• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Neden askim peki 😢
Kan değerlerim vitaminlerim düşmüş hep, buna bağlı bence. Çünkü evlenmeden önce spora sıkı bir şekilde gidiyordum. Ya da evliliğe adaptasyon sürecindeyim bilmiyorum 😒 sonuçta aile evindeyken işten, spordan eve gel yemek hazır, ev temiz.

Kan değerlerim vitaminlerim düşmüş hep, buna bağlı bence. Çünkü evlenmeden önce spora sıkı bir şekilde gidiyordum. Ya da evliliğe adaptasyon sürecindeyim bilmiyorum 😒 sonuçta aile evindeyken işten, spordan eve gel yemek hazır, ev temiz.
Doğru kuzum ilk zamanlar bende öyleydim evlilege hiç alisamadim bekarlığa ozluyordum gez toz işