• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki nasıl oturmam.gerekiyor çömelerek mi yoksa dizlerimin üstünde mi daha rahat girer ay valla stres oldum iyice
Dizlerinin üstünde rahat oluyor. Ben önce sağ dizimi koydum diğer ayağımın ustundeydim diz çöker gibi desem doğru olur sanırım ☺️ penis yarım girdikten sonra diğer dizimide yatağa koyup nefes alıp vererek hepsini yaptım ilk başta hepsi olmayabilir buna takılma kötü hissettiğin yerde bekle sakinleş eşinde sakin kalsın nefes al ver sonra nefes verirken hafif ıkın oturmaya devam et bu şekilde rahat olacaktır canım ☺️

Cesaret gelse çok korkuyorum başlayıp yol alamamaaktan daha da korkup başaramamaktan çok teşekkür ederim ki kulak verdiniz bana
Öncelikle yalnız olmadığını gördün bunu bilmek bile insana iyi geliyor ☺️ korkularını bizden iyi kimse anlamaz ben 1.5 sene çektim sonunda doktarla parmak egzersizi yaparak kurtuldum. İlk başta dokundugumda bile canım acıyor gibi gelirdi oraya bişey giremez asla diye düşünürdüm ama hepsi boş başladığın zaman sonu mutlaka geliyor önemli olan kararlı olup başlamak. İlk başta olmayacak parmak ya da dilator deneyeceksin girmeyecek çünkü hep öyle oldu ama pes etmeyip devam ettiğinde kazanan sen olacaksın inan kendine ❤️🌸

Üst üste 3 kadar yaptım hatta eşli de yaparım demiştim ama sonrasında regl sancısı ve sonra hasta oldum
Şimdi birinci aparatı oraya getirdim sanki girmicek gibi kasıldım aslında biliyorumda orda korku olmadığını, acı da yok ama işte kasıldım
Artık yarına yapacam bugün fazla üstelemicem ilk dediğin gibi bi parmakla yapıp ondan sonra cesaret gelir yine dilatörle çalışırım
Sana sadece ve sadece Kegel Egzersizini öneriyorum, doğru nefes alip verme ile oranin nasil apaaaaçık olduğunu anlayacak beynine bunu ispatlayacaksin emin ol

Öncelikle yalnız olmadığını gördün bunu bilmek bile insana iyi geliyor ☺️ korkularını bizden iyi kimse anlamaz ben 1.5 sene çektim sonunda doktarla parmak egzersizi yaparak kurtuldum. İlk başta dokundugumda bile canım acıyor gibi gelirdi oraya bişey giremez asla diye düşünürdüm ama hepsi boş başladığın zaman sonu mutlaka geliyor önemli olan kararlı olup başlamak. İlk başta olmayacak parmak ya da dilator deneyeceksin girmeyecek çünkü hep öyle oldu ama pes etmeyip devam ettiğinde kazanan sen olacaksın inan kendine ❤️🌸
O kadar iyi geldiki yazdiklariniz iyiki bu topluluk var ve iyiki biz kadınlar olarak varız herbirinizden aldım destek ile üzerine yuruyeceğim başaracağım Rabbimin izniyle 🙏

O kadar iyi geldiki yazdiklariniz iyiki bu topluluk var ve iyiki biz kadınlar olarak varız herbirinizden aldım destek ile üzerine yuruyeceğim başaracağım Rabbimin izniyle 🙏
Kesinlikle öyle kendini içine kapatma burada seni anlayan çok kişi var bu sayfalardan geriye doğru git kitap okur gibi oku eminim çok iyi gelecek sana😍

Kesinlikle öyle kendini içine kapatma burada seni anlayan çok kişi var bu sayfalardan geriye doğru git kitap okur gibi oku eminim çok iyi gelecek sana😍
İnanın dediginiinizi yapıyorum günlerdir okuyorum halen daha okuyorum iyi gelecek güzel enerjiler aldım iyiki varsınız 🙏🙏

