- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.861
En kolay olabilecek pozisyon sizce hangisi peki?ben aparatla daha çok kasıldığım için parmak egzersizi yapıyordum yendiğim zaman parmak egzersizlerini eşimle yapmaya başlamıştık. Önce kendim tek parmak daha sonra iki parmak deniyordum sonra eşim tek parmak ve iki parmak ile Deniyordu parmaklar rahat girmeye başlayınca penisi denedik ve yendim. Bu arada anestol krem kullanıyodum ve bebek yağı. Kayganlık önemli eşinizle egzersizleri yaparsanız daha çabuk yenersiniz Çünkü ozaman ona güvenmeyi ve kendinizi bırakmayı öğreniyorsunuz çünkü vajinismusta eşi görünce kasılma daha çok artıyor, bende öyle oluyordu.
Geçmiş olsun size de ama ben iğne dişçi genel zaten doktor korkum var afedersiniz bazı adetlerim parçalı bile gelir ben amelıyat olursam biliyorum çöküntü yaşarım bir tarafım şunu diyor kaç kişi ameliyat olup da ilişki yaşıyor veya birsürü doktor videosu izledim affınıza sığınıyorum penisi alamayacak vajina yoktur diyor adet olabılıyorsa kadın eşim de sıcak bakmıyor amelıyataCanım merhaba bende muayeneye gittim kızlık zarın kalın ver sert dedi yarı kapalıymış operasyon oldum 10 dakika genel anesteji tercih ettim. Şimdi doktorda vajinusmus tedavilerime devam ediyorum
Teşekkür ederim benim kadar kimse korkamaz diye düşünüyordum. İlk muayene olduğumda bayıldım siz düşünün ama operasyonu hiç hissetmedim bile sadece bir kaç gün ara ara sızı oldu o kadarGeçmiş olsun size de ama ben iğne dişçi genel zaten doktor korkum var afedersiniz bazı adetlerim parçalı bile gelir ben amelıyat olursam biliyorum çöküntü yaşarım bir tarafım şunu diyor kaç kişi ameliyat olup da ilişki yaşıyor veya birsürü doktor videosu izledim affınıza sığınıyorum penisi alamayacak vajina yoktur diyor adet olabılıyorsa kadın eşim de sıcak bakmıyor amelıyata
Bir doktora daha gözükecek ona göre bakacam canım doktora dedimki amelıyat sart mı bana şunu dedi sen şimdi kızlık zarından korkacaksın kafandaki en büyük engel bu onu alırsak terapiler daha rahat olur bana çok saçma geldı herkes o zar denılen yeri aldırıp ilişki yaşamıyor çöküntülerdeyim bu derdi çeken her kadın arkadaşıma şifa diliyorum bu gün depresyon halındeyim ama yarın mantıklı düşüncem ınsallahTeşekkür ederim benim kadar kimse korkamaz diye düşünüyordum. İlk muayene olduğumda bayıldım siz düşünün ama operasyonu hiç hissetmedim bile sadece bir kaç gün ara ara sızı oldu o kadar
İyi akşamlar
Bir de ek olarak vajinamda çok fazla yanma hissediyorum. P... deydimi hemen yanıyor dayanılacak gibi deyil
İyi akşamlar
Bu sayfalardan biraz geriye doğru okumaya başla sana tavsiyem hemen aparat siparişi ver egzersizlerini onunla yap kuzummİyi akşamlarEvet geldim buradayım ve ben de bu durumu aşanlardan birisi olarak devam etmeyi diliyorum. Yardımcı olan her kese şimdiden çokkk teşekkür ediyorum
İyi akşamlarBen parmak egzersizlerini bitirdim işaret parmağına kadar yaptım. Şimdi p...si yaklaştırıp vajina girişinde tutma alıştırma dönemindeyim ama burada çok zorlanıyorum korkuyorum ve yapmak istemiyorum erteliyorum hep. Siz neler yapmamı önerirsiniz?
O yanma psikolojik olabilir, çünkü orada yanacak bir şey yok. İçeriye az da olsa giriyorsa idrar kesesine yaptığı baskıdan dolayı yanma oluyor ona da zamanla alışıyorsunBir de ek olarak vajinamda çok fazla yanma hissediyorum. P... deydimi hemen yanıyor dayanılacak gibi deyil
Teşekkür ederimTebrik ederim, her şey daha güzel olsun
Sifariş verdim aparatı az önce gelsin hemen başlıycam yapmayaBu sayfalardan biraz geriye doğru okumaya başla sana tavsiyem hemen aparat siparişi ver egzersizlerini onunla yap kuzummbak gör diyeceksin ki keşke başta bununla yapsaydım diye
Enfeksiyon filan mı var kuzum acabaSifariş verdim aparatı az önce gelsin hemen başlıycam yapmayaBenim en büyük sorunum vajinamda aşırı yanma olması. Orasının kolayca genişlendiğinin, bir bebeğin kafasının çıka bileceği kadar bile genişlene bildiğinin farkındayım. Ama vajinama elimi bile deydiremiyorum acıdan. Bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum
YaaaaÖğlen molamda doktor kontrolüne gidecem arkadaslar bakalım 2. Doktor ne dıcek baya sayfa okudum burda birbirinize desteğinize kocaman kalbimi bıraktım ben de burdayım biraz çökük halim ama toparlanmam gerekıyor gece hayattaki başarılarımı zihnimden geçirdim dedimki çaresi olan bir sorun bunu sa halledebilirsin hırslı bir yapım var ama evlilikte adını dahi ilk defa duydugum bu durumla karsılasınca kendime yediremedim hissettiğim bu başarısızlık eksiklik hissi bunu eminim hepiniz başlangıçta hissettiniz cesaretiyle kendini iyileştiren güzel kadınlar yolunuz açık olsun ben de yazacam buraya içimi bazen çöküşlerimi bazen mutluluklarımı ama sonunda kazandığımı yazacam
Sifariş verdim aparatı az önce gelsin hemen başlıycam yapmayaBenim en büyük sorunum vajinamda aşırı yanma olması. Orasının kolayca genişlendiğinin, bir bebeğin kafasının çıka bileceği kadar bile genişlene bildiğinin farkındayım. Ama vajinama elimi bile deydiremiyorum acıdan. Bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum
Vajinamda yanma dediğin parmak egzersizleri esnasında da oluyor mu? Eğer öyleyse enfeksiyon gibi bir şey olabilir, bir doktora görünebilirsin. Ama penis değdiği anda yani girmeden bir yanma ise benzer bir şeyi ben de yaşamıştım ilk zamanlar, vajinismus olduğumu tam bilmiyordum ve kaslarımı sımsıkı kapattığım için penisin en küçük bir girme hareketi bile yanma hissettiriyordu giriş kısmında. Doktorum ağzını sımsıkı kapattığını düşün, dudakların sımsıkı ve biri elinde kaşıkla sana yemek yedirmeye, ağzını açmaya çalışıyor ama sen bir yandan daha da sıkıyorsun muhakkak yanma, acı gibi şeyler hissedersin. Ne zaman ki ağzını açmayı öğrenirsin o zaman yemek yemek canını yakmaz demişti. Tek parmak ile çalıştıysan iki parmak egzersizleri ile devam etmelisin. Ayrıca doğrudan eşli denemeye çalışmak yerine parmak egzersizlerini eşinin de yapmasını tavsiye ederim böylece kontrolü karşı tarafa bırakabilmeyi öğreniyoruz ve eşli denemeler çok kolay hâle geliyor.Bir de ek olarak vajinamda çok fazla yanma hissediyorum. P... deydimi hemen yanıyor dayanılacak gibi deyil
Emin ol o kadar benzer hisleri duydum ki başlarda ama dediğin gibi bunun çözümü var. Nasıl grip olunca ilaç, dinlenme, ılık bir şeyler içme gibi tedavi yöntemleri uyguluyorsak bunun için de egzersiz yönetimine ihtiyacımız var. Doktor görüşmelerinden sonra zaten verilmesi gereken kararı verip en kısa zamanda çözeceğine inanıyorum. En zoru bu yola başlamak, karar vermek. İnan gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve bu muymuş yani diyeceksin.Öğlen molamda doktor kontrolüne gidecem arkadaslar bakalım 2. Doktor ne dıcek baya sayfa okudum burda birbirinize desteğinize kocaman kalbimi bıraktım ben de burdayım biraz çökük halim ama toparlanmam gerekıyor gece hayattaki başarılarımı zihnimden geçirdim dedimki çaresi olan bir sorun bunu sa halledebilirsin hırslı bir yapım var ama evlilikte adını dahi ilk defa duydugum bu durumla karsılasınca kendime yediremedim hissettiğim bu başarısızlık eksiklik hissi bunu eminim hepiniz başlangıçta hissettiniz cesaretiyle kendini iyileştiren güzel kadınlar yolunuz açık olsun ben de yazacam buraya içimi bazen çöküşlerimi bazen mutluluklarımı ama sonunda kazandığımı yazacam
Bende böyleyim maalesef dokuna dokuna alışmaya çalışıyorum..Sifariş verdim aparatı az önce gelsin hemen başlıycam yapmayaBenim en büyük sorunum vajinamda aşırı yanma olması. Orasının kolayca genişlendiğinin, bir bebeğin kafasının çıka bileceği kadar bile genişlene bildiğinin farkındayım. Ama vajinama elimi bile deydiremiyorum acıdan. Bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum
Bende doktor tedavisi surecindeyim muayene oldugumda zar duruyordu ve doktor spekulum yerleştirdi aparat yaptık parmak yaptık hiç bişey olmadı kırmızılık falan. yapıları değişik oluyormuş evet ama adet olmak için zarın ortasında delik olması gerekir demişti. aksi halde kan akamaz ordan dedi doktorum. Eğer kendini daha kötü hissedeceksen başka bir doktora daha danış derim hemen ameliyata karar vermeyin zaten bizim için zor süreçler yanlış müdahale ile istenmeyen bı travma olmasın iyi araştırmak gerekir. Kesinlikle her vajina penisi alabilecek hatta ordan bebek çıkarabilecek yapıdadır buna iki parmağı zorlanmadan yapmaya başladığımda inandım ve ne kırmızılık ne yırtılma ne bişey olmadı olacağını da sanmıyorum artıkGeçmiş olsun size de ama ben iğne dişçi genel zaten doktor korkum var afedersiniz bazı adetlerim parçalı bile gelir ben amelıyat olursam biliyorum çöküntü yaşarım bir tarafım şunu diyor kaç kişi ameliyat olup da ilişki yaşıyor veya birsürü doktor videosu izledim affınıza sığınıyorum penisi alamayacak vajina yoktur diyor adet olabılıyorsa kadın eşim de sıcak bakmıyor amelıyata
İlk başladığımda işaret parmağımı yapamayıp saatlerce ağlamıştım. O kadar umutsuz kendine güvensiz bir insan olup çıkmıştım bu hastalık yüzünden. O gün pes ettim hatta bıraktım tedaviyi bile bırakmayı düşündüm sadece bir gün sonra hayır kızım dedim sen bu değilsin buna yenilemezsin ve o gün işaret parmağımı 3 boğum yaptımÖğlen molamda doktor kontrolüne gidecem arkadaslar bakalım 2. Doktor ne dıcek baya sayfa okudum burda birbirinize desteğinize kocaman kalbimi bıraktım ben de burdayım biraz çökük halim ama toparlanmam gerekıyor gece hayattaki başarılarımı zihnimden geçirdim dedimki çaresi olan bir sorun bunu sa halledebilirsin hırslı bir yapım var ama evlilikte adını dahi ilk defa duydugum bu durumla karsılasınca kendime yediremedim hissettiğim bu başarısızlık eksiklik hissi bunu eminim hepiniz başlangıçta hissettiniz cesaretiyle kendini iyileştiren güzel kadınlar yolunuz açık olsun ben de yazacam buraya içimi bazen çöküşlerimi bazen mutluluklarımı ama sonunda kazandığımı yazacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?