- 9 Ocak 2018
- 588
- 1.166
- 113
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #260.941
Önce 2 parmak yapıp 3.parmagı sonradan yerleştirdim ilk başta, alışınca 3unu aynı anda yaptım. İlk giriş kısmında zorluyor biraz dışarda kalıyor ben onu diğer elimle iterek yapmıştım olsun artık diyeCanim üç parmağı nasıl alıyorsun içine, ben deniyorum birisi dışarda kalıyor
Yarı vajinusmus nasıl oluyorarkadaşlar tam değil de yarı vajinusmus olan var mı ?
psikoterapi alan var mı bu konuda acaba tavsiye edebileceğiniz biri var mı?
Aynen öylee canımm sindire sindireCesaretimi toplayıp şuan 1.dilatörü aldım çok rahatça girdi sanırsam öncelik buna alışmak olacak
Ve yavaşça yapcam direk hepsini almicam
Evet kesinlikle artık onu idrak ettimAynen öylee canımm sindire sindire
Sağlıkla kucağına al inşallah canmAmin isteyen dileyen herkese tez zamanda tattirsin8+4 Benim
Parmağını vajinana alabiliyorsun parmağıma sık 7 kez sonra içeri sok eğer alamiyorsan girişe sıkKızlar merhaba daha önce de yazmıştım ben ayda 3 kez adet oldum dilatörleri denedim sonda oldu doktora gittim vajinusmus dememe rağmen vajinadan kontrol etti canım çok acıdı, duphaston verdi onu kullanıcam. Adet olunca hormon testi yapacak sanırım.birşey çıkacak diye çok korkuyorum. Dediğiniz gibi vamcaine sprey aldım bunu direkt vajina girişine mi sıkıyorsunuz yoksa içeriye mi nasıl kolay olur sizce
Dilatörleri aldım iki ebatını 3. DeyimParmağını vajinana alabiliyorsun parmağıma sık 7 kez sonra içeri sok eğer alamiyorsan girişe sık
O zaman ilişkiden önce 2.dilatore sık spreyi vajinana al içinde beklesin iki dk sonra çıkar ve bir ön sevişme uzunca ve sonra denemeye geçDilatörleri aldım iki ebatını 3. Deyim
Evet canim gerçekten çok işe yarıyor ben dahil bir çok arkadaş o şekilde başardı mutlaka al ve deneKızlar bu vecmeine diye sprey işe yarıyor mu ben kullanmak istiyorum onu sıkıp denicem dayanıncam bir kerede bitsin bu iş kurtulmak istiyorum gerçekten eşimde bende bıktık artık inancımız kalmadı
Peki nasıl kullanıcam detaylı anlatabilir misinEvet canim gerçekten çok işe yarıyor ben dahil bir çok arkadaş o şekilde başardı mutlaka al ve dene
Polikistik over olabilirsin canım ya da stres kaynaklı olabilir aklına kötü bişey getirme. hormon testinden sonra ne olduğu ortaya çıkar bende düzensiz adet oluyordum polikistik over olduğumu söyledilerKızlar merhaba daha önce de yazmıştım ben ayda 3 kez adet oldum dilatörleri denedim sonda oldu doktora gittim vajinusmus dememe rağmen vajinadan kontrol etti canım çok acıdı, duphaston verdi onu kullanıcam. Adet olunca hormon testi yapacak sanırım.birşey çıkacak diye çok korkuyorum. Dediğiniz gibi vamcaine sprey aldım bunu direkt vajina girişine mi sıkıyorsunuz yoksa içeriye mi nasıl kolay olur sizce
Canim önce 10 dk sıcak suya otur sonra kurulan ve spreyi parmağına veya dilatöre sık 10 defa filan sonra içime al ve bir dk o şekilde bekle uyuşmaya başliyor hafif yakıyor çünkü anlicaksin ki uyuşuyor.Peki nasıl kullanıcam detaylı anlatabilir misin
Çok teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerimi vericemCanim önce 10 dk sıcak suya otur sonra kurulan ve spreyi parmağına veya dilatöre sık 10 defa filan sonra içime al ve bir dk o şekilde bekle uyuşmaya başliyor hafif yakıyor çünkü anlicaksin ki uyuşuyor.
Daha sonra eşinle uzun bir om sevişme yap sonra kayganlastirici bebe yağı vs kullan bolca sonra kalça altına yastık koy yüksek olsun biraz. Sen penisi tut ve girişw yerleştir o sırada hafif ıkın eşin de yavaşça itsin ve kalçaya eğimli bir şekilde itsinşu emojiyi getir gözünün önüne aynı bu şekilde eğimli olucak vajina hatti eğik kaliyor çünkü alttayken eğer üstte yapabilirsen üstte dene ama altta yapacaksan da dediklerimi uygula rahat bir şekilde olucak inan
Ben daha denemeye geçemedim canım
Bekliyorum canimÇok teşekkür ederim canım inşallah iyi haberlerimi vericem
Bugün bunu denedim ama 1.dilatöre sıkıp yaptım biraz bekledim çıkarttım sonra uyuştu hissettim deCanim önce 10 dk sıcak suya otur sonra kurulan ve spreyi parmağına veya dilatöre sık 10 defa filan sonra içime al ve bir dk o şekilde bekle uyuşmaya başliyor hafif yakıyor çünkü anlicaksin ki uyuşuyor.
Daha sonra eşinle uzun bir om sevişme yap sonra kayganlastirici bebe yağı vs kullan bolca sonra kalça altına yastık koy yüksek olsun biraz. Sen penisi tut ve girişw yerleştir o sırada hafif ıkın eşin de yavaşça itsin ve kalçaya eğimli bir şekilde itsinşu emojiyi getir gözünün önüne aynı bu şekilde eğimli olucak vajina hatti eğik kaliyor çünkü alttayken eğer üstte yapabilirsen üstte dene ama altta yapacaksan da dediklerimi uygula rahat bir şekilde olucak inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?