Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar doktor bana estrol diye bir krem vermişti vajina tahrişi için ben aparat yapmadan önce onu sürdüm aparatları yaparken resmen kaydı içine hop diye girdi ne sızı ne başka birşey bence bu konuda en önemli noktolardan vajina için ıslak olması ayy çok mutlu oldum ben bu hafta 3. Aparata geçerim

Canım.ümitsizliğe kapılma. Benim başardığım gecede eşim bırakmıştı ben yine acıyo diye kendimi kasınca. Ama pes etmedim hemen dilatörü aldım, dedim bak bu oluyo bidaha deneyelim. Olmuştu ve ben anlamamıştım bile illa üstte olmak zorunda değilsin, kontrolü eşine birakmak istersen altta deneyin. Ben öyle yendim.

Arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen 4 aylık evliyim ve ilişkiye giremedim bir an önce yenmek istiyorumm
Burada neredeyse çoğumuz aparatlar sayesinde yendik. Öncesi bir doktora gittin mi fizyolojik olarak bir sıkıntı var mı yok mu öğrendin mi yoksa da bence aparatlara şans ver bizlerde sana yardımcı oluruz

evet ümitsizliğe kapılıyorum bazen eşimi çok seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama zaman geçtikçe panikliyorum. Teşekkür ederim dediğin gibi denerim bende bir aşsam herkese destek olacağım çünkü ne demek olduğunu yaşayan bilir insanlar anlamıyor bile

o aparatları denerken kızlık zarı bozuluyor mu? Ben hiç aparat denemedim doktor tek parmağı ile egzersiz yaptı soktu hiç acımadı aparatları denemekten korkuyorum lütfen bana da yardımcı olun kızlar

Çok zor bir süreç beni en iyi siz anlarsınız kimse anlamıyor. Orası küçücük nasıl penis girecek diye korkuyorum... Doktor parmak egzersizi yaptı ama parmak ile penis bir mi diye moralim bozuluyor parmak o yüzden mi acımadı diyorum umarım en kısa zamanda yeneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…