- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.201
Ben sırasıyla şunları yaptım canım Ayşe Duman ın videolarını izledim,sonra Dr.Nazife Ergen in instagram sayfasını takip ettim oradaki başarı mektuplarını okudum,daha sonra buraya kaydoldum burda arkadaşlar yardımcı oldularPeki Sen nasıl yendin canım anlatırmısın hepımıze ilham olması açısından ☺
Psikolojik olarak yeneceğime inandırdı doktorum calısmaları yaparken cünkü öyle güzel anlatıyordu ki rahatlamıştımBen sırasıyla şunları yaptım canım Ayşe Duman ın videolarını izledim,sonra Dr.Nazife Ergen in instagram sayfasını takip ettim oradaki başarı mektuplarını okudum,daha sonra buraya kaydoldum burda arkadaşlar yardımcı oldularen çok da Tiniminimavihanim ın söylediklerini dinledim hep dilatör calısması yapmaya başladım evde kendi kendime,tüm dilatörleri alabildikten sonra da online tedavi aldım Nazife Ergen’den 1 hafta sürdü tedavim ,sonuç başarmak oldu cok şükür cok uğraştım toplamda 1 ayımı aldı bunlar,ödev gibi çalıştım,doktorum da çok iyiydi sağolsun
Aparatları kendim alabiliyordum ama eşli denemem başarısız olursa diye tedirgin olduğum icin kendimi tanıdığım icin tedavi almaya da ihtiyaç duydumPsikolojik olarak yeneceğime inandırdı doktorum calısmaları yaparken cünkü öyle güzel anlatıyordu ki rahatlamıştımve aparat çalışmasının da önemli olduğunu düşünüyorum cünkü o olumsuz psikolojiyi üzerimizden atıyoruz onunla çalışarak kolay olduğunu anlıyoruz başardıkça,eşli deneme icin daha cok cesaret veriyor sonrasında da
Merhaba ben 4. Dilatoru de yapabildim fakat esli denemede o delik kismini bulamiyoruz sanki yani 4.dilatorle bulabiliyorum. Pozisyon olarak nasil yapmali ya da ne yapmali sizceCanımm kadın vajinası çoğunlukla aparatı alabilecek uzunlukta,en olarak zaten cok geniş bir bebek çıkacak kadar, çalışma yaptıkça olacak inanıyorum sanauzunluk konusunda da olacağından eminim,vajina en olarak cok esnek sadece boy olarak sabit,aparatlar da zaten vajinaya göre üretilmiş önemli olan doğru nefes kası serbest bırakmak yani kasmamayı çalışma yaptıkça egzersiz yaptıkça öğrenmek
Eşli deneme öncesi 4.aparat çalışıyor musun peki? Mutlaka öncesi çalışıp ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve 20 dk kadar içinde bekletin sonra eşli deneme yapın eminim faydası olacak. Kalçanızın altını yastıkla Yükseltin bir kaç sayfa öncesi eşli deneme notlarım var onu okuyunMerhaba ben 4. Dilatoru de yapabildim fakat esli denemede o delik kismini bulamiyoruz sanki yani 4.dilatorle bulabiliyorum. Pozisyon olarak nasil yapmali ya da ne yapmali sizce
Merhaba ben de 4. Dilatorle yapiyorum ama esli denemede olmuyor bana yardimci olabilir misiniz neyi yanlis yapiyorum bilemedim.Ben de 5 ay yaşadım bu sorunu2 hafta önce başardım benim gibi bu sorunu yaşayan herkes bir bir başaracak inşallah
MerhabaMerhaba ben de 4. Dilatorle yapiyorum ama esli denemede olmuyor bana yardimci olabilir misiniz neyi yanlis yapiyorum bilemedim.
4.aparatla çalışma bittikten sonra eşin hazır olması sonra da hemen eşli denemeye geçmekMerhabaeşli deneme öncesi tüm aparatlarla çalışmak büyük kolaylık sağlıyor ilk iki aparatı çıkar tak yapıp,3-4 dk 3.aparatla çalışıp daha sonra da 4.aparatla çalışmak10-20 dk arası,sonrasında eşli denemeye geçmek bu şekilde denedin mi
Yatak ucu pozisyon benim ilk başardığım pozisyon olmustu o pozisyonda kendimi kasmamıştım giriş daha kolay olmustu4.aparatla çalışma bittikten sonra eşin hazır olması sonra da hemen eşli denemeye geçmek
Yatak ucu pozisyon nasil oluyor acabaYatak ucu pozisyon benim ilk başardığım pozisyon olmustu o pozisyonda kendimi kasmamıştım giriş daha kolay olmustu
Sırtüstü uzanıyorsun eşin ayakta oluyo sen yatağa uzanıyorsun yatağın ucuna geliyor geliyor kalçaların eşine doğru yanaşıyorsun,vajina penis birleşecek derecede yakın oluyorsunuz onun olduğu yere doğru ,ayakların eşinin belinde ya da omzunda oluyo bu şekilde girişte kasılmalar az oluyor ilk deneme daha başarılı oluyoYatak ucu pozisyon nasil oluyor acaba
Evde yenebiliyor muyuz gerçekten bunu :) bugün bir doktor görüşmem oldu ama yazdıklarınızın aynısını söylüyorlar. Gitmeli mi gitmemeli mi bilemedim. Fiziksel olarak her şey normal. Sadece 5. Derece vajinismusmuşum. Yenebilir miyim?Sırtüstü uzanıyorsun eşin ayakta oluyo sen yatağa uzanıyorsun yatağın ucuna geliyor geliyor kalçaların eşine doğru yanaşıyorsun,vajina penis birleşecek derecede yakın oluyorsunuz onun olduğu yere doğru ,ayakların eşinin belinde ya da omzunda oluyo bu şekilde girişte kasılmalar az oluyor ilk deneme daha başarılı oluyoanlatabildim mi pozisyonu
ben kendim aparatları aldım evde bunu kendim başardım ama eşli deneme öncesi ben yine kendimi bildiğim için klinik destek aldım Bu formda önceki yazıları okursan evde yenen cok kişi var aramızdaEvde yenebiliyor muyuz gerçekten bunu :) bugün bir doktor görüşmem oldu ama yazdıklarınızın aynısını söylüyorlar. Gitmeli mi gitmemeli mi bilemedim. Fiziksel olarak her şey normal. Sadece 5. Derece vajinismusmuşum. Yenebilir miyim?
Fiziksel hiçbir sıkıntı yoksa o zaman aparatlara şans vermelisinEvde yenebiliyor muyuz gerçekten bunu :) bugün bir doktor görüşmem oldu ama yazdıklarınızın aynısını söylüyorlar. Gitmeli mi gitmemeli mi bilemedim. Fiziksel olarak her şey normal. Sadece 5. Derece vajinismusmuşum. Yenebilir miyim?
Aparat alacağımSırtüstü uzanıyorsun eşin ayakta oluyo sen yatağa uzanıyorsun yatağın ucuna geliyor geliyor kalçaların eşine doğru yanaşıyorsun,vajina penis birleşecek derecede yakın oluyorsunuz onun olduğu yere doğru ,ayakların eşinin belinde ya da omzunda oluyo bu şekilde girişte kasılmalar az oluyor ilk deneme daha başarılı oluyoanlatabildim mi pozisyonu
çok teşekkür ederimben kendim aparatları aldım evde bunu kendim başardım ama eşli deneme öncesi ben yine kendimi bildiğim için klinik destek aldım Bu formda önceki yazıları okursan evde yenen cok kişi var aramızdao yüzden en iyi sen bilirsin
Moral olarak çok iyi hissettiriyorsunuz. İyi ki o zaman diyorum.Fiziksel hiçbir sıkıntı yoksa o zaman aparatlara şans vermelisinbence dereceni çok düşünme önce bir kendin dene olmazsa destek alırsın ama bence yaparsın
Aparat bence de almalısın canım sormak istediğin başka bir şey olursa özelden de burdan da cevaplarımAparat alacağım
çok teşekkür ederim
Hayır hiç tedirgin olmaMoral olarak çok iyi hissettiriyorsunuz. İyi ki o zaman diyorum.son olarak aparatlar hakkında bir soru sormak istiyorum. Hangi markanın almalıyım :) rabır marka çok ürkütücü duruyor. Çok mu sert, silikon mu nasıl merak ediyorum :) hemen sipariş vereceğim.
Bence de yaparsınnFiziksel hiçbir sıkıntı yoksa o zaman aparatlara şans vermelisinbence dereceni çok düşünme önce bir kendin dene olmazsa destek alırsın ama bence yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?