- 27 Haziran 2022
- 153
- 222
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.701
Kesinlikle o krem yapıyor ben de anestol kremde öyle hissettim tabi bilmiyordum onun yapacağını doktora sorduğumda öğrendim hemen bıraktım. Ben de kremsiz yapamam diyordum ama bal gibi de oluyor her şey psikolojik kremsiz açılır orasıUyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorum
Kesinlikle o krem yapıyor ben de anestol kremde öyle hissettim tabi bilmiyordum onun yapacağını doktora sorduğumda öğrendim hemen bıraktım. Ben de kremsiz yapamam diyordum ama bal gibi de oluyor her şey psikolojik kremsiz de açılır orasıUyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorum
Kızzz yaparsınn ya, ben de aparatsız yapamam asla diyordum bıraktım ve oldu. Kendine inan ve bir kerecikte olsa deneUyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorum
Çok normal canım regl öncesi vücudun her yeri ödemli oluyor ve evet her başlangıçta bir korku oluyorMerhaba kızlar bende dilatöre başlamıştım 4.yü yapamamıştım. Buraya yazdım cesaretle tekrar tekrar denedim başaramadım ertesi gün regl oldum büyük ihtimal o yüzden yapamadım burada öyle bişeyler okudum diye hatırlıyorum. Bugün başlıyorum yeniden. Her seferinde bu korku nedir içimdeki anlamıyorum
Çok normal canım regl öncesi vücudun her yeri ödemli oluyor ve evet her başlangıçta bir korku oluyor
Çok sevindim canım, tebrik ediyorum seniyarım saat önce yapamıyorum diye yazacaktım çünkü 3 saattir uğraşıyorum dedim yazamayıp gizli gizli okuyanlar vardır yazma kırma cesaretlerini veeeeee olduuuuuuuu hafif baskı hissettiğim yerde çıkartıyordum ama çıkartmadım o kısmı geçtikten sonra hiiiiiçç bişi yokmuş çok mutluyummmmm
Ayyy inşallah galiba görcem o günleriÇok sevindim canım, tebrik ediyorum seniDörde de güzelce çalıştıktan sonra gelsin eşli denemeler
Ay evet o takıldığı yerde vazgeçmek yerine daha güçlü ittirmekk inanılmaz işe yarıyor vazgeçmemek altın kuralyarım saat önce yapamıyorum diye yazacaktım çünkü 3 saattir uğraşıyorum dedim yazamayıp gizli gizli okuyanlar vardır yazma kırma cesaretlerini veeeeee olduuuuuuuu hafif baskı hissettiğim yerde çıkartıyordum ama çıkartmadım o kısmı geçtikten sonra hiiiiiçç bişi yokmuş çok mutluyummmmm
Ne mutlu sanayarım saat önce yapamıyorum diye yazacaktım çünkü 3 saattir uğraşıyorum dedim yazamayıp gizli gizli okuyanlar vardır yazma kırma cesaretlerini veeeeee olduuuuuuuu hafif baskı hissettiğim yerde çıkartıyordum ama çıkartmadım o kısmı geçtikten sonra hiiiiiçç bişi yokmuş çok mutluyummmmm
Çok güzel haber kuzumMerhabalar ,
Vajinusmus tedavisi için doktora gidiyorum kızlar .ilk muayene oldum kızlık zarım kalın ve sert olduğu için operasyon geçirdim . Daha sonra evde kendim deneme yaptım eşimle olmadı o yüzden doktor seanslarına başladım. Bugün ikimci seansım ilk seansım vajinamı tanımakla ve dokunmakla geçti. Bugün ise doktor işaret parmağımı sokturdu ilk başta sızı hissettim midem bulandı terledim vs tansiyonumdüştü hissettim hatta doktora seansı bırakalım bugünlük dedim hayır devam edicez dedi bu kadarı bile mucize benim için dedim tabiki devam ettik 3 den sonra parmağımı rahatlıkla sokup yavaşça çektim evde eşimle deniyicez yarım saat ben yapıcam bir saat eşim sizde nasıl oldu ilk yaptığımda biraz zorlandım birazda tekrar deniyicem
Çok mutlu oldum ama eşimle hiç denemedim biraz tediginlik var ama oda ikinci üçüncü seferde geçer diye düşünüyorumÇok güzel haber kuzum
Gececek kuzum ama yorgunum diye erteleme ve de öyle olurduÇok mutlu oldum ama eşimle hiç denemedim biraz tediginlik var ama oda ikinci üçüncü seferde geçer diye düşünüyorum
Evet sürekli bir erteleme huyum var ama bu sefer kendime saat koydum 21:00 da başlıyıcam kaçış yokGececek kuzum ama yorgunum diye erteleme ve de öyle olurdu
Evet aşkım sakin ama sakın erteleme herşey guzel olacakEvet sürekli bir erteleme huyum var ama bu sefer kendime saat koydum 21:00 da başlıyıcam kaçış yok
Sürecin hayırlı olsun canım hem doktoruna hem eşine güven zor imkansız değil burada görüyorsun canlı bir sürü örnekler var nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka uygulaMerhabalar ,
Vajinusmus tedavisi için doktora gidiyorum kızlar .ilk muayene oldum kızlık zarım kalın ve sert olduğu için operasyon geçirdim . Daha sonra evde kendim deneme yaptım eşimle olmadı o yüzden doktor seanslarına başladım. Bugün ikimci seansım ilk seansım vajinamı tanımakla ve dokunmakla geçti. Bugün ise doktor işaret parmağımı sokturdu ilk başta sızı hissettim midem bulandı terledim vs tansiyonumdüştü hissettim hatta doktora seansı bırakalım bugünlük dedim hayır devam edicez dedi bu kadarı bile mucize benim için dedim tabiki devam ettik 3 den sonra parmağımı rahatlıkla sokup yavaşça çektim evde eşimle deniyicez yarım saat ben yapıcam bir saat eşim sizde nasıl oldu ilk yaptığımda biraz zorlandım birazda tekrar deniyicem
Evet sürekli bir erteleme huyum var ama bu sefer kendime saat koydum 21:00 da başlıyıcamGececek kuzum ama yorgunum diye erteleme ve de öyle olurdu
teşekkür ederim . 3,5 yıldır evliyim ve üstümdeki şu yük bir kalksın başka birşey istemiyorumSürecin hayırlı olsun canım hem doktoruna hem eşine güven zor imkansız değil burada görüyorsun canlı bir sürü örnekler var nefes ve kegel egzersizlerini mutlaka uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?