Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen harikasın canım benim tebrik ediyorum seni diğerleri de olacakk kesinlikle sen bunu yapacaksınnn

Merhaba arkadaslar benim pazartesi günü kadin dokdorumda randevum var. Tahminen ultrason yapcak alt bölgemden. Simdiden kafayi yiyorum korkudan henüz vajinismusu 100% yenemedim ama ilerliyoruz esimle. Acaba vemcain spray sIkiptami dokdora gitsem veya öyle bi esimle mi denesem

Merhaba ben vajinismusu daha yenemedim ve üstüne esimin sertlesme sorunu cıktı napabıliriz ?
Burada Epimediumlu Mesir macunu kullananlar olmuştu. İsterseniz bir araştırın yoksa eşiniz de bir doktora ürolojiye görünmesinde fayda var.

En önemli şey beyinde yenmekinanmak evet,siz başardınz mı
Evet eylülde yendim bir sene uğraştım çok kez pes de ettim eşimin desteğiyle ve kendime inanarak hiç beklemediğim bir anda başardım, o kadar kolaymış ki kafamızda büyütüyormuşuz gerçektenRabbim inşAllah halen vajinismusla savaş veren sizlere de yardım eder de başarırsınız

Ben de 5 ay yaşadım bu sorunu 2 hafta önce başardım benim gibi bu sorunu yaşayan herkes bir bir başaracak inşallah

Merhabalar kızlar 1 yıllık evlıyım ılk gece ılıskı yasadık ama cok canım yandı o gunden berıde zar zor ılıskı yasayabılıyoruz herseferınde bu sefer sıkma kasma kendını desemde basaramıyorum vemcaıne sprey aldım anestol krem aldım dün henuz denemedım nasıl yenecegım fıkır verın

Canım merhaba ilk gece ilişki denemesinde bilmediğin bi durumla karşılaştığın icin kendini kasarak ilişkiye girdiğin için bu yüzden canın cok yanmış,bu da sende bence yanlış algıya korkuya sebep olmuş bilinçaltında,diğer ilişkiler de öyle olacak diye o yüzden her seferinde böyle durumla karşılaşmışsın kasmamak elinde değil ben önce kafanda ilişkinin gerçekten acısız bir durum olduğuna bunu kolaylıkla başaracağına inanmanı tavsiye ederim Sonra da kegel egzersizi ve aparat çalışması ile her gün ödev gibi çalışmalar yapmanı tavsiye ederim Öğrendikçe kasımızı doğru kullanmayı penisi içeri alırken böyle acılar olmuyor cünkü buradaki yazıları oku geçmiş yazılara bak kendine hep İnan düzelecek olacak

Merhabalar canım inan bana bende bunu o kadar cok ıstıyorum ki inşallah en kısa sürede aşmış olurum canım söylediklerını dıkkate alıp en kısa sürede uygulamaya çalışacagım

Merhabalar canım inan bana bende bunu o kadar cok ıstıyorum ki inşallah en kısa sürede aşmış olurum canım söylediklerını dıkkate alıp en kısa sürede uygulamaya çalışacagım
sormak istediğin başka şeyler olursa da sorarsın canım burda birbirimize destek olmaktan mutluyuz çünkü birbirimizi anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…