- 9 Ağustos 2016
- 7.100
- 22.972
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.801
A'dan Z'ye katılıyorum ve ekliyorum; mutlaka aparat içindeyken eline bir ayna al ve bak içindekine . Beynin görsün işte oraya bir şey girebildiğini.Mide bulantısı, tansiyon düşmesi, göz kararması, titreme, panik atak vs. hepsi bu sürecin parçası kişiden kişiye elbette değişiyor. Ben de öyleydim, "ya yine panik atak geçirirsem, tansiyonum düşerse" diye o kadar korkmuştum ki egzersizleri yapmak istemiyordum ama psikolog "egzersizleri yapmaya devam ettikçe yaşadığın fiziksel tepkimelerin şiddeti giderek azalıp en sonunda yok olacak çünkü sen egzersizleri yaptıkça göreceksin ki aslında içinde büyüttüğün korku gerçek bir korku değil, hiçbir şey olmadığını gördükçe bedenin rahatlayacak çünkü aslında zihnin bir şey olmadığını görüp rahatlamış olacak." Gerçekten öyle oldu, ne panik atak geçirdim ne tansiyonum oynadı ne gözüm karardı egzersizlere devam ettikçe. Ama bunların olabilmesi için önce zihnimizi inandırmak gerekiyor. O da egzersizleri yaptıkça oluyor. Kendini "midem bulanıyor yapasim gelmiyor" döngüsünden çıkarmadan vajinismus olduğu yerde kalmaya devam edecek. Cesaret etmen gerekiyor. Yavaş yavaş da olsa adım atmak, adım bile atamiyorsan emeklemek lâzım.
Canım bende öyleydim sızlıyor diye bırakıyordum ama şimdi 2 parmak yapıyorum ve ona da alışmak üzereyimParmakta bende rahat değilim doktora dilatörle yapayım dedim hayır önce parmak dedi ve daha önce hiç deneme yapmadım bugün doktorda işaret parmağımın son boğumuna kadar soktum evde yapamadım
Hâlâ aynı durumdayım dilatörün 3. Sunu yapıyorum evliliğim bitmek üzere aşırı bıktım bu olaydan
Dördüncü olan aparat da mı sıkıntı yaşıyorsun canımmHâlâ aynı durumdayım dilatörün 3. Sunu yapıyorum evliliğim bitmek üzere aşırı bıktım bu olaydan
Ben ilk birinci aparatı yaparken başlamıştım illa şu zaman diye gerek yok canım yapabilirsin kasları çalıştırmış olursunKızlar aparatla git gel ne zaman yapmaya başladınız ?
Aparatları kullanıyor musun onlarla mı yendin pekiMerhabalar yüne ben ,
Geçen tam yandim diyordum ki bacaklarıma hakim olamıyorum bir gün ilerlersem 5 geri gidiyorum bu durumu yaşayan var mı
3 gün önce eşimle gayet yapabildim fakat 1 gün eve geç geldim yapamadık sar başa oldu her şey moral olarak çok yıprandığını düşünüyorumAparatları kullanıyor musun onlarla mı yendin peki
gün içerisinde hem onlarla egzersiz yap hem de eşli denemeden önce çalışmalarını onunla yap hızlı adapte olursun
Parmak değil artık dilatör kullanıyorum o daha rahat geldi ileri geride yaptım daha 1 numaradayımTebrik ederimTüm parmağı aldıktan sonra ileri geri hareket ettirmeye de çalış
Dilatörü doğru kullaniyorsun değil mi? Ben yanlis yere uyguladiğim için 4 numarada takılı kaldım dün yarin tekrar deneyeceğim eğim vererek yapmak gerekiyorKızlar kızlar doktorum parmak egzersizi vermişti ben denedim ama bugün yapamadım sizdende gaz alarak dilatörü denemek istedimve tam 1 saat boyunca 4 defa soktum içerde beşer dakika beklettim hafif dilatörü döndürmeye çalıştım yarısını çıkardım tekrar soktum ve içerdeken kaslarımı sıktım kegel yapmaya çalıştımm şoklar içerisindeyim tüm sıkıntı kendimi kasmammış kastığım yerde bırakmak yerine içerde bekletim kendimi sıkıp rahat bıraktım dilatörü ittim ve okadar rahat girip çıktıki 4.cüde belki doktorum kızıcak ben sana parmak egzersizi verdim eşli de yapamadım ama ne yapıyım dilatör daha rahat geldi yarında eşime denettiricem
Merhaba bende 4 numaraya yeni geçtim. Diğer boylara iyice alıştıktan sonra. Nasıl yapmalıyım 4 numarayı saatlerce uğraştım baş kısmı giriyor devamı gelmiyorDilatörü doğru kullaniyorsun değil mi? Ben yanlis yere uyguladiğim için 4 numarada takılı kaldım dün yarin tekrar deneyeceğim eğim vererek yapmak gerekiyor
Evet öyleymiş ben daha bir numaradayım hafif aşağıya eğim vererek yapıyorumDilatörü doğru kullaniyorsun değil mi? Ben yanlis yere uyguladiğim için 4 numarada takılı kaldım dün yarin tekrar deneyeceğim eğim vererek yapmak gerekiyor
Evvvetttt şükürler olsun 16 aylık evliyim vee artık vajinusmusu yendim
Bravo canım işte bu kadarEvvvetttt şükürler olsun 16 aylık evliyim vee artık vajinusmusu yendimİlk önce bacaklarımı açarak çok detaylı inceledim 1 hafta belki daha fazla ıkınarak nasıl açıldığını gördüm bi cesaretle dokunmaya başladım yavaş yavaş kontrol bende olunca daha rahat ilerledim ve 3 hafta kadar sadece beynime acımayacağını ve parmağım giriyorsa eşimlede zorlanmayacağımı kodladım. Eşimle detaylı detaylı konuştum ve o şekilde oldu üzerimden tonlarca yük kalkmış oldu. İnanın kızlar herşey beynimizde bitiyor
doktorunuz nasıl bi tedavi uyguladı acaba? çok merak ettim5 seansta bitti, arka arkaya gidersem 5 gündü ben birkaç gün arayla gittim seanslara. Doktorunun tedavi yöntemi nasıl bilemiyorum ama parmak beni de inanılmaz rahatsız etmişti. Artık kolayca ilişkiye girebiliyorum ama parmak yap desen yine yapmak istemem o duyduğum rahatsızlık hissi yüzünden. Doktorunla konuşup izleyeceği yolu tamamen öğren istersen, kafanda belirsizlik olmaz en azından.
Boşa sana burda aparatta aparatt demedik canımmKızlar kızlar doktorum parmak egzersizi vermişti ben denedim ama bugün yapamadım sizdende gaz alarak dilatörü denemek istedimve tam 1 saat boyunca 4 defa soktum içerde beşer dakika beklettim hafif dilatörü döndürmeye çalıştım yarısını çıkardım tekrar soktum ve içerdeken kaslarımı sıktım kegel yapmaya çalıştımm şoklar içerisindeyim tüm sıkıntı kendimi kasmammış kastığım yerde bırakmak yerine içerde bekletim kendimi sıkıp rahat bıraktım dilatörü ittim ve okadar rahat girip çıktıki 4.cüde belki doktorum kızıcak ben sana parmak egzersizi verdim eşli de yapamadım ama ne yapıyım dilatör daha rahat geldi yarında eşime denettiricem
Tekrar deneyin motivenizi bozmayınn3 gün önce eşimle gayet yapabildim fakat 1 gün eve geç geldim yapamadık sar başa oldu her şey moral olarak çok yıprandığını düşünüyorum
Diğerlerinden hiç farkı yok sadece bir tık daha güçlü ıkınıp ittirmek lazım öncesinde sıcak duş al gevşe canımmMerhaba bende 4 numaraya yeni geçtim. Diğer boylara iyice alıştıktan sonra. Nasıl yapmalıyım 4 numarayı saatlerce uğraştım baş kısmı giriyor devamı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?