- 29 Ekim 2022
- 248
- 188
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.241
Denicem mutlaka ama yine bir regl sancısı başlıyor yarın ertesi günü kesin olurum sanki dejavu oluyorum çünkü başa sarıp duruyorO his hepimizde oldu hatta 3 aya yaklaştı ben yeneli hala farklı pozisyon denediğimde oluyor hafif baskı. O şekilde deneyebilirsin ya da yatak ucuna gelip popo altına yastık koyarak ayaklarını da eşinin beline doğru sararak da deneyebilirsin ben o şekilde de rahat etmiştim
Harikasın bravo kuzumm. Yazacaktım ki lütfen 4.aparatı da dene olacak diye yapmışın.Kızlar büyük uğraşlar sonucu 4. Aparatı da yaptımgüzel günler çok yakında hissediyorum
Tebrik ediyorum seni inancın tam Olsun cok yakında güzel haberler yazacaksın burayaKızlar büyük uğraşlar sonucu 4. Aparatı da yaptımgüzel günler çok yakında hissediyorum
aparat çalışması yapmadım.. Bilmiyorum aklımda hep şuan o var eşimle bile ilk hani girişte zorlanıyorum kasıyorum bilmiyorum sürekli erteliyorum inşallah bunda cesaret edip gidebilirim gitmek zorundayım erkek doktora randevum ondanda çekiniyorum offAlttan olan muayene hiç düşündüğün gibi zor değil. Doktoruna mutlaka vajınusmus öykünden bahset.Bana doktorum nefes al ıkın bana bırak demişti dediği gibi de oldu.
Eğer aparat çalışması yaptıysan çok daha kolay olur endişelenme canım
Hayır çekinme korkam hiç düşündüğüm gibi olmayacak dediğim gibi mutlaka doktoruna bahset ve o zaman nefes kegel egzersizlerini yap çok kolayaparat çalışması yapmadım.. Bilmiyorum aklımda hep şuan o var eşimle bile ilk hani girişte zorlanıyorum kasıyorum bilmiyorum sürekli erteliyorum inşallah bunda cesaret edip gidebilirim gitmek zorundayım erkek doktora randevum ondanda çekiniyorum off
Canım kendini rahat bıraktıgında can yakacak bir şey değil ve utanma çok kısa süren bi işlemaparat çalışması yapmadım.. Bilmiyorum aklımda hep şuan o var eşimle bile ilk hani girişte zorlanıyorum kasıyorum bilmiyorum sürekli erteliyorum inşallah bunda cesaret edip gidebilirim gitmek zorundayım erkek doktora randevum ondanda çekiniyorum off
O rşli deneme mesajlarını kaç kere okudum inan tahmin bile edemezsin ama taktikler o kadar işe yarıyor ki anlatamam. Özellikle gülü kokla mumu üfle taktiği. Benim bedenimi en çok rahatlatan buydu. İyiki varsınız. Yüce Rabbim ayağınıza taş bile değdirmesin inşallah. Sizden gördüğüm desteği kimseden görmüyorum. Ay duygusallaştım ağlayacağım resmenHarikasın bravo kuzumm. Yazacaktım ki lütfen 4.aparatı da dene olacak diye yapmışın.
Neredeyse büyük bir kısmını hallettin birkaç sayfa öncesi benim paylaştığım eşli deneme notları var onları da birebir uygularsan ben yendim diye mesaj atacaksın
Ay hadi inşallahTebrik ediyorum seni inancın tam Olsun cok yakında güzel haberler yazacaksın buraya4.aparatı rahat kullanana kadar yaparsın sonra da eşli deneme ve sonraaa buraya başardım yazısı
Bendee bendee duygusallaştım vallahiO rşli deneme mesajlarını kaç kere okudum inan tahmin bile edemezsin ama taktikler o kadar işe yarıyor ki anlatamam. Özellikle gülü kokla mumu üfle taktiği. Benim bedenimi en çok rahatlatan buydu. İyiki varsınız. Yüce Rabbim ayağınıza taş bile değdirmesin inşallah. Sizden gördüğüm desteği kimseden görmüyorum. Ay duygusallaştım ağlayacağım resmen
Aparatı kesinlikle denemenizi öneririm ben sekiz ay neler çektim .o ağlamalar o stresler hepsi bombosmus.sonra o vakti kaybettiğime üzüldüm .ama siz üzülmeyin ve o aparatı alıp deneyin inanın bana başaracaksınız .ben alıp bı kenara saklamistim asla yapamam edemem diye .bir gün misafirim vardı gitti ve o gün çok pozitiftim.birden aklıma geldi bebek yağı ile denemek istedim .en küçük olan hemen hallolmustu ve ben bsy hissetmedim.sevdgm bı diziyi açıp arada gözlerimi kapatıp rahat hissetmeye çalışmıştım bsy hissetmedim.o ani görünce agladm tabiki.cok şükür diyip.sonra devam ettim en son üçe jadar yapabildim ve dördüncüsünu dnemedim.esimle dnedim sonrasında inaniyrm yapcm diye diye ilk yapmalarda kasılma olsa da pes etmedim üzerine gittim ve oldu.ne terler döktüm dustan çıkmış gibi oluyordum her denememde ama değmezmiş hepsi psikolojikmis .inanın bana yaparsınızaparat çalışması yapmadım.. Bilmiyorum aklımda hep şuan o var eşimle bile ilk hani girişte zorlanıyorum kasıyorum bilmiyorum sürekli erteliyorum inşallah bunda cesaret edip gidebilirim gitmek zorundayım erkek doktora randevum ondanda çekiniyorum off
