- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.181
Sen harikasın canım benim tebrik ediyorum seniKızlar inanamiyorum asla yapamam dediğim dilatoru doktorum sayesinde almaya başladım. Evlendikten 1 ay sonra dilator setini almıştım nerdeyse 4 ay oldu evleneli. 1 ay boyunca uğraştım durdum buradaki arkadaslarimdan bilgi aldım naptiysam en küçük boyunu bile içime alamamistim. Doktorum sayesinde başardım icime almayı. Artık bu hastalığı yenecegime inanıyorum cok az kaldı
İyilik meleğimBir gün bu haberi yazacağını biliyordummm kuzumm çook sevindim çook göreceksin diğerleri de olacakksen bunu yapacaksınn inancın tam olsunnnn
Merhaba Vajinusmus sorunu yaşayan bizlerin eşlerinde zamanla sertleşme sorunu olabiliyormuşMerhaba ben vajinismusu daha yenemedim ve üstüne esimin sertlesme sorunu cıktı napabıliriz ?
Vajinusmus sorununu aşmak icin neler yaptınızMerhaba Vajinusmus sorunu yaşayan bizlerin eşlerinde zamanla sertleşme sorunu olabiliyormuş
Burada Epimediumlu Mesir macunu kullananlar olmuştu. İsterseniz bir araştırın yoksa eşiniz de bir doktora ürolojiye görünmesinde fayda var.Merhaba ben vajinismusu daha yenemedim ve üstüne esimin sertlesme sorunu cıktı napabıliriz ?
Dilatör + parmak ama en önemli şey beyinde yenmekmiş bunu anladım.Vajinusmus sorununu aşmak icin neler yaptınızdilatör kullandınız mı ya da parmak çalışması,kegel egzersizine baktınız mı
En önemli şey beyinde yenmekDilatör + parmak ama en önemli şey beyinde yenmekmiş bunu anladım.
Evet eylülde yendim bir sene uğraştım çok kez pes de ettim eşimin desteğiyle ve kendime inanarak hiç beklemediğim bir anda başardım, o kadar kolaymış ki kafamızda büyütüyormuşuz gerçektenEn önemli şey beyinde yenmekinanmak evet,siz başardınz mı
Ben de 5 ay yaşadım bu sorunuEvet eylülde yendim bir sene uğraştım çok kez pes de ettim eşimin desteğiyle ve kendime inanarak hiç beklemediğim bir anda başardım, o kadar kolaymış ki kafamızda büyütüyormuşuz gerçektenRabbim inşAllah halen vajinismusla savaş veren sizlere de yardım eder de başarırsınız
Senin adına çok sevindimBen de 5 ay yaşadım bu sorunu2 hafta önce başardım benim gibi bu sorunu yaşayan herkes bir bir başaracak inşallah
Teşekkür ederimSenin adına çok sevindim
Canım merhabaMerhabalar kızlar 1 yıllık evlıyım ılk gece ılıskı yasadık ama cok canım yandı o gunden berıde zar zor ılıskı yasayabılıyoruz herseferınde bu sefer sıkma kasma kendını desemde basaramıyorum vemcaıne sprey aldım anestol krem aldım dün henuz denemedım nasıl yenecegım fıkır verın
Merhabalar canımCanım merhabailk gece ilişki denemesinde bilmediğin bi durumla karşılaştığın icin kendini kasarak ilişkiye girdiğin için bu yüzden canın cok yanmış,bu da sende bence yanlış algıya korkuya sebep olmuş bilinçaltında,diğer ilişkiler de öyle olacak diye o yüzden her seferinde böyle durumla karşılaşmışsın kasmamak elinde değil ben önce kafanda ilişkinin gerçekten acısız bir durum olduğuna bunu kolaylıkla başaracağına inanmanı tavsiye ederim Sonra da kegel egzersizi ve aparat çalışması ile her gün ödev gibi çalışmalar yapmanı tavsiye ederim Öğrendikçe kasımızı doğru kullanmayı penisi içeri alırken böyle acılar olmuyor cünkü buradaki yazıları oku geçmiş yazılara bak kendine hep İnan düzelecek olacak
sormak istediğin başka şeyler olursa da sorarsın canımMerhabalar canıminan bana bende bunu o kadar cok ıstıyorum ki inşallah en kısa sürede aşmış olurum canım söylediklerını dıkkate alıp en kısa sürede uygulamaya çalışacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?