- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.281
Elimiz kolumuz bağlı tek yapabildiğimiz dua etmek yardım göndermek. Gerçekten çaresizlik çok kötü Rabbim şu soğuklarda yar ve yardımcıları olsunçaresizlik cok kötü
Hangi birine üzüleceğimizi şaşırdık hepimiz bitik haldeyizHaberleri izleyip ağlamaktan kötü olduk
Merhaba ya ben egzersizlerime ara verdim hatta deprem olmadan önce regl dım sonra deprem oldu ve artık ne egzersiz ne de eşimle ilişki adı altında hiç kendime yanaştırmadım, yani bu durumda yanlış gördüm insanlar enkaz altındayken bu işi yapmak bana çok vicdansızca geldi. Sizce saçmalıyor muyum kaç gündür soracaktım buraya bu durumda hiç böyle düşünen var mı diye ?
Seni çok iyi anlıyorum. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı olduğunu da düşünmüyorum. Herkes başka başka etkilendi yaşananlardan. Allah bir daha yaşatmasın. Sonsuza kadar işimizden gücümüzden el etek çekemeyiz. O yüzden birden olmasa da kendini hazır hissettiğinde yeniden egzersizlere dönebilirsin bence. Zamanla her şey rayına oturacaktır diye düşünüyorum. Sen kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öyle davran. Ama bu da yemek yemek, su içmek, işe gitmek, temizlik yapmak gibi hayatın içinde ve hayatın bir parçası.Merhaba ya ben egzersizlerime ara verdim hatta deprem olmadan önce regl dım sonra deprem oldu ve artık ne egzersiz ne de eşimle ilişki adı altında hiç kendime yanaştırmadım, yani bu durumda yanlış gördüm insanlar enkaz altındayken bu işi yapmak bana çok vicdansızca geldi. Sizce saçmalıyor muyum kaç gündür soracaktım buraya bu durumda hiç böyle düşünen var mı diye ?
6 aylık evliyim 2 kere kadın doğumcuya gittim fizyolojik bir problemim yok hepsi kafada dediler. Son gittiğim doktorum parmak egzersizi önerdi 2 parmak zorda olsa biraz yapabiliyorum ancak eşimle denemelerimizde kayganlaştırıcı kullanmama rağmen başaramıyorum. Çok yorulduk artık bu durumdan
Çok teşekkür ederim bir nebze olsa da rahatladım haklısın hiç o konuda da düşünmemiştim sonuçta bu da bir ihtiyaç yaniSeni çok iyi anlıyorum. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı olduğunu da düşünmüyorum. Herkes başka başka etkilendi yaşananlardan. Allah bir daha yaşatmasın. Sonsuza kadar işimizden gücümüzden el etek çekemeyiz. O yüzden birden olmasa da kendini hazır hissettiğinde yeniden egzersizlere dönebilirsin bence. Zamanla her şey rayına oturacaktır diye düşünüyorum. Sen kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öyle davran. Ama bu da yemek yemek, su içmek, işe gitmek, temizlik yapmak gibi hayatın içinde ve hayatın bir parçası.
Ben duş almaktan bile çekindim ilk günler. İnsan diyor ki binlerce insan soğukta, enkaz altında ben utanmadan sıcacık evimde sıcacık akan suyun altına nasıl gireyim? Nereye kadar yapmayacağız? Kapanır bir yara değil ama yarayla yaşamanın bir yolunu bulmak zorundayız.Çok teşekkür ederim bir nebze olsa da rahatladım haklısın hiç o konuda da düşünmemiştim sonuçta bu da bir ihtiyaç yani
Amin inşallah bu süreci atlatacağız ben bu durumda çok üzüldüm ve de yaparsam yanlış olur diye kendime kızıyordum ve soracağım kimsede yoktu da
Bir kaç güne başlicam bu günlerde geçsin, malesef hayat yine devam ediyor
Zor da olsa yapabiliyorum demek zaten henüz eşli ilişkiye hazır değilsin demek. İki parmağı hatta bazı arkadaşlar üç demişti çok rahat bir şekilde alabilirsen eşli denemeye yavaş yavaş geçebilirsin. Parmakla yenen arkadaşlar oldu, bilmiyorum buraya girerlerse seninle deneyimlerini paylaşırlar ama aparat hiç denedin mi? Bana aparat daha kolay gelmişti. Onunla belki daha rahat ve hızlı ilerleyebilirsin.6 aylık evliyim 2 kere kadın doğumcuya gittim fizyolojik bir problemim yok hepsi kafada dediler. Son gittiğim doktorum parmak egzersizi önerdi 2 parmak zorda olsa biraz yapabiliyorum ancak eşimle denemelerimizde kayganlaştırıcı kullanmama rağmen başaramıyorum. Çok yorulduk artık bu durumdan
Malesef aynen ilk günler çok zordu ya yemek yerken bile boğazımdan zor geçiyordu güzel yemek yapmıyordumBen duş almaktan bile çekindim ilk günler. İnsan diyor ki binlerce insan soğukta, enkaz altında ben utanmadan sıcacık evimde sıcacık akan suyun altına nasıl gireyim? Nereye kadar yapmayacağız? Kapanır bir yara değil ama yarayla yaşamanın bir yolunu bulmak zorundayız.
Evet sipariş ettimm gelmesini bekliyorum sıra ondaZor da olsa yapabiliyorum demek zaten henüz eşli ilişkiye hazır değilsin demek. İki parmağı hatta bazı arkadaşlar üç demişti çok rahat bir şekilde alabilirsen eşli denemeye yavaş yavaş geçebilirsin. Parmakla yenen arkadaşlar oldu, bilmiyorum buraya girerlerse seninle deneyimlerini paylaşırlar ama aparat hiç denedin mi? Bana aparat daha kolay gelmişti. Onunla belki daha rahat ve hızlı ilerleyebilirsin.
Parmak egzersizi yaptıktan sonra onu hayli hayli yaparsın benim üç parmak giriyor serçe parmağı kısa üç parmağı ilerledikten son 4 de giriyorEvet sipariş ettimm gelmesini bekliyorum sıra onda
Bildiğin gibi kuşum, insan iyiyim demeye de ar ediyor. Sen nasılsın, napıyorsun?Çok uzun bir zaman oldu buraya girmeyeli kızlar nasılsınız nasıl gidiyor özledim sizleriTiniminimavihanim marmeladova L lokum8
İyiyim birtanem bende iyi olmaya çalışıyorum hamileyim suanBildiğin gibi kuşum, insan iyiyim demeye de ar ediyor. Sen nasılsın, napıyorsun?
Yaa, ne kadar güzel bir haberİyiyim birtanem bende iyi olmaya çalışıyorum hamileyim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?