Canım benim ben esimle iliski yasayabiliyorum ilk 1 ay yapamadim fakat suzan uzanip ayaklarima yana dogru ymacip yapabiliyorum hani soktor catala yatiriyor ya o pozisyonda yapamiyorum ilk gun cok canim yanmiati oyle aciyo hissedip kasiyorum kendimi persembe randevum var cocugumuz olmuyor 1 senedir doktor kontrolunu hep erteliyorum korkup alttan muayeneden korkuyorum bakalim napicamAparatı kesinlikle denemenizi öneririm ben sekiz ay neler çektim .o ağlamalar o stresler hepsi bombosmus.sonra o vakti kaybettiğime üzüldüm .ama siz üzülmeyin ve o aparatı alıp deneyin inanın bana başaracaksınız .ben alıp bı kenara saklamistim asla yapamam edemem diye .bir gün misafirim vardı gitti ve o gün çok pozitiftim.birden aklıma geldi bebek yağı ile denemek istedim .en küçük olan hemen hallolmustu ve ben bsy hissetmedim.sevdgm bı diziyi açıp arada gözlerimi kapatıp rahat hissetmeye çalışmıştım bsy hissetmedim.o ani görünce agladm tabiki.cok şükür diyip.sonra devam ettim en son üçe jadar yapabildim ve dördüncüsünu dnemedim.esimle dnedim sonrasında inaniyrm yapcm diye diye ilk yapmalarda kasılma olsa da pes etmedim üzerine gittim ve oldu.ne terler döktüm dustan çıkmış gibi oluyordum her denememde ama değmezmiş hepsi psikolojikmis .inanın bana yaparsınız
Rica ederim güzeller güzelim. İnşallah ben de en kısa sürede güzel haberlerle gelirim. Fakat 4. Aparatla çalışıyorum ama belirli bir noktada kasma var o noktayı geçsem bile ağrı şeklinde devam ediyor. O noktanın da rahatlaması için ne yapabilirim. Kegelden kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum ama emin olamıyorumBendee bendee duygusallaştım vallahiHepiniz hepiniz yenin bu illetten kurtulun istiyorum.
Taktikler senin mutluluğun olacak. Ettiğin dualar çok teşekkür ederim. Güzel haberlerini bekliyorum kuzumm
Canım bende aynıyım 6 7 ay oldu ben yeneli yeni yeni farklı şekilde denemeye çalışıyorum .bende senin gibiyim yani düz yatıp yana açınca daha rahat oluyorum birde başının altına yastık alıp biraz kendini yukarı doğru çek falan .o şekilde alışınca biraz pozisyon da değişmeye cesaret blursun.bende randevu aldım geçen ay ama senin gibi korktum gidemedim biraz da utanıyorum açıkçasıCanım benim ben esimle iliski yasayabiliyorum ilk 1 ay yapamadim fakat suzan uzanip ayaklarima yana dogru ymacip yapabiliyorum hani soktor catala yatiriyor ya o pozisyonda yapamiyorum ilk gun cok canim yanmiati oyle aciyo hissedip kasiyorum kendimi persembe randevum var cocugumuz olmuyor 1 senedir doktor kontrolunu hep erteliyorum korkup alttan muayeneden korkuyorum bakalim napicam
Evet belli bir noktada kasma oluyor ama her seferinde bu yaptığın nefes ve kegel egzersizlerini hiç unutmaRica ederim güzeller güzelim. İnşallah ben de en kısa sürede güzel haberlerle gelirim. Fakat 4. Aparatla çalışıyorum ama belirli bir noktada kasma var o noktayı geçsem bile ağrı şeklinde devam ediyor. O noktanın da rahatlaması için ne yapabilirim. Kegelden kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum ama emin olamıyorum
4. Aparatla ikinci günümdü yarın daha rahat yaparım diye düşünüyorum. İyice pekişimce de eşli deneme sonra başardım mesajıEvet belli bir noktada kasma oluyor ama her seferinde bu yaptığın nefes ve kegel egzersizlerini hiç unutma
Anestol krem yada vemcaine spreyle deneyebilirsin kuzumm
Ben 4. olan aparatı iyice pekiştirtikten sonra daha aza inecek bitanem
bilmiyorum canım yarın randevum gider myim gitmez miyim 1 haftadır stresliyim napıcam diyeCanım bende aynıyım 6 7 ay oldu ben yeneli yeni yeni farklı şekilde denemeye çalışıyorum .bende senin gibiyim yani düz yatıp yana açınca daha rahat oluyorum birde başının altına yastık alıp biraz kendini yukarı doğru çek falan .o şekilde alışınca biraz pozisyon da değişmeye cesaret blursun.bende randevu aldım geçen ay ama senin gibi korktum gidemedim biraz da utanıyorum açıkçasıama onu da aşicam
Git bence durumu da anlat bazen ultrasonla da bakabiliyorlarmis o an diğer türlü yapamazsan çıkarsın .kendini dene bibilmiyorum canım yarın randevum gider myim gitmez miyim 1 haftadır stresliyim napıcam diye
Ankara'da benim doktorumİstanbulda mı, adını benimle paylaşabilir misin. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?