- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #258.721
Kızlar 2.iliski sonrası tuvalete gittiğimde akıntıyla karışık kırmızılık taze kan gibi geldi normal mi ki bu tedirgin oldum bı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normal hiçbir sıkıntı yok olabilir kuzumKızlar 2.iliski sonrası tuvalete gittiğimde akıntıyla karışık kırmızılık taze kan gibi geldi normal mi ki bu tedirgin oldum bı
Bide ilişkiden sonra saatlerce yanma yaşıyorum oturamiyorum falan Hepsi geçecek zamanla tabi buna da şükür en önemli kısmı atlattık sanırım hepinizin sayesindeGayet normal hiçbir sıkıntı yok olabilir kuzum
Kuzum istersen tahrişi yanmayı azaltmak için fito krem sürebilirsinBide ilişkiden sonra saatlerce yanma yaşıyorum oturamiyorum falan Hepsi geçecek zamanla tabi buna da şükür en önemli kısmı atlattık sanırım hepinizin sayesinde
Wemcain de sıkıyorum ya ben oda yapar galiba , fito krem yarın alayım eczaneye sorup bakalım kuzum doktorda yazmisti bana bı krem hem uyuşturucu hem kauganlastirici onuda alayım bı yarın wemcain de dengeyi bozar bı sure sonraKuzum istersen tahrişi yanmayı azaltmak için fito krem sürebilirsin
Doktorunun onerdiği krem ismi ne canımWemcain de sıkıyorum ya ben oda yapar galiba , fito krem yarın alayım eczaneye sorup bakalım kuzum doktorda yazmisti bana bı krem hem uyuşturucu hem kauganlastirici onuda alayım bı yarın wemcain de dengeyi bozar bı sure sonra
Doktorunun yazdiği krem/uyusturucu nedir canımWemcain de sıkıyorum ya ben oda yapar galiba , fito krem yarın alayım eczaneye sorup bakalım kuzum doktorda yazmisti bana bı krem hem uyuşturucu hem kauganlastirici onuda alayım bı yarın wemcain de dengeyi bozar bı sure sonra
Eşin içine boşaldıysa o yanma yapıyor. Uyuşturucu kremler yapıyor. Bana bir kere doktor sürmüştü. Bir daha da kullanmadım tiksindim o yanma hissindenBide ilişkiden sonra saatlerce yanma yaşıyorum oturamiyorum falan Hepsi geçecek zamanla tabi buna da şükür en önemli kısmı atlattık sanırım hepinizin sayesinde
Jetex mis kuzum şimdi baktım reçeteye de nasıl bir krem bilgim yok ama dahaDoktorunun yazdiği krem/uyusturucu nedir canım
Uyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorumEşin içine boşaldıysa o yanma yapıyor. Uyuşturucu kremler yapıyor. Bana bir kere doktor sürmüştü. Bir daha da kullanmadım tiksindim o yanma hissinden
Kesinlikle o krem yapıyor ben de anestol kremde öyle hissettim tabi bilmiyordum onun yapacağını doktora sorduğumda öğrendim hemen bıraktım. Ben de kremsiz yapamam diyordum ama bal gibi de oluyor her şey psikolojik kremsiz açılır orasıUyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorum
Kesinlikle o krem yapıyor ben de anestol kremde öyle hissettim tabi bilmiyordum onun yapacağını doktora sorduğumda öğrendim hemen bıraktım. Ben de kremsiz yapamam diyordum ama bal gibi de oluyor her şey psikolojik kremsiz de açılır orasıUyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorum
Kızzz yaparsınn ya, ben de aparatsız yapamam asla diyordum bıraktım ve oldu. Kendine inan ve bir kerecikte olsa dene Olmazsa kullanıp tekrar yaparsınızUyuşturucu sprey yapıyor olabilir ama onsuz da daha cesaret edemedim edemiyorum
Çok normal canım regl öncesi vücudun her yeri ödemli oluyor ve evet her başlangıçta bir korku oluyorMerhaba kızlar bende dilatöre başlamıştım 4.yü yapamamıştım. Buraya yazdım cesaretle tekrar tekrar denedim başaramadım ertesi gün regl oldum büyük ihtimal o yüzden yapamadım burada öyle bişeyler okudum diye hatırlıyorum. Bugün başlıyorum yeniden. Her seferinde bu korku nedir içimdeki anlamıyorum
yarım saat önce yapamıyorum diye yazacaktım çünkü 3 saattir uğraşıyorum dedim yazamayıp gizli gizli okuyanlar vardır yazma kırma cesaretlerini veeeeee olduuuuuuuu hafif baskı hissettiğim yerde çıkartıyordum ama çıkartmadım o kısmı geçtikten sonra hiiiiiçç bişi yokmuş çok mutluyummmmmÇok normal canım regl öncesi vücudun her yeri ödemli oluyor ve evet her başlangıçta bir korku oluyor
Çok sevindim canım, tebrik ediyorum seni Dörde de güzelce çalıştıktan sonra gelsin eşli denemeleryarım saat önce yapamıyorum diye yazacaktım çünkü 3 saattir uğraşıyorum dedim yazamayıp gizli gizli okuyanlar vardır yazma kırma cesaretlerini veeeeee olduuuuuuuu hafif baskı hissettiğim yerde çıkartıyordum ama çıkartmadım o kısmı geçtikten sonra hiiiiiçç bişi yokmuş çok mutluyummmmm
Ayyy inşallah galiba görcem o günleri çok teşekkür ederimÇok sevindim canım, tebrik ediyorum seni Dörde de güzelce çalıştıktan sonra gelsin eşli denemeler