Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabir dilatör seti al hiç ama hiç korktuğun gibi değil çiçeğim bak hepimiz aynı yollardan geçtik güven bizee diyeceksin ki boşa korkmuşum aynı zamanda su bazlı kayganlaştırıcıda al olur mu

Rabir dilatör seti al hiç ama hiç korktuğun gibi değil çiçeğim bak hepimiz aynı yollardan geçtik güven bizee diyeceksin ki boşa korkmuşum aynı zamanda su bazlı kayganlaştırıcıda al olur mu
O zaman alıyorum teşekkür ederim yine geldiğinde yazar, desteğinize ihtiyaç duyarımmmm

O his hepimizde oldu hatta 3 aya yaklaştı ben yeneli hala farklı pozisyon denediğimde oluyor hafif baskı. O şekilde deneyebilirsin ya da yatak ucuna gelip popo altına yastık koyarak ayaklarını da eşinin beline doğru sararak da deneyebilirsin ben o şekilde de rahat etmiştim

Tesekkur ederim 4. Aparata biraz daha calisip yapacagim insallah

4. Aparata biraz daha calisip tekrar yapacagim insallah tesekkur ederim

kızlar ya bende vajınusmusu yendim evlendikten 1 ay sonra ama hala ayaklarımı açamıyorum yanı kasıyorum ayaklarımı uzatıp yapıyoruz perşemde doktora gidicem kadın doğuma ilk defa ama çok korkuyorum kaç randevu iptal ettim anksiyetem var çocugumuz olmuyor onun için gidicem alttan muayene ederse naparım bilmiyorum aklım hep gitme diyor

Alttan olan muayene hiç düşündüğün gibi zor değil. Doktoruna mutlaka vajınusmus öykünden bahset.Bana doktorum nefes al ıkın bana bırak demişti dediği gibi de oldu.
Eğer aparat çalışması yaptıysan çok daha kolay olur endişelenme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…