Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba eşli deneme olan yorumlara nasıl ulaşabilirim

Bende önce doktora gitmiştim iyi bir doktor araştırması yaparken burada yazılan bir yazıya denk geldim ve sonra burada araştırma yapınca bir çok kadının bu problemi burada yendiğini gördüm baya okudum sordum her yaşadığım problemi burada sordum önce kendim deniyim dedim olmazsa zaten doktor kaçmıyor ya diye düşündüm iyiki başlamışım hemen dilatör aparat sipariş ettim geldi kayganlastirici sürerek en başta çok çok zor aldım aşırı hassas vücudum var eşim destek oldu hatta ben yapamadım eşim soktu çok acı hissettim ama ikinciyi denedim hemen acısı geçince sonra üçüncü kanamalar oldu 4.e geçmedim ama bir süre hep denedim sonra 4.u de aldım bu sefer onu almakta her denediğimde zorlandım bir süre sürekli yapınca onu da rahat almaya başladım eşli denemeye geçtim ve beceremedik eşimle deliği bulamadık sandım tekrar 4. Aparat çalıştım buraya sordum parmak egzersizi ile 3 4 parmak sokmaya çalış dediler kendim parmaklarimla daha da genişletmeye çalıştım orayı 4 parmağı mı sokunca eşimle denemeye geçtik bugün olacak bu dedim ve uyuşturucu hem sprey sıktım hemde krem sürdüm ve oldu eşimle başardım geriye dönüp baktığımda çok uzun zaman olmadı ama asla yapamayız diye düşünüyordum çok zor imkansız geliyordu bence denemelisin yapacak olan sensin zaten doktor psikolojik destek de bulunacak sana

merhaba eşli deneme olan yorumlara nasıl ulaşabilirim
“Eşli denemeye gelince yapman gerekenler

şöyle sıralayım

1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım

2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.

3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay

4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum ,,” yazı bu canım @Tiniminimavihanim ‘a ait çiçeğimin eşli deneme öncesi notu

Geçmiş sayfalara da bakarsın görürsün bu notları canımm bu Notlar benim de başarmama cok büyük katkısı oldu Tiniminimavihanim bebeğim sağolsunn

Bendee bendee duygusallaştım vallahi Hepiniz hepiniz yenin bu illetten kurtulun istiyorum.
Taktikler senin mutluluğun olacak. Ettiğin dualar çok teşekkür ederim. Güzel haberlerini bekliyorum kuz

bende aparat yok doktor tedavisi gördüm ordakı aparatlarla yaptı doktor evde yok olmadan olmazmı

bende aparat yok doktor tedavisi gördüm ordakı aparatlarla yaptı doktor evde yok olmadan olmazmı
Burada aynı senin gibi aparatı olmayan biri daha vardı.Kendi de sonradan rabır dilatör seti sipariş etti canım
Çünkü orada bahsedilen notlar da genellikle aparatla yapılan egzersizler anlatılıyor

Yazınız için çok teşekkür ederim, ışık oldu bana. Bugün aparatlarım geldi. Rabır seti incelerken aman ne olacak canım ben bunları alabilirim içime diye başladım. İlk aparatı dener denemez hüsran oldu. Nefes egzersizleri ile beraber birkaç kere deneyip bıraktım.

Burada aynı senin gibi aparatı olmayan biri daha vardı.Kendi de sonradan rabır dilatör seti sipariş etti canım
Çünkü orada bahsedilen notlar da genellikle aparatla yapılan egzersizler anlatılıyor
Dilatör setim geldi. ve ben ilkini görünce yapabileceğimi sanıp yapamadım üç dört denemeden sonra bıraktım

Dilatör setim geldi. ve ben ilkini görünce yapabileceğimi sanıp yapamadım üç dört denemeden sonra bıraktım
İlk başta hepimizin yaşadığı şey endişe etme kuzum

1) yönünü iyi ayarla şöyledümdüz değil popaya eğimli

2) pozisyonunu ayarla yarı oturur şekilde bir bacağını düz diğer bacağını kırarak pozisyon alabilirsin

3) Bol kayganlaştırıcı yada bebek yağı kullan

4) mutlaka karşında bir dizi film ya da meditasyon müziği aç

5) ittirmekten asla korkma orası kapalı kutu değil gülü koklar gibi derin nefes al ma üfler gibi nefesini verirken ıkınıp içeri ittir gidecek birde böyle dene sakın pes etme

Tamam deneyeceğim inşallah olur biraz içeri grince hafif bir ağrı hissettim. Giriyo sandım ve kastım kendimi. Biraz cesaretle olur diyelim :)) kendimi böyle teselli edeyim bende ahahah

Arkadaşlar nasılsınız merak ediyorum buradaki herkesi iyi misiniz hepimize çok geçmiş olsun umarım siz ve aileniz iyisinizdir inşallah
Yaralarımız nasıl sarılacak bilmiyorum canım çook üzgünüm.Çok şükür Malatyada ailem canları sağ geriye de bir şey kalmadı.Allahım yardım etsin milletimee

Yaralarımız nasıl sarılacak bilmiyorum canım çook üzgünüm.Çok şükür Malatyada ailem canları sağ geriye de bir şey kalmadı.Allahım yardım etsin milletimee
Benimde ablam Muş'ta orası şükür diğer yerlere göre iyi durumda sadece çok sallanmış derin çatlaklar oluşmuş. Rabbim yardimcisi olsun herkesin cok zor bı zamandayiz acının tarifi yok toparlanmak çok zor olacak yaralarımızı hep beraber saracağız Allah'ın izniyle. Size de çok geçmiş olsun Rabbim ailenin acılarını yaşatmasın

Arkadaşlar nasılsınız merak ediyorum buradaki herkesi iyi misiniz hepimize çok geçmiş olsun umarım siz ve aileniz iyisinizdir inşallah
Ben ve ailem Adana da yaşıyoruz biz iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar içimiz paramparça

Cok şükür sağlığının yerinde olmasına sevindim cok zor zamanlar cok Allah yardım etsin inşallah sabır versin,Rabb’im enkazın altında kalanları kurtarsın inşallah

çaresizlik cok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…