- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.681
Ben 2 kere çalıştım sanırım bı çalıştım ilk gün hepsi oldu buraya yazdım sevinçle sonra şehir dışına gittik mecbur çalışamadim , geldiğim gun baya bı 4le çalıştım git gel vs yaptım ilişkiden hemen önce çıkardım dilatoru sonra dedim gel deneyelim olmazsada daha çalışırım öyle deneriz, birden oldu . Dahada gelen giden misafirden olmadı zaten regl donemim girecek araya birde4. Dilatörü yapınca hemen eşliye geçtiniz mi ya da son dilatörü kaç gün çalıştınız ? Ben cuma günü 4. dilatörü yaptım hafta sonu misafir vardı egzersiz yapamadım bugün tekrar yarım saat son dilatörü çalıştım ama eşli denemeye geçmedim. Dikatörden korkan ben egzersiz yapmaktan keyif almaya başladım
Canım ilkte üstte yapıp başardıktan sonra bacak kasma sorunun kalmıyor ve misyoner pozisyon çok rahat oluyor . İlk yendiğimiz gün ikinci ilişkimizde misyonerdi ve hiç kasmıyordum kendimi çok şaşırmıştımPsikolojik olarak genel duyduklarima göre hep Misyonerle birlesiyor tüm kadinlar, çoğunluğu böyle diyebiliriz. Üstte birleşme 2-3 kişiden duymustum, sevgiliyken denediğim pozisyon buydu o yuzden hangi pozisyona hazirlasam kendimi diye düşünüyorum1 ay önce denediğim de bilinçsizce yapmaya calistiğimda girmedi yani akıp gitmedi sende ki gibi bir yere denk geldi girmedi bende şöyle düşünmüştüm doğru yere denk gelmiyorsa penisi kırıyorum galiba
Benim bacak sorunum yok üstte içime alabiliyorum ama git gel yapamıyorum, eşimin de yapmasına izin vermiyorum.Canım ilkte üstte yapıp başardıktan sonra bacak kasma sorunun kalmıyor ve misyoner pozisyon çok rahat oluyor . İlk yendiğimiz gün ikinci ilişkimizde misyonerdi ve hiç kasmıyordum kendimi çok şaşırmıştım
Ben de ikidir üstte yapabiliyorum, gitgelde de sorun olmuyor ama tedirgin oluyorum birden çıkarsa ve yanlış bir hareket yapıp eşimin canını acıtırsam diyeBenim bacak sorunum yok üstte içime alabiliyorum ama git gel yapamıyorum, eşimin de yapmasına izin vermiyorum.
evet o yüzden bende git gel bile yapamıyorum yaa korkuyorum bişi olur diye. neyse reglim bitince deneyeceğim olana kadar bırakmak yok .Ben de ikidir üstte yapabiliyorum, gitgelde de sorun olmuyor ama tedirgin oluyorum birden çıkarsa ve yanlış bir hareket yapıp eşimin canını acıtırsam diye
Böyle böyle ilerleyeceğizevet o yüzden bende git gel bile yapamıyorum yaa korkuyorum bişi olur diye. neyse reglim bitince deneyeceğim olana kadar bırakmak yok .
Ben de öyleyim kuzum ya şu sıra bir yoğunluğumuz varKuuzm biraz yoğunum ara ara girmeye çalışıyorum
Gayet normal hiçbir sıkıntı yok olabilir kuzumKızlar 2.iliski sonrası tuvalete gittiğimde akıntıyla karışık kırmızılık taze kan gibi geldi normal mi ki bu tedirgin oldum bı
Bide ilişkiden sonra saatlerce yanma yaşıyorum oturamiyorum falanGayet normal hiçbir sıkıntı yok olabilir kuzum
Kuzum istersen tahrişi yanmayı azaltmak için fito krem sürebilirsinBide ilişkiden sonra saatlerce yanma yaşıyorum oturamiyorum falanHepsi geçecek zamanla tabi buna da şükür en önemli kısmı atlattık sanırım hepinizin sayesinde
Wemcain de sıkıyorum ya ben oda yapar galiba , fito krem yarın alayım eczaneye sorup bakalım kuzum doktorda yazmisti bana bı krem hem uyuşturucu hem kauganlastirici onuda alayım bı yarın wemcain de dengeyi bozar bı sure sonraKuzum istersen tahrişi yanmayı azaltmak için fito krem sürebilirsin
Doktorunun onerdiği krem ismi ne canımWemcain de sıkıyorum ya ben oda yapar galiba , fito krem yarın alayım eczaneye sorup bakalım kuzum doktorda yazmisti bana bı krem hem uyuşturucu hem kauganlastirici onuda alayım bı yarın wemcain de dengeyi bozar bı sure sonra
Doktorunun yazdiği krem/uyusturucu nedir canımWemcain de sıkıyorum ya ben oda yapar galiba , fito krem yarın alayım eczaneye sorup bakalım kuzum doktorda yazmisti bana bı krem hem uyuşturucu hem kauganlastirici onuda alayım bı yarın wemcain de dengeyi bozar bı sure sonra
Eşin içine boşaldıysa o yanma yapıyor. Uyuşturucu kremler yapıyor. Bana bir kere doktor sürmüştü. Bir daha da kullanmadım tiksindim o yanma hissindenBide ilişkiden sonra saatlerce yanma yaşıyorum oturamiyorum falanHepsi geçecek zamanla tabi buna da şükür en önemli kısmı atlattık sanırım hepinizin sayesinde
Jetex mis kuzum şimdi baktım reçeteye de nasıl bir krem bilgim yok ama dahaDoktorunun yazdiği krem/uyusturucu nedir canım
Uyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorumEşin içine boşaldıysa o yanma yapıyor. Uyuşturucu kremler yapıyor. Bana bir kere doktor sürmüştü. Bir daha da kullanmadım tiksindim o yanma hissinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?