 🙏
alışınca kasları doğru kullanmayı öğrenince ezgersiz yaptıkça ilk giriş esnasında da acı yok 😍 🙏

Gercekten kadınlar isteyince herseyi basarabilir . Ben buraya her arayışımın sonucsuz kaldığı gibi aynı umutsuzlukla geldım. Ama burası gercekten o kadar guzel kalplı bırbırıne yardım etmeye calısan kadınlarla doluymus ki asla yapmayacagım aklımdan bıle gecırmeye korktuğum parmak egzersizini az da olsa denedım ve oldu. Evet tamamen aşamadım egzersıze ara verdiğim icin ama yemin ederim burda oyle bır guc varki benı kendıme getıren haerekete geciren. İyiki varsınız iyiki burayı tesadufen bulmusum. Allah hepınızın gonlune göre versın ınsallah, ayagınız taşa değmesin…❤️
Allah senin de gönlüne göre versin canımmm insallah dualarımdasın sen de yenip buraya yazacaksın egzersizlere devam 🌸burda benim de tanıştığım çok harika yardımsever kadınlar var ❤️

Geçen sene kasım ayında yenmiş biri olarak size verebileceğim en güzel tavsiye kesinlikle aparatlar ve çok alıştırma yapmak olur . Ben aparatları aldım 1 ve 2 yapabildim önce ama 3 ve 4 yapamamıştım sonra 1 hafta boyunca hemen hergün tek başıma egzersiz yaptım eşim başka bi yerdeydi çünkü. Mesela dizi izlerken yarım saat 4. Aparatı çalışıyordum. Sonrasında eşimle ilkinde tam olmadı ama ikinci denediğimizde kolayca oldu kayganlaştırıcı kullandık ekstra daha rahat olsun diye . Sonrasında çok rahatladım o gün bu gündür ne aparat çalıştım ne de ilişki de zorlandım kendimi akışa bıraktım vücudum bana kolaylık sağladı 🫶 en önemlisi inanmak lütfen kendinize inanın . Kadın olarak yaratılıştan o kadar güzel özel donanımlarla dünyaya geliyoruz ki yeterki isteyelim 🧿🧿 hepinize kolaylıklar diliyorum ❤️❤️

Geçen sene kasım ayında yenmiş biri olarak size verebileceğim en güzel tavsiye kesinlikle aparatlar ve çok alıştırma yapmak olur . Ben aparatları aldım 1 ve 2 yapabildim önce ama 3 ve 4 yapamamıştım sonra 1 hafta boyunca hemen hergün tek başıma egzersiz yaptım eşim başka bi yerdeydi çünkü. Mesela dizi izlerken yarım saat 4. Aparatı çalışıyordum. Sonrasında eşimle ilkinde tam olmadı ama ikinci denediğimizde kolayca oldu kayganlaştırıcı kullandık ekstra daha rahat olsun diye . Sonrasında çok rahatladım o gün bu gündür ne aparat çalıştım ne de ilişki de zorlandım kendimi akışa bıraktım vücudum bana kolaylık sağladı 🫶 en önemlisi inanmak lütfen kendinize inanın . Kadın olarak yaratılıştan o kadar güzel özel donanımlarla dünyaya geliyoruz ki yeterki isteyelim 🧿🧿 hepinize kolaylıklar diliyorum ❤️❤️
Aynen öyle. Başardıktan sonra aparatlari çöpe atmak kadar mutluluk veren bisey yoktu🌸😄😄

Back