• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi de üzerine lavaboya gittim parmakla baktım girdi ve iki parmağımı da soktum tam girdi sıkıntı olmadı dilatör 3. de denedim hadi bi cesaret 4 te yapabilirsin dedim.
Sonra kaç kez yapmaya çalıştım her türlü şekle girdim asla girmedi anlamadım niye olmadı canım çok acıdı moralim yerlerde resmen ☹️
Hem acı hem baskı oldu neden oldu anlamış değilim bi de iç kısmı da uyuşmuştu hayır yani hiç pes etmeden sokmaya çalıştım olmadı ıkındım olmadı idrar baskısı vardı garip şekilde napacam hiç bilmiyorum 😖

Ben daha denemeye geçemedim canım 🙈önce grip oldum hala gribim..Sonra da üstüme kaynamış çaydanlığı döktüm yandım ,iyileşim denememe geçeceğim inşallah 😍
Ahh canım benim çok geçmiş olsunn talihsiz kaza🥺🥺 güzel pansumanlarını yaptır dikkat et iyileşme sürecine girince bir krem var onu öneririm sana iz bırakmaz❤️

Bi de üzerine lavaboya gittim parmakla baktım girdi ve iki parmağımı da soktum tam girdi sıkıntı olmadı dilatör 3. de denedim hadi bi cesaret 4 te yapabilirsin dedim.
Sonra kaç kez yapmaya çalıştım her türlü şekle girdim asla girmedi anlamadım niye olmadı canım çok acıdı moralim yerlerde resmen ☹️
Hem acı hem baskı oldu neden oldu anlamış değilim bi de iç kısmı da uyuşmuştu hayır yani hiç pes etmeden sokmaya çalıştım olmadı ıkındım olmadı idrar baskısı vardı garip şekilde napacam hiç bilmiyorum 😖
İlk zamanlar o idrar baskısı oluyor ben yeneli 2 ay oldu o baskı yeni geçti şimdi de büyük tuvalete sıkışmış gibi baskı oluyor özellikle eşim ileri geri yaparken canım acımıyor ama baskı hissi zorluyor biraz bide ilk girişler hala yavaş mesela hemen pat diye sorunsuz olmuyor malesef normal kadınlara göre daha yavaş ilerliyoruz biz. Tam anlamıyla alışmak biraz zaman alacak azıcık dayanmak gerekiyor egzersizi bolca yapıp öyle deneyin sonuç güzel olacaktır ☺️🌸

ilişki zar zor gerçekleşiyor kasıyorum rahat olamıyorum, yarı vaji oluyormuş.
Ayrıca bu apartları alıyorum bunda sorun yok ama ilişkide kasıyorum yine de , sizde de böyle oldu mu?
Ben 2 ay önce yendim vajinismusu kontrolü eşime bıraktığımda ara ara kasılma oluyor bişey yapmadım bunun için doktora sordum yenisin alışma surecin var geçecek dedi

İlk zamanlar o idrar baskısı oluyor ben yeneli 2 ay oldu o baskı yeni geçti şimdi de büyük tuvalete sıkışmış gibi baskı oluyor özellikle eşim ileri geri yaparken canım acımıyor ama baskı hissi zorluyor biraz bide ilk girişler hala yavaş mesela hemen pat diye sorunsuz olmuyor malesef normal kadınlara göre daha yavaş ilerliyoruz biz. Tam anlamıyla alışmak biraz zaman alacak azıcık dayanmak gerekiyor egzersizi bolca yapıp öyle deneyin sonuç güzel olacaktır ☺️🌸
Dün bir umutla acaba olur mu diye yeltendim ama olmadı yine vajina içi tam uyuştu ama niye 4 olmadı anlamadım.
Evet o baski hissini hiç sevmedim 3.dilatörde olmadı o his ama 4 te oldu ya sanki o girmicek gibi endişeliyim, eşimin penisiyle 4. dilatörden 3 santim daha geniş bu da beni korkutuyor:(
Egzersizleri çok yapınca genişlicek mi orası 🙁

