- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.981
Öncesinde en az 20dk çalış parmak ben içerde beklettim o sırada eşim hazır oldu parmağım içerdeyken kalkıp üste geçtim bol kayganlastırıcı sürdük pnse, elimi çıkardım pnisi tuttum girişe yerleştirdim zaten egzersizden dolayı genişlediği için fazla zor olmuyor nefes alıp verirken yavaşça oturdum ilk başta yarısı oldu biyerde takılıyor gibi oluyo oraya gelince biraz bekleyip derin nefes alıp verirken ikinmak gerekiyor sonra hepsi oluyor. Hiç korkma kontrol sende olduğu için kolay olacak emin ol sadece penisi yarısı girene kadar tut elinle kıvrılma gibi bişey olmaması için bu şekilde daha rahat kayıp gider@
Canim bende üstte denicem ama aparatım yok parmak egzersizi yapıyorum, ilişkiye girmeden önce parmak egzersizleri yapıyım diyorum kaç dk yapıyım egzersizi birde penisi nasıl alicam korkuyorum biraz hepsi giriyor mu yani hepsi olamasa da yarısından çoğu üstte giriyor mu
Biraz dayanirsaniz o yanma geçiyor bende de oluyor ama çıkarmayıp bekliyorum geçiyorBende hemen hemen aynı durumdayim penisin tamamını değil yarısını aliyorum devamında ise yanma hissinden dolayı gitmiyor
Peki nasıl oturmam.gerekiyor çömelerek mi yoksa dizlerimin üstünde mi daha rahat girer ay valla stres oldum iyiceÖncesinde en az 20dk çalış parmak ben içerde beklettim o sırada eşim hazır oldu parmağım içerdeyken kalkıp üste geçtim bol kayganlastırıcı sürdük pnse, elimi çıkardım pnisi tuttum girişe yerleştirdim zaten egzersizden dolayı genişlediği için fazla zor olmuyor nefes alıp verirken yavaşça oturdum ilk başta yarısı oldu biyerde takılıyor gibi oluyo oraya gelince biraz bekleyip derin nefes alıp verirken ikinmak gerekiyor sonra hepsi oluyor. Hiç korkma kontrol sende olduğu için kolay olacak emin ol sadece penisi yarısı girene kadar tut elinle kıvrılma gibi bişey olmaması için bu şekilde daha rahat kayıp gider
Bekliyoruz aslında ama ne bileyim biraz daha mı fazla beklemek lazım acabaBiraz dayanirsaniz o yanma geçiyor bende de oluyor ama çıkarmayıp bekliyorum geçiyor
Biraz beklemek gerekiyor bende de hala ilk girişte devam ediyor o baskı ve yanma zamanla azalıyor geçmesi yakındır diye düşünüyorumBekliyoruz aslında ama ne bileyim biraz daha mı fazla beklemek lazım acaba
İlk ilişki oldu mu canımArkadaşlar banada yardımcı olun lütfen nasıl başaracağım çöktüm resmen kendimle bile yuzlesemiyorum hiç kimse ile paylasamiyorum güç verin lütfen ilk defa burda dile getirebildim tek başimayim nasıl başa çikacağim cevrem bebeklerimi olmuyor taslamalari esimin bebegimiz olsun baskısı ben nasıl geleceğim üstesinden güç olun bana 4 yıllık evliyim doğu kültürü ile büyüdüm hep baskı hep horlanarak korkutularak efsanevi hikayeler erkek gibi yetiştirilme arzusu aşilanarak büyütüldüm nasıl geleceğim üstesinden hep çok korkuyorum ne parmak egzersizi ne dilatör içim titriyor yapabileceğimi düşündükçe çok korkuyorum yardım edin arkadaslar yedim bitirdim kendimi iç diş kalmadi
Vemcaine sprey ve su bazlı kayganlastirici öneriyorum kesinlikle dene ve bana yaz lütfenArkadaşlar banada yardımcı olun lütfen nasıl başaracağım çöktüm resmen kendimle bile yuzlesemiyorum hiç kimse ile paylasamiyorum güç verin lütfen ilk defa burda dile getirebildim tek başimayim nasıl başa çikacağim cevrem bebeklerimi olmuyor taslamalari esimin bebegimiz olsun baskısı ben nasıl geleceğim üstesinden güç olun bana 4 yıllık evliyim doğu kültürü ile büyüdüm hep baskı hep horlanarak korkutularak efsanevi hikayeler erkek gibi yetiştirilme arzusu aşilanarak büyütüldüm nasıl geleceğim üstesinden hep çok korkuyorum ne parmak egzersizi ne dilatör içim titriyor yapabileceğimi düşündükçe çok korkuyorum yardım edin arkadaslar yedim bitirdim kendimi iç diş kalmadi
