- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #261.021
Merhaba canım ben aparatla yendiğim için parmak egzersizi yapmadım parmak egzersizi ile yenen arkadaşların varsa yardımcı olabilirler miArkadaşlar merhaba nasılsınız:* ben buraya pek yazamıyorum isim dolayısıyla ama hep okuyorum iki parmak dün yaptım şimdi nasıl ilerleyecegim hiç cesaretim yok
Merhaba canım ben parmakla yendim 2 parmak çok rahat olacak şekilde çalışmaya devam et içerde daire çiz ileri geri yap buna çalış 2 3 gün, sonra 3 parmak yapmayı dene önce 2 parmak yapıp 3.yu yanlarına yerlestirerek başla ilerledikçe rahat şekilde yapacaksın. 3 parmak rahat olduğunda artık eşli denemeye geçebilirsinArkadaşlar merhaba nasılsınız:* ben buraya pek yazamıyorum isim dolayısıyla ama hep okuyorum iki parmak dün yaptım şimdi nasıl ilerleyecegim hiç cesaretim yok
Uyuşturucu spreyler kafanı rahatlatmadigin sürece fayda etmez canım önce kendini rahat hissetmen korkunu yenmen lazım bunun için de egzersiz yapmak şart başka çözümü ne yazık ki yok. Kendin yapacak gücü hissetmediysen vakit kaybetmeden doktora gitmek en doğrusu ben 1.5 sene bekledim olmadı doktora gittim ve bitti. Evet biraz maddiyat gerekecek ama mutlu olmak için olması gereken buArkadaşlar ben uyuşturucu spreyle eşimle deneme yaptık ama o şekilde hiç izin vermedim çünkü hissiyatsızlık oluştu kendimi kastım istemsizce aparatları zaten yapamıyorum 7 ay oldu eşimin sabrı kalmadı böyle evlilik mi olur diyor hiç bir zmaan yapamicaz diyor benim son çarem doktora gitmek kaldı
Kesinlikle canım bu oturduğun yerde bitecek gidecek bir hastalık değil o yüzden desteğe ihtiyacın var inşallah kısa sürede güzel haberlerini buradan duyarızArkadaşlar ben uyuşturucu spreyle eşimle deneme yaptık ama o şekilde hiç izin vermedim çünkü hissiyatsızlık oluştu kendimi kastım istemsizce aparatları zaten yapamıyorum 7 ay oldu eşimin sabrı kalmadı böyle evlilik mi olur diyor hiç bir zmaan yapamicaz diyor benim son çarem doktora gitmek kaldı
Ben kendi durumumla ilgili paylaşmak istiyorum biraz sessiz kaldığım icinUyuşturucu spreyler kafanı rahatlatmadigin sürece fayda etmez canım önce kendini rahat hissetmen korkunu yenmen lazım bunun için de egzersiz yapmak şart başka çözümü ne yazık ki yok. Kendin yapacak gücü hissetmediysen vakit kaybetmeden doktora gitmek en doğrusu ben 1.5 sene bekledim olmadı doktora gittim ve bitti. Evet biraz maddiyat gerekecek ama mutlu olmak için olması gereken bueşine tek senin başında olmadığını bu durumda çok kadının olduğunu anlatabilirsin tedavi gerektiğini bilmesi ve sana destek olması önemli
Kızlar Doktorumun ismi Nazife Ergen MıcozkadıoğluBen kendi durumumla ilgili paylaşmak istiyorum biraz sessiz kaldığım icindilatörleri alabiliyorum ama alırken biraz tedirginlik hissini hala hissettiğim için eşli denemede başarısız olursam motivasyonum düşerse diye doktor tedavisine başladım online tedavi alıyorum Nazife Micoz Kadıoğlu hocamızdan,dün ilk görüşmeyi yaptım bugün de hocamızın söylediği çalışmaları yaptım,burda bana destek olan herkese cok teşekkür ediyorum MinikPatiAnnesi Tiniminimavihanim Mevsimlisan çok teşekkür ederim gelişmelerimi ve başarımı sizlerle paylaşacağım ve inanıyorum olacak Güzel haberlerle geleceğim yakında
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim çok güzel bir adım atmışsın inşallah zaferin yakındırBen kendi durumumla ilgili paylaşmak istiyorum biraz sessiz kaldığım icindilatörleri alabiliyorum ama alırken biraz tedirginlik hissini hala hissettiğim için eşli denemede başarısız olursam motivasyonum düşerse diye doktor tedavisine başladım online tedavi alıyorum Nazife Micoz Kadıoğlu hocamızdan,dün ilk görüşmeyi yaptım bugün de hocamızın söylediği çalışmaları yaptım,burda bana destek olan herkese cok teşekkür ediyorum MinikPatiAnnesi Tiniminimavihanim Mevsimlisan çok teşekkür ederim gelişmelerimi ve başarımı sizlerle paylaşacağım ve inanıyorum olacak Güzel haberlerle geleceğim yakında
5500 fiyat canımDoktorun
İnşallah canım doktorumdan cok memnunum inşallah başaracamGüzel haberlerini bekliyoruz canım benim çok güzel bir adım atmışsın inşallah zaferin yakındır
İnşallah canım doktorumdan cok memnunum inşallah başaracamfiyatı ben Aralık ayında almıştım şuanda bir değişiklik var mı onu bilmiyorum evde kendi başına halledemeyen o gücü kendinde bulamayan benim gibi bu durumu yaşayan tüm hemcinslerime doktora gitme şansları varsa doktor tedavisi almasını öneriyorum,evet biraz maddi olarak zorlayabilir fakat tedavi sonrası başardığımızda bence buna gerçekten değer
Ne zamandır yaşıyorsun bu durumu canım aparat kullanıyor musun ?Vala hiç başaramycm gibi geliyor
canımm eşin ilk zamanlarda da mı böyleydi,şuna eminim hepsi düzelecek şeyler çaresi var tedavisi var ve sen 3.aparattaymışsın harikasın gerçektenAparatta 3 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?