4. aldım yada alamadım yarısı içinde ne yapsam da ilerlemiyor ağlicam ya şuan yarı şekilde duruyorum ama niye sırtıma bi ağrı veriyor onu anlamadım

İlerlemiyor bu dilatör ya sıkıntı bende mi çözemedim 1 den 3 e kadar nefes egzersizleriyle hemen alıyorum ama 4 yarıda duruyor o da şuanlık öyle alabildim sprey sayesinde ve orası uyuşuk , ama ıkınıyorum gitmiyor sabit kalmış ve sırtıma gerçekten çok kötü ağrı veriyor böyle olan varmı?
Ve hatta 3 parmağımı da sokabildim ama yok diğeri olmuyor

4. aldım yada alamadım yarısı içinde ne yapsam da ilerlemiyor ağlicam ya şuan yarı şekilde duruyorum ama niye sırtıma bi ağrı veriyor onu anlamadım
Biraz ıkınır gibi yap ama elinde aparatta olsun o sırada ıkındıkça ittir içeri canımm

İlerlemiyor bu dilatör ya sıkıntı bende mi çözemedim 1 den 3 e kadar nefes egzersizleriyle hemen alıyorum ama 4 yarıda duruyor o da şuanlık öyle alabildim sprey sayesinde ve orası uyuşuk , ama ıkınıyorum gitmiyor sabit kalmış ve sırtıma gerçekten çok kötü ağrı veriyor böyle olan varmı?
Aparatın yönünü iyi ayarla dik olarak değil eğimli bir şekilde 🌈 bak böylee bırakma. Kasma kendinide salabildiğin kadar sal gitsin♥️

Aynen cnm yönünü doğru ayarla doğru ayarlamayinca gitmiyor ama doğru olursa hafif eğimli popoya doğru hemen kayıyor bende çok yaşadım hatta ilkinde kolay yapmistim ikincisinde daha zorlandım Allah allah ne oluyor ki böyle dedim 😀 ama sonra oldu şükür

Aparatın yönünü iyi ayarla dik olarak değil eğimli bir şekilde 🌈 bak böylee bırakma. Kasma kendinide salabildiğin kadar sal gitsin♥️
Ikınıyorum ve ittiriyorum ama bu sefer acı oluyor hem sırt hemde sanki tuvalette sıkışmış gibi inanılmaz sırtım ağrıdı şuan biraz da olsa daha ittirebildim ama bende bittim çıkartmadım daha içimde🙁
Ama bu dilatör düz diye düz ittiriyorum bende ondan şüphelendim yanlış mı ittiriyorum inşallah öyledir yoksa neden sırta bir ağrı versin ki

Aynen cnm yönünü doğru ayarla doğru ayarlamayinca gitmiyor ama doğru olursa hafif eğimli popoya doğru hemen kayıyor bende çok yaşadım hatta ilkinde kolay yapmistim ikincisinde daha zorlandım Allah allah ne oluyor ki böyle dedim 😀 ama sonra oldu şükür
Bu iki defa oluyor diğerleri çok kolay oluyor ama bu nalet olası gitmiyor beni deli etti
ya hatta içine almadan önce parmağımla baktım yönü nereye gidiyor mağara gibi mübarek 😅
Ama yine olmadı bakalım bi dahakine o şekilde denicem

Kimsenin sağlıkla ve sevdikleriyle sınanmadığı, evinden huzurun, bereketin, hayırlı ve bol kazancın, başarının, kahkahaların eksik olmadığı, dualarımızın kabul olduğu, gönlümüzden geçenlerin hayırlısıyla bizi bulduğu, seneye bugün dönüp baktığımızda "ne güzel bir seneydi Allah daha da güzellerini nasip etsin" diyebileceğimiz bir yıl diliyorum herkese. 💞✨☺️🎄⭐🎊

Birden hafif hafif ıkın ve nefes al gözlerini kapat ve girdiğini hissedeceksinnnnn

Back