Teşekkür ederim o spreyi hatta başka bir krem yaziyorlar burada onu da almayı düşünüyorum şimdi bu dediklerini yapicam bir sorum daha var penis kalçaya eğimli girsin derken aşağıya doğru değil mi yani ben kalçama yastık koyup yatarken penisi aşağıya doğru eğimli girecek değil mi... Bu arada başlarda parmak bile degdiremiyordum ama aparatlarla orası açılınca parmakta sokabildim eşim de parmağını soktu hatta ve ayna karşısında yapıyorum deliği görebiliyorum herkesinki mi öyle bilmiyorum ama tam yuvarlak değil değişik bir delik
ve 4. Aparat girdiğinde esniyor açılıyor ama saatler geçtikten sonra tekrar kapanıyor galiba akşam yine deneyeceğim ama biliyorum ki ilk girerken zor girecek ve önce hafif aşağıya doğru eğimli tutarak sokmaya çalışıyorum ucu girdikten sonra daha aşağıya doğru düz giriyor gibi o kanalı tam tanıyabilsem eşim de anlayabilse aslında rahat girer belki ama penisi ucuna koyup kendisi bana doğru eğilip bastırıyor hem canım yanıyor hemde psikolojik olarak çok kötü etkileniyorum beni düşünmüyor falan diye inşallah başarırım bu hafta yapcam bu iş bitecek diye kafaya koydum sabahlı akşamli 4. Aparat çalışcam hazır olunca da eşli denemek istiyorum