- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 28
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.201
3 aparat bnde yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ilk öğrendiğin pozisyonda devam et daha sonra denersinbir de 4.aparatı tek pozisyonda yapıyorum doktor koltuğunda oturur gıbı bacaklarımı acarak. Farklı pozisyonlar denemeli miyim sizce
Aslında kontrollü ve kendini kasmadan nefes ve kegel egzersizleriyle yaparsan birşey olmuyoro aparatları denerken kızlık zarı bozuluyor mu? Ben hiç aparat denemedim doktor tek parmağı ile egzersiz yaptı soktu hiç acımadı aparatları denemekten korkuyorum lütfen bana da yardımcı olun kızlar
Sonuçta normal bir Vajinal doğumda bir bebek çıkıyor oradan esnek yapıda öyle düşünme Bilinçaltını bunlarla doldurursan daha da zorlaşır hem. Doktor müjde gül Karaca’nın videolarını izleÇok zor bir süreç beni en iyi siz anlarsınız kimse anlamıyor. Orası küçücük nasıl penis girecek diye korkuyorum... Doktor parmak egzersizi yaptı ama parmak ile penis bir mi diye moralim bozuluyor parmak o yüzden mi acımadı diyorum umarım en kısa zamanda yeneriz
Bunun için bence mutlaka Ürolojiden bir destek alın. Daha önceden de söylemiştim çoğumuz burada aparat seti ile yendik Google’dan rabır Dilatör seti diye bakabilirsinizArkdslr bnmde sorunum var ama eşimin sertleşme sorunu var npsblrm sizce başlarda korkmuyordum şimdi korkuyorum 2 sene oluck
Cnm aldım 3 de zorlandım bıraktım ve km gldiBunun için bence mutlaka Ürolojiden bir destek alın. Daha önceden de söylemiştim çoğumuz burada aparat seti ile yendik Google’dan rabıe Dilatör seti diye bakabilirsiniz
Muhtemelen aparat çalışıyorsunuz ama ara verdiğin için zorlandın nefes kegel Egzersizleri ile birlikte çalışın aparatı yerleştirin. Bolca kayganlaştırıcı kullanın .Gülü koklar gibi nefes alın Mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp aparatı içeri ittirin kayıp gidecek3 aparat bnde yapamadım
Olabilir bunlar zaten canım egzersizine gene devam etseydin keşkeCnm aldım 3 de zorlandım bıraktım ve km gldi
Kaydı gitti zaten ve acıdı böyle kagitkesigi gibi doktora gittim zedelenmiş dedi urolojiye gideceğim dyr gitmiyorMuhtemelen aparat çalışıyorsunuz ama ara verdiğin için zorlandın nefes kegel Egzersizleri ile birlikte çalışın aparatı yerleştirin. Bolca kayganlaştırıcı kullanın .Gülü koklar gibi nefes alın Mumu üfler gibi nefes verirken ıkınıp aparatı içeri ittirin kayıp gidecek
Yarın tekrar başlıyim o zmn 3 den sonra eşli denesem olur mu acabaOlabilir bunlar zaten canım egzersizine gene devam etseydin keşke
Bence tam anlamıyla aparatlar bitene kadar eşli denemeyin çünkü aparatlara alıştıkça eşli denemeye de daha kolay adapte olursunuzYarın tekrar başlıyim o zmn 3 den sonra eşli denesem olur mu acaba
Tamam izleyeyim teşekkür ederimmmmSonuçta normal bir Vajinal doğumda bir bebek çıkıyor oradan esnek yapıda öyle düşünme Bilinçaltını bunlarla doldurursan daha da zorlaşır hem. Doktor müjde gül Karaca’nın videolarını izle
Wemcain alsm işe yarar mı sizceBence tam anlamıyla aparatlar bitene kadar eşli denemeyin çünkü aparatlara alıştıkça eşli denemeye de daha kolay adapte olursunuz
Evet kullanabilirsin burdan arkadaşlar kullanmıştı.Wemcain alsm işe yarar mı sizce
Canım kızlık zarı bozulması diye birşey yok önce onu aklindan çıkararak başla bunu eşinle de konuş. Benim oraya kaç tane şey yerleştirdi doktor ne kanadı ne bozuldu öyle birşey yok. Kızlık zarı genelde ortası açık olan bir yapıda bu sayede adet olmamız mümkün oluyor. eğer kapalı olsaydı adet kanı içerde kalırdı. bende başta doktorla egzersiz yaptıktan sonra kanadı mı diye çok bakmıştım ama öyle birşey yok gerçekten şimdi eş parmağı yapıyoruz hala ne bi yırtılma ne bi kırmızı hiç bişey yok sadece eşle birliktelikte olabilir küçük bir pembelik ama acı sancı yırtılma gibi bişey yaşanmaz dedi bana doktor çünkü parmak ya da dilator çalıştıkça o küçücük ya burdan bişey girmez dediğimiz yer esniyor ve bi miktar genişleme oluyoro aparatları denerken kızlık zarı bozuluyor mu? Ben hiç aparat denemedim doktor tek parmağı ile egzersiz yaptı soktu hiç acımadı aparatları denemekten korkuyorum lütfen bana da yardımcı olun kızlar
Bebeğim takma o insanları :) sen kendine ve bebişine odaklan bu süreçte Nasıl bir his hamilelikArkadaşlar hamile olduğumu yazdıktan sonra daha yeni yendin nasıl hemen hamile kaldın gibi gibi mesajlar aldım ve bunlar çok can sıkıcı oluyor. 25 eylül de yendim evet öncesinde aparatla yada parmakta sıkıntı yaşamıyordum sadece kasıyordum o yüzden kolay oldu yenmem. Ekim ayında ovülasyon dönemlerini değerlendirdik, inanın hiç umudum yoktu Rabbim nasip etti cumartesi regli olmam lazımken olmadım dün kan verdim 328 çıktı, idrar testi de pozitif çıktı ve burada paylaşmak istedim belki de yanlış yaptım . Buraya katıldığımdan beri bir sürü insana yardımcı olmaya çalıştım zamanımdan ayırıp özelden o kadar konuştum karşılığında böyle mesajlar almak üzdü gerçekten. Umarım hepiniz tez zamanda yenersiniz ve Rabbim sağlıcakla size de nasip eder diyeceklerim bu kadar.
Süpersinnnn tebrik ediyoruumKızlar ben 4. Dilatörü de başardımm bugün de egzersizler yapıp eşli denemeye geçecemmm
Ya çok farklı daha çok küçük ama varlığını bilmek bambaşka birşeyBebeğim takma o insanları :) sen kendine ve bebişine odaklan bu süreçte Nasıl bir his hamilelik