Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim, her şey daha güzel olsun

Muhteşemsiiinn, anlat bize nasıl yendiiin
evli değiliz bu yüzden cok deneme fırsatımız olmuyordu, kendi kendime parmak egzersizleri yaptım ve surekli arastırmalar yaptım okudum zihnimi inandırdım bunun olabileceğine. dün denedik yine aynı acıyı hissettim ama bırakmadık once parmakla alıştırıp sonrasında denedik ve girmiş,farkında bile olmadım. girdiğinde bu muydu yani dedim. gerçekten bu acıyacak düsüncesini kafadan atmak gerekiyor, benim o kadar umudum yoktu ki doktora gitmeden, aparat kullanmadan cözülecegine asla inanmıyordum ama başardım

Tebrik ediyoruum Gerçekten kafamızda büyüttüğümüz gibi değil. Zaten beynimiz hep en kötüsü olacağına inandırıyor bizi

Evet bende yaşıyordum parmak egzersizinde alışınca geçiyor i heyecan hissi falan dilatorle dene 4 boy zaten ben ucuncusundeyim

Kuzum korkularının üzerine gidiceksin bende yapacam diyeceksin herşey zamanla olacak

Çok çok teşekkür ederim söylediklerinize dikkat edeceğim

Nasil yapmam gerek peki
1.pozisyon değişikliği yap canım dizlerini yere ver çömerek girişi denemelisin daha kolay olacaktır.
2.vajina girişine dümdüz değil de girişten sonra eğim yapacaksın bak şu emojiyi gözünün önüne getir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…