- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.161
2-3 gün daha sırayla tüm aparatları çalışsan en cok da 3. Ve 4.aparatı rahat yapana kadar2-3 gün daha 4.aparatla egzersiz yapsan canım sonra Eşli deneme öncesi 15 dk aparat çalışması yapsan İstersen 2-3 ilişki denemesinde alışman icin ilişki öncesinde aparata su bazlı kayganlastırıcı sürüp onunla 5 dk çalışıp sonra da tekrar aparatın ucuna fındık büyüklüğünde jetex uyuşturucu krem kullanıp aparatla çalışsan orası 10 dk içinde uyuşuyor ve bu şekilde ilişki denemesine geçsen alıştığında zaten 2-3 ilişki sonrası bırakabilirsin uyuşturucuyu bu defa sadece eşli deneme öncesi 15 dk aparatla çalışıp daha sonra eşli denemeye geçersinben Tiniminimavihanim önerdiği pozisyon sayesinde başardım yatak ucu pozisyon bu şekilde kasılma da az oluyor ben hiç zorlanmadan başardım o pozisyonda
3 rahatlıkla alıyorum 4 te öyle ve tam girmemesine üzülüyordum o da vajina uzunluğu öğrenene kadar dilatöre uyuşturucu speyi de sıktım içi uyuştu ama yine de olmadı2-3 gün daha 4.aparatla egzersiz yapsan canım sonra Eşli deneme öncesi 15 dk aparat çalışması yapsan İstersen 2-3 ilişki denemesinde alışman icin ilişki öncesinde aparata su bazlı kayganlastırıcı sürüp onunla 5 dk çalışıp sonra da tekrar aparatın ucuna fındık büyüklüğünde jetex uyuşturucu krem kullanıp aparatla çalışsan orası 10 dk içinde uyuşuyor ve bu şekilde ilişki denemesine geçsen alıştığında zaten 2-3 ilişki sonrası bırakabilirsin uyuşturucuyu bu defa sadece eşli deneme öncesi 15 dk aparatla çalışıp daha sonra eşli denemeye geçersinben Tiniminimavihanim önerdiği pozisyon sayesinde başardım yatak ucu pozisyon bu şekilde kasılma da az oluyor ben hiç zorlanmadan başardım o pozisyonda
Eşli de öyle yaptım hatta ucu girdi eşime bekle desim o an baya derin nefes aldım ama şey hissi oldu hem idrar hemde diğer baskı oldu o acısına dayanamadımCanım ilerlemedigi yerde derin nefes al ver hafif kegel yapmaya çalış açılacak o kısım yavaş yavaş zorlamadan itmeye devam et olacaktır
Yani olur muEşli de öyle yaptım hatta ucu girdi eşime bekle desim o an baya derin nefes aldım ama şey hissi oldu hem idrar hemde diğer baskı oldu o acısına dayanamadım
Hatta şey diyorum eşim sandalyede o şekilde denesem olacak mı
O his zaten anlık ve geçici canım o an nefes al ver hafif ıkın sonra eşine bırakYani olur mu
Nasıl bir düzensizlik oldu arada kaç gün oynuyor canımmHanımlar bisey sorucam ben vajinusmusu atlattım burdan ögrendiklerimle beni bileniniz vardr ama sorum şu ki anlattıktan sonra adet düzenim bozuldu ikidir erken adet oluyorum neden acaba bileniniz varmi
Bi sağda bi solda sandalye olacak bende yatağın ucunda doğru anladım dimiO his zaten anlık ve geçici canım o an nefes al ver hafif ıkın sonra eşine bırakayaklarını sandalyelere koy iki tanesini koy yatak ucuna gel kalçanıda yükselt olur
İlişkiden sonra adet düzensizliği oluyormuş evli kişilerden hep duydum büyüklerde de derHanımlar bisey sorucam ben vajinusmusu atlattım burdan ögrendiklerimle beni bileniniz vardr ama sorum şu ki anlattıktan sonra adet düzenim bozuldu ikidir erken adet oluyorum neden acaba bileniniz varmi
Evett canımmBi sağda bi solda sandalye olacak bende yatağın ucunda doğru anladım dimi
1 haftaNasıl bir düzensizlik oldu arada kaç gün oynuyor canımm
Normal muhtemelen olursun benimde başta bir kaç gün gecikmişti canım1 hafta
Bundan kaynaklı gecikme yaşayacağını sanmıyorum ama psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Ben ertesi ay tam gününde regl olmuştum .1 hafta
Merhaba nasıl yendiniz bana da bilgi verebilir misiniz lütfenEşli de öyle yaptım hatta ucu girdi eşime bekle desim o an baya derin nefes aldım ama şey hissi oldu hem idrar hemde diğer baskı oldu o acısına dayanamadım
Hatta şey diyorum eşim sandalyede o şekilde denesem olacak mı
Daha yenmedim maalesefMerhaba nasıl yendiniz bana da bilgi verebilir misiniz lütfen
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısıDaha yenmedim maalesefdilatörle rahat yapabiliyorum ama eşli de daha olmadı keşke yardımcı olabilsem ama burda başaran çok kadın önceki yorumları okuyun ilham alırsınız ben öyle yapmıştım
Bir gün bu haberi yazacağını biliyordummm kuzumm çook sevindim çook göreceksin diğerleri de olacakkKızlar inanamiyorum asla yapamam dediğim dilatoru doktorum sayesinde almaya başladım. Evlendikten 1 ay sonra dilator setini almıştım nerdeyse 4 ay oldu evleneli. 1 ay boyunca uğraştım durdum buradaki arkadaslarimdan bilgi aldım naptiysam en küçük boyunu bile içime alamamistim. Doktorum sayesinde başardım icime almayı. Artık bu hastalığı yenecegime inanıyorum cok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?