- 24 Aralık 2021
- 2.931
- 14.962
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.821
Tebrik ederim, bence de dilatorde daha kolay olacak çok sevindimParmak değil artık dilatör kullanıyorum o daha rahat geldi ileri geride yaptım daha 1 numaradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim, bence de dilatorde daha kolay olacak çok sevindimParmak değil artık dilatör kullanıyorum o daha rahat geldi ileri geride yaptım daha 1 numaradayım
Aşamalı dilatör egzersizleri ile yendim.doktorunuz nasıl bi tedavi uyguladı acaba? çok merak ettim
Tebrik ederim, her şey daha güzel olsunEvvvetttt şükürler olsun 16 aylık evliyim vee artık vajinusmusu yendim İlk önce bacaklarımı açarak çok detaylı inceledim 1 hafta belki daha fazla ıkınarak nasıl açıldığını gördüm bi cesaretle dokunmaya başladım yavaş yavaş kontrol bende olunca daha rahat ilerledim ve 3 hafta kadar sadece beynime acımayacağını ve parmağım giriyorsa eşimlede zorlanmayacağımı kodladım. Eşimle detaylı detaylı konuştum ve o şekilde oldu üzerimden tonlarca yük kalkmış oldu. İnanın kızlar herşey beynimizde bitiyor
İlk aparatla birlikteKızlar aparatla git gel ne zaman yapmaya başladınız ?
Eğim vererek aşşağiya doğru yapman gerekiyor canımMerhaba bende 4 numaraya yeni geçtim. Diğer boylara iyice alıştıktan sonra. Nasıl yapmalıyım 4 numarayı saatlerce uğraştım baş kısmı giriyor devamı gelmiyor
Muhteşemsiiinn, anlat bize nasıl yendiiinKIZLAR BEN YENDİMMMMMMM
Merhaba canım ne yaptin ne durumdasinnnParmak değil artık dilatör kullanıyorum o daha rahat geldi ileri geride yaptım daha 1 numaradayım
evli değiliz bu yüzden cok deneme fırsatımız olmuyordu, kendi kendime parmak egzersizleri yaptım ve surekli arastırmalar yaptım okudum zihnimi inandırdım bunun olabileceğine. dün denedik yine aynı acıyı hissettim ama bırakmadık once parmakla alıştırıp sonrasında denedik ve girmiş,farkında bile olmadım. girdiğinde bu muydu yani dedim. gerçekten bu acıyacak düsüncesini kafadan atmak gerekiyor, benim o kadar umudum yoktu ki doktora gitmeden, aparat kullanmadan cözülecegine asla inanmıyordum ama başardımMuhteşemsiiinn, anlat bize nasıl yendiiin
Tebrik ediyoruum Gerçekten kafamızda büyüttüğümüz gibi değil. Zaten beynimiz hep en kötüsü olacağına inandırıyor bizievli değiliz bu yüzden cok deneme fırsatımız olmuyordu, kendi kendime parmak egzersizleri yaptım ve surekli arastırmalar yaptım okudum zihnimi inandırdım bunun olabileceğine. dün denedik yine aynı acıyı hissettim ama bırakmadık once parmakla alıştırıp sonrasında denedik ve girmiş,farkında bile olmadım. girdiğinde bu muydu yani dedim. gerçekten bu acıyacak düsüncesini kafadan atmak gerekiyor, benim o kadar umudum yoktu ki doktora gitmeden, aparat kullanmadan cözülecegine asla inanmıyordum ama başardım
Çok sevindim senin adına, hadi geçmiş olsunKIZLAR BEN YENDİMMMMMMM
Evet onu yapamiyorum garip bir agri hissediyorumDördüncü olan aparat da mı sıkıntı yaşıyorsun canımm
Bence sende benim gibi yanlis yere ittirmis olmalisinEvet onu yapamiyorum garip bir agri hissediyorum
Nasil yapmam gerek pekiBence sende benim gibi yanlis yere ittirmis olmalisin
Evet bende yaşıyordum parmak egzersizinde alışınca geçiyor i heyecan hissi falan dilatorle dene 4 boy zaten ben ucuncusundeyimBen de parmak egzersizi yapıyorum orta parmağımı tamamen sokuyorum ama şöyle bir şey oluyor başım dönüyor midem bulanıyor ve kalbim hızlı hızlı atıyor bayılacak gibi oluyorum bunu yaşayan var mı acaba
Gayet normal canım bunu nasıl aşabilirsin tabi ki daha da fazla çalışma yaparak aşarsın. Sonra doktoruna danışarak rahatlatıcı bir ilaç isteyebilirsin ya da mide bulantısı için diyeceğim ama mide bulantın psikolojik. Ben mesela atarax içip 1 saat sonra başlıyordum çalışmaya. Ben de anksiyete var o tetikleniyordu direkt.
Kuzum korkularının üzerine gidiceksin bende yapacam diyeceksin herşey zamanla olacak
Çok çok teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edeceğimMide bulantısı, tansiyon düşmesi, göz kararması, titreme, panik atak vs. hepsi bu sürecin parçası kişiden kişiye elbette değişiyor. Ben de öyleydim, "ya yine panik atak geçirirsem, tansiyonum düşerse" diye o kadar korkmuştum ki egzersizleri yapmak istemiyordum ama psikolog "egzersizleri yapmaya devam ettikçe yaşadığın fiziksel tepkimelerin şiddeti giderek azalıp en sonunda yok olacak çünkü sen egzersizleri yaptıkça göreceksin ki aslında içinde büyüttüğün korku gerçek bir korku değil, hiçbir şey olmadığını gördükçe bedenin rahatlayacak çünkü aslında zihnin bir şey olmadığını görüp rahatlamış olacak." Gerçekten öyle oldu, ne panik atak geçirdim ne tansiyonum oynadı ne gözüm karardı egzersizlere devam ettikçe. Ama bunların olabilmesi için önce zihnimizi inandırmak gerekiyor. O da egzersizleri yaptıkça oluyor. Kendini "midem bulanıyor yapasim gelmiyor" döngüsünden çıkarmadan vajinismus olduğu yerde kalmaya devam edecek. Cesaret etmen gerekiyor. Yavaş yavaş da olsa adım atmak, adım bile atamiyorsan emeklemek lâzım.
Senin güzel haberlerini bekliyecegimÇok çok teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edeceğim
1.pozisyon değişikliği yap canım dizlerini yere ver çömerek girişi denemelisin daha kolay olacaktır.Nasil yapmam gerek peki
İşteyim şuanda eve geçince eşime denettiricem sonra iki numaraya geçicemMerhaba canım ne yaptin ne durumdasinnn