İlişki oldu gibi bilemiyorum denedik bıçak hafif parmağı kesecek gibi hissiyat olur ya siyirir geçer öyle bı hissiyatı hisedince eşimi ittirdim daha sonraları cinsel ilişki oluyor o olduğunu girdiğini düşünüyor ama ben hissetmiyorum girdiğini jinekoloji muanede oldum çok korkarak tabi doktor dalga geçmişti hatta çok daha üzülmüştüm ama hiç bir sıkıntı yok demişti herşey çok iyi dedi birliktelik gerçekleşmişmii diye sorduğumda oooo seninkini komşu bile duydu diye dalga geçmişti ilk defa döküyorum icimi ilgiendiniz için çok teşekkür ederim inanın bu bile çok iyi geldi ses olmanızİlk ilişki oldu mu canım
Cesaret gelse çok korkuyorum başlayıp yol alamamaaktan daha da korkup başaramamaktan çok teşekkür ederim ki kulak verdiniz banaVemcaine sprey ve su bazlı kayganlastirici öneriyorum kesinlikle dene ve bana yaz lütfen
Burada çoğumuz aparat egzersizleri parmak egzersizi ile yendik. Bir bölümümüz sprey ve anestol krem kullananlar oldu. Geçmiş sayfalara doğru gidersen bununla ilgili bir sürü bilgiye ulaşırsınCesaret gelse çok korkuyorum başlayıp yol alamamaaktan daha da korkup başaramamaktan çok teşekkür ederim ki kulak verdiniz bana
Canım öncelikle sakin olArkadaşlar banada yardımcı olun lütfen nasıl başaracağım çöktüm resmen kendimle bile yuzlesemiyorum hiç kimse ile paylasamiyorum güç verin lütfen ilk defa burda dile getirebildim tek başimayim nasıl başa çikacağim cevrem bebeklerimi olmuyor taslamalari esimin bebegimiz olsun baskısı ben nasıl geleceğim üstesinden güç olun bana 4 yıllık evliyim doğu kültürü ile büyüdüm hep baskı hep horlanarak korkutularak efsanevi hikayeler erkek gibi yetiştirilme arzusu aşilanarak büyütüldüm nasıl geleceğim üstesinden hep çok korkuyorum ne parmak egzersizi ne dilatör içim titriyor yapabileceğimi düşündükçe çok korkuyorum yardım edin arkadaslar yedim bitirdim kendimi iç diş kalmadi
İnsaAllah yaBiraz beklemek gerekiyor bende de hala ilk girişte devam ediyor o baskı ve yanma zamanla azalıyor geçmesi yakındır diye düşünüyorum
Canım korkma hepimiz aynı durumdaydık hele ki ben 11 yıllık evliyim daha yeni yendim ben hiç vajinami bile tanımıyormuşum meğerse ve bende senin gibi büyüdüm amam kizligin bozulur şu bu diye ama hiçte korktugum gibi değilmiş ben yaptıysam herkes yapar ölüm gibi geliyordu meğerse çok kolaymış buradan ögrendiklerimle yendim bende vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun bende elimden geldiğince yardımcı okurum sana özelden yazabilirsinİlişki oldu gibi bilemiyorum denedik bıçak hafif parmağı kesecek gibi hissiyat olur ya siyirir geçer öyle bı hissiyatı hisedince eşimi ittirdim daha sonraları cinsel ilişki oluyor o olduğunu girdiğini düşünüyor ama ben hissetmiyorum girdiğini jinekoloji muanede oldum çok korkarak tabi doktor dalga geçmişti hatta çok daha üzülmüştüm ama hiç bir sıkıntı yok demişti herşey çok iyi dedi birliktelik gerçekleşmişmii diye sorduğumda oooo seninkini komşu bile duydu diye dalga geçmişti ilk defa döküyorum icimi ilgiendiniz için çok teşekkür ederim inanın bu bile çok iyi geldi ses olmanız
Canim tamamen yendin mi acısız bir şekilde ilişki oluyor muCanım korkma hepimiz aynı durumdaydık hele ki ben 11 yıllık evliyim daha yeni yendim ben hiç vajinami bile tanımıyormuşum meğerse ve bende senin gibi büyüdüm amam kizligin bozulur şu bu diye ama hiçte korktugum gibi değilmiş ben yaptıysam herkes yapar ölüm gibi geliyordu meğerse çok kolaymış buradan ögrendiklerimle yendim bende vesile olan herkesten binlerce kez Allah razı olsun bende elimden geldiğince yardımcı okurum sana özelden yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?