Dün bir umutla acaba olur mu diye yeltendim ama olmadı yine vajina içi tam uyuştu ama niye 4 olmadı anlamadım.
Evet o baski hissini hiç sevmedim 3.dilatörde olmadı o his ama 4 te oldu ya sanki o girmicek gibi endişeliyim, eşimin penisiyle 4. dilatörden 3 santim daha geniş bu da beni korkutuyor:KK43:
Egzersizleri çok yapınca genişlicek mi orası 🙁
Egzersizler gevsetecek orayı özellikle ilk ilişki öncesinde 20 dk falan iyi bir egzersiz yapman lazım. 4.yu çok iyi yapman lazım sonra penise geçmek daha kolay olur senin için. İlişki öncesinde güzelce çalış 4.aparati içerde bırak eşinle on sevişme yapın o arada içerde kaldıkça genisliycek vajina sonrasında hangi pozisyonda rahatsan o şekilde geçin aparati çıkarıp fazla beklemeden nefes alıp vererek penisi itin bu şekilde olacaktır. Rabbim tez zamanda kolaylıkla kurtarsın hepinizi ❤️

Egzersizler gevsetecek orayı özellikle ilk ilişki öncesinde 20 dk falan iyi bir egzersiz yapman lazım. 4.yu çok iyi yapman lazım sonra penise geçmek daha kolay olur senin için. İlişki öncesinde güzelce çalış 4.aparati içerde bırak eşinle on sevişme yapın o arada içerde kaldıkça genisliycek vajina sonrasında hangi pozisyonda rahatsan o şekilde geçin aparati çıkarıp fazla beklemeden nefes alıp vererek penisi itin bu şekilde olacaktır. Rabbim tez zamanda kolaylıkla kurtarsın hepinizi ❤️
İşte 4. alamıyorum bir türlü ona canım çok sıkıldı diğerleri çok kolay oldu ama o asla girmedi sadece ucundan girdi ve kaldı öyle
Amin inşallah kurtuluruz ya 😣

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım ben ilişkide yanma yaşıyorum sanırım tam ıslanma olamıyor kayganlastirici kullaniyorum ama ileriye kadar ulaşamıyorum sanırım zorlayınca da tahriş oluyor doktora gittim yanma için gayet normal dedi elle muayene etti iyice baktı bir sorun yok dedi. Sen Fito krem önermiştin bu yanmaha tahrişe iyi gelir mi? Nasıl kullanmam gerekiyor?

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım ben ilişkide yanma yaşıyorum sanırım tam ıslanma olamıyor kayganlastirici kullaniyorum ama ileriye kadar ulaşamıyorum sanırım zorlayınca da tahriş oluyor doktora gittim yanma için gayet normal dedi elle muayene etti iyice baktı bir sorun yok dedi. Sen Fito krem önermiştin bu yanmaha tahrişe iyi gelir mi? Nasıl kullanmam gerekiyor?
Fito krem tahrişe de yanmaya da iyi gelir canımm kullanabilirsin.Bir süre çok kişi kullandı burda da

ilişki zar zor gerçekleşiyor kasıyorum rahat olamıyorum, yarı vaji oluyormuş.
Ayrıca bu apartları alıyorum bunda sorun yok ama ilişkide kasıyorum yine de , sizde de böyle oldu mu?
Bende hemen hemen aynı durumdayim penisin tamamını değil yarısını aliyorum devamında ise yanma hissinden dolayı gitmiyor

@
İnşallah bugün olur hicbirine gerek kalmaz 🙏🏻 ama olmazsa da ümitsizliğe kapılma. Bende ilk başta orası kapalı sanıyordum ama 2 parmağa gecmemle beraber genişledi gibi geldi farkı gözümle gördüm resmen sonra kafam rahatladı ve 3 parmaktan sonra ilişki oldu. Sprey ve krem kafanı rahatlatır ben kullanmadım ama kullanıp yenenler var. 3 parmak yapıp içerde beklet yapabilirsen daire çiz içerde ileri geri hareket ettir genişler. Vajina dipsiz kuyu ne yerlestirirsen ona göre esner bunu hiç aklından çıkarma 🌸
Canim bende üstte denicem ama aparatım yok parmak egzersizi yapıyorum, ilişkiye girmeden önce parmak egzersizleri yapıyım diyorum kaç dk yapıyım egzersizi birde penisi nasıl alicam korkuyorum biraz hepsi giriyor mu yani hepsi olamasa da yarısından çoğu üstte giriyor mu

Back