- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.181
Teşekkür ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm
Ben şuan kendim 2 parmak yapabiliyorum eşimin parmağına geçmiştik adet dönemi girdi araya bitince eş parmağıyla devam edicezBende o kitabi almıştım. Siz şuan parmak egzersizi yapabiliyo musunuz
Tebrikleerr darısı başımıza inşallahBen de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
Çook tebrik ederim H hazal_01 güzel günler sizinle olsunBen de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
İnşallah herkes en kısa zamanda yenerTebrikleerr darısı başımıza inşallah
Amin çok teşekkür ederim
Süper zaten sen sona yaklaşmıştın zaten tebrik ederim canım bir süre aparatları hemen bırakma onlarla iyice alış devam et sonra zaten istesende gerek yok diyeceksin gözün aydınBen de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
Tebrik ederim canım, çok sevindim Her şey daha güzel olsun inşallah.Ben de başardım arkadaşlar bugün denedik oldu Üstte olduğum pozisyonda daha rahat ettiğim için öyle denedik öncesinde 4. aparatı bir iki kez çalıştım sonra denedim bir iki kere penisin yönünü ayarlayamadım ama üçüncü de oldu çok şükür En çok da eşim için seviniyorum yüzündeki mutluluk beni yenmem kadar mutlu etti
Bunu yazdıktan sonra biraz daha uğraştım ve yapabildim sonunda. Gerçekten hiç yapamayacakmışım gibiydi,çok mutlu oldum..Merhaba, 4. aparatı hangi pozisyonda yapabilirim. Ne zamandır uğraşıyorum olmuyor
Hâlâ aynıyım dilatör setim geldi 2 gün kullandım 3. dilatörde regl oldum daha bugün reglim bitti yarın tekrar başlayacağım umarım bu kâbus bir an önce biterhelincicek2607 canımm buraya gell naptın ne durumdasın
Siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum kusura bakmayın zar zor yorum yazabiliyorumhelincicek2607 canımm buraya gell naptın ne durumdasın
Allah yardımcımız olsunbaşaran arkadaşlar ne olur dua edin
Teşekkür ederim Tam anlamıyla alışana kadar dilatörü bırakmayı düşünmüyorum psikolojik olarak çok rahatlatıyorSüper zaten sen sona yaklaşmıştın zaten tebrik ederim canım bir süre aparatları hemen bırakma onlarla iyice alış devam et sonra zaten istesende gerek yok diyeceksin gözün aydın
Teşekkürler amin inşallahTebrik ederim canım, çok sevindim Her şey daha güzel olsun inşallah.
Süper canım reglden sonra daha kolay olacak inan çalışmalara devam et kabus bitecekHâlâ aynıyım dilatör setim geldi 2 gün kullandım 3. dilatörde regl oldum daha bugün reglim bitti yarın tekrar başlayacağım umarım bu kâbus bir an önce biter
Gayet güzel kullanıyorsun kuzum hatta aşağıda sayfa numaraları varya geriye doğru git oku bazı notlar paylaştım eminim katkısı olacakSiteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum kusura bakmayın zar zor yorum yazabiliyorum