- 24 Aralık 2021
- 2.923
- 14.950
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #259.181
Yaaa ne kadar güzel bir haber böyleKızlar hamileyimmmmmm
Tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyimmmmmm
Gözün aydın canımKızlar hamileyimmmmmm
Teşekkür ederim canım benim Rabbim her isteyen kuluna nasip eylesinGözün aydın canımRabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsiinnn aminn
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunYaaa ne kadar güzel bir haber böyleTebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim cok sağ olasınTebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin
Canım.ümitsizliğe kapılma. Benim başardığım gecede eşim bırakmıştı ben yine acıyo diye kendimi kasınca. Ama pes etmedim hemen dilatörü aldım, dedim bak bu oluyo bidaha deneyelim. Olmuştu ve ben anlamamıştım bileMerhaba 4.dilatörü yapıyorum bugün eşimle de yaptık dilatörü ama eşim parmağıyla yaptı biraz acıdı hızlı git gel yaptı sanırım. Bir de benim üstte olmamı istedi ama ben penisi alamadım. Eşim onun için bu durumun çok zor olduğunu bu sebeple artık ya gerçekten birleşme olsun ya da hiç dokunmayacağım dedi çok üzüldüm artık başarmak istiyorum neredeyse 1 yıl olacak evleneli
Mükemmel bir haber kendim hamileymiş gibi sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hamileyimmmmmm
Çok sağ ol canımMükemmel bir haber kendim hamileymiş gibi sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burada neredeyse çoğumuz aparatlar sayesinde yendik. Öncesi bir doktora gittin mi fizyolojik olarak bir sıkıntı var mı yok mu öğrendin mi yoksa da bence aparatlara şans ver bizlerde sana yardımcı oluruzArkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen 4 aylık evliyim ve ilişkiye giremedim bir an önce yenmek istiyorumm
2 kez gittim bir sıkıntı olmadığını söylediBurada neredeyse çoğumuz aparatlar sayesinde yendik. Öncesi bir doktora gittin mi fizyolojik olarak bir sıkıntı var mı yok mu öğrendin mi yoksa da bence aparatlara şans ver bizlerde sana yardımcı oluruz
evet ümitsizliğe kapılıyorum bazen eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama zaman geçtikçe panikliyorum. Teşekkür ederim dediğin gibi denerim bende bir aşsam herkese destek olacağım çünkü ne demek olduğunu yaşayan bilir insanlar anlamıyor bileCanım.ümitsizliğe kapılma. Benim başardığım gecede eşim bırakmıştı ben yine acıyo diye kendimi kasınca. Ama pes etmedim hemen dilatörü aldım, dedim bak bu oluyo bidaha deneyelim. Olmuştu ve ben anlamamıştım bileilla üstte olmak zorunda değilsin, kontrolü eşine birakmak istersen altta deneyin. Ben öyle yendim.
Bu arada çok teşekkür ederim2 kez gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?