- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.141
Dilatörü eşimle çalışmadım hiç acaba onun da etkisi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım dilatörü bir kere de o sana yapsın. Bu eşine olan güvenini artıracakDilatörü eşimle çalışmadım hiç acaba onun da etkisi olabilir mi
Ben bi kitaplq yenmeye çalışıyorum parmak egzersizine baslicam. Siz parmak egzersizi yaptınız miBen kliniğe gittimm kendim asla yenebilecek psikolojide değildim çünkü, sen hangi aşamadasın ?
Ben dilatorden tiksiniyorum parmakla olmaz miCanını hiç sıkma. Öncesinde 3 ve 4. Dilatörü çalış 1 saat kadar. Sonrasında eşli denemeye geç farkı göreceksin 2 ay öncesinde dilatör sonrasında eşli yapman gerek. Bana doktorum böyle demişti ama ben 1. Ayda dilatörsüz girebildim
İlk denemelerde önce dilator çalışıp denemek kafa olarak bizi çok rahatlatıyor, aynı zamanda daha fazla gevsememizi sağlıyor. Hatta öncesinde dilatör çalışmasını eşin de yapması bizim karşı tarafa kontrolü daha kolay birakabilmemizi sağlıyor. Kendimizi gevsetmenin yanında kontrol sorunu da yaşadığımız için tedirgin olabiliyoruz. Bu egzersizleri yapmak eşli denemeleri çok ama çok kolaylaştırıyor.Planım dilatör çalışıp denemekti ama eşim deneyelim dedi ben pek anlamadım girdi dedi ama dilatör sırasında sızı olmuyordu bunda sızı hissettim ve tam bir doluluk hissetmedim. Bir deeşim ben alttayken denemek istiyor onu da ben şu an yapamıyorum morali bozuluyor dünden beri tavırlı bana
Eşinle de muhakkak çalışmanı tavsiye ederim. Benim dönüm noktalarımdan biri aparatı eşimin yapmasıydı.Dilatörü eşimle çalışmadım hiç acaba onun da etkisi olabilir mi
Bende tam tersi olmuştu. Pek çoğumuz parmak egzersizlerinden rahatsız olup dilatörle çok daha kolay ve hızlı yol aldık. Ama bazı arkadaşlarımız da parmak egzersizleri ile yendi. Önemli olan hangisiyle daha kolay yapabildiğin. Eğer parmak egzersizlerini yapmak sana daha kolay geliyorsa öyle dene.Ben dilatorden tiksiniyorum parmakla olmaz mi
Ben bi kitaplq yenmeye çalışıyorum parmak egzersizine baslicam. Siz parmak egzersizi yaptınız mi
Yani tercih meselesi, ben dilatörle başlamıştım sonra doktorum parmak yapmamı istedi yaptım ama irrite oldum. Aparat daha rahattı açıkçası. Ama parmakla da yenen çok insan var. 3 parmağa kadar çıkman lazım kalınlık olarakBen dilatorden tiksiniyorum parmakla olmaz mi
Teşekkür ederimm
Ben şuan kendim 2 parmak yapabiliyorum eşimin parmağına geçmiştik adet dönemi girdi araya bitince eş parmağıyla devam edicezBende o kitabi almıştım. Siz şuan parmak egzersizi yapabiliyo musunuz
Tebrikleerr darısı başımıza inşallahBen de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
Çook tebrik ederim H hazal_01 güzel günler sizinle olsunBen de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
İnşallah herkes en kısa zamanda yenerTebrikleerr darısı başımıza inşallah
Amin çok teşekkür ederim
Süper zaten sen sona yaklaşmıştın zaten tebrik ederim canım bir süre aparatları hemen bırakma onlarla iyice alış devam et sonra zaten istesende gerek yok diyeceksin gözün aydınBen de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
Tebrik ederim canım, çok sevindim Her şey daha güzel olsun inşallah.Ben de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti