- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #257.681
Neden askim pekiBen aynıyım monoton bi hayatbazen canımı sıkıyor. Geri spora başlamak istiyorum ama motivasyonum yok
Kan değerlerim vitaminlerim düşmüş hep, buna bağlı bence. Çünkü evlenmeden önce spora sıkı bir şekilde gidiyordum. Ya da evliliğe adaptasyon sürecindeyim bilmiyorumNeden askim peki
Doğru kuzum ilk zamanlar bende öyleydim evlilege hiç alisamadim bekarlığa ozluyordum gez toz işten gel herşey hazır önünde zaman alıyor alışmak ama insan alışıyor ne zamandır evliis aşkım senKan değerlerim vitaminlerim düşmüş hep, buna bağlı bence. Çünkü evlenmeden önce spora sıkı bir şekilde gidiyordum. Ya da evliliğe adaptasyon sürecindeyim bilmiyorumsonuçta aile evindeyken işten, spordan eve gel yemek hazır, ev temiz.
Aslında evimden eşimden hiç bi şikayet yok. Ama bu ev işleri çok sıkıcıDoğru kuzum ilk zamanlar bende öyleydim evlilege hiç alisamadim bekarlığa ozluyordum gez toz işten gel herşey hazır önünde zaman alıyor alışmak ama insan alışıyor ne zamandır evliis aşkım sen
Aminn çiçeğimmm inşAllah tez zamanda aminnnnGeçecek geçecek ve zamanı geldiğinde Allah sana kalbindekini verecek
Umutlum biraz bu bebek işleri biraz ailemi özledim şu belirsizlik beklemeler çok yorduu beni önümğ görmek istiyorum o yüzden dağıldım birazNoldu askimmmmmm neyin var
Haklısın Annacım bir depresyonu gördük mü çıkamıyoruz işin içinden inşAllah güzel haberlerimiz hepimizin yakındırKendinizi depresyon modundan çıkarmaya çalışın. Bol bol gülümseyin bu iyi gelecektir. Umarim canınızı sıkan her neyse bir an once hayirlisiyla çözülür
Oyyyy kuzum benim ya Allah'ın izniyle rabbim sana gonlundekini verecek güzel kalplimAminn çiçeğimmm inşAllah tez zamanda aminnnn
Umutlum biraz bu bebek işleri biraz ailemi özledim şu belirsizlik beklemeler çok yorduu beni önümğ görmek istiyorum o yüzden dağıldım biraz
İnşAllah minnoşummm inşAllah aldığımız bu güzel dualar aminler boşa değilOyyyy kuzum benim ya Allah'ın izniyle rabbim sana gonlundekini verecek güzel kalplim
Amin askimmm sen ne zamndir evliisn kuzummmmmİnşAllah minnoşummm inşAllah aldığımız bu güzel dualar aminler boşa değil
5.yıla girdik 4 gün önce kuzummAmin askimmm sen ne zamndir evliisn kuzummmmm
Maşallah aşkım rabbbim ömür boyu mutlu etsin sizi insallah5.yıla girdik 4 gün önce kuzumm
Maşallahhh5.yıla girdik 4 gün önce kuzumm
Kaç yaşındasın kuzumMaşallahhhben geç evlendim
91 doğumluyumKaç yaşındasın kuzum
Kuzum benimde 3.senem doldu 20 temmuzda91 doğumluyumama gören en fazla 25 diyo, minyon olmanın avantajları senin kaç yıl oldu?
Ay maşallah uzuuun uzunn güzel sürsün evliliklerimiz inşallah benimde 3ay oldu bu sorunu da aştım ya çok şükür çok mutluyum herşey harika gidiyorKuzum benimde 3.senem doldu 20 temmuzda
Aminnn kuzucumm hepimizi daim etsiinnMaşallah aşkım rabbbim ömür boyu mutlu etsin sizi insallah
Yeni evlisin demii kuzum senMaşallahhhben geç evlendim
Bendee öyle 90 doğumluyum ama minyonum gören 25-26 der91 doğumluyumama gören en fazla 25 diyo, minyon olmanın avantajları senin kaç yıl oldu?
Aşağı doğru iniyoruz hadi bakalım bende 89Bendee öyle 90 doğumluyum ama minyonum gören 25-26 der
Olsun çok güzel yaşlarımız inşallah ilerleyen dönemde anne olduğumuz yaşlarımız olur kuzumAşağı doğru iniyoruz hadi bakalım bende 89Aslında bu sorunu hemen çözmek istememin sebebi 35yaşından sonra hamilelik biraz riskli oluyormuş o yüzden aylar,yıllar geçsin istemedim ki hemen çözdük çok şükür Allah nasip eder ise 4-5 ay sonra çocuk planlıyoruz yani inşallah olur birde doktor iyice alış cinselliğe hemen yapma dedi başa dönmemek için dedi..bakalım dilediğimiz,hayal ettiğimiz,planladığımız ne varsa hayırlısı ile gerçek olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?