- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.681
Bliyorum ama çok küçük dgl mi ya ora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kendini rahat bırakıp beklemezsen kas olan yerde 3 sn dayan girince kesilir acısı. Ama kendini kasip eşinin itmesine izin vermezsen o acı devam eder. Sen dilator egzersizi falan yaptin mi hiç??Dayanicm KC dakika sürüyor girmesi
Aynen orası o girişte kas var ve kontrol etmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Eğer kendini rahat bırakırsan tamamı girdiğinde içinde olup olmadığını bile anlamayacaksın taki eşin git gel yapana kadar .O duvar dediğimiz yer orasımi duvarı geçince gireck mi
Aynen öyle. Başardıktan sonra aparatlari çöpe atmak kadar mutluluk veren bisey yoktuGeçen sene kasım ayında yenmiş biri olarak size verebileceğim en güzel tavsiye kesinlikle aparatlar ve çok alıştırma yapmak olur . Ben aparatları aldım 1 ve 2 yapabildim önce ama 3 ve 4 yapamamıştım sonra 1 hafta boyunca hemen hergün tek başıma egzersiz yaptım eşim başka bi yerdeydi çünkü. Mesela dizi izlerken yarım saat 4. Aparatı çalışıyordum. Sonrasında eşimle ilkinde tam olmadı ama ikinci denediğimizde kolayca oldu kayganlaştırıcı kullandık ekstra daha rahat olsun diye . Sonrasında çok rahatladım o gün bu gündür ne aparat çalıştım ne de ilişki de zorlandım kendimi akışa bıraktım vücudum bana kolaylık sağladı en önemlisi inanmak lütfen kendinize inanın . Kadın olarak yaratılıştan o kadar güzel özel donanımlarla dünyaya geliyoruz ki yeterki isteyelim hepinize kolaylıklar diliyorum
Mide gibi once sey yersin hala alirArkadaşlar birşey diyebilir miyim aklımda şu var , o küçücük yere o şey nasıl giriyo
Erkek değilsin demi senO duvar dediğimiz yer orasımi duvarı geçince gireck mi
Mutluluktan ağlamıştım nerdeyse sonrasında hiçbir zorluk yaşamadım şükür ama aparatları iyiki denemişim burda ki arkadaşlarımı iyiki dinlenmişimAynen öyle. Başardıktan sonra aparatlari çöpe atmak kadar mutluluk veren bisey yoktu
Gözüm tutmadı seniNdn erkek olayım ?
Gözüm tutmadı seni
Bunu bende düşünüyorum sorduğu sorular çok saçma bana özelden de daha önce yazmıştı ya fazla saf biri yada cinsiyet FarklıGözüm tutmadı seni
İlk girişte kastigimiz için acıyor. Eğer biraz dayanıp girmesine izin verirsen tamamı girdiğinde o acı kesiliyor.
Ya da buraya dalga geçmek için gelmişBunu bende düşünüyorum sorduğu sorular çok saçma bana özelden de daha önce yazmıştı ya fazla saf biri yada cinsiyet Farklı
Aynen . 2 seneye yakındır vajimus arkadaşlara yardımcı olurum kah ozel kah aleni konu altı da hiç bu denli tuhaf sorular sorulmadı.Bunu bende düşünüyorum sorduğu sorular çok saçma bana özelden de daha önce yazmıştı ya fazla saf biri yada cinsiyet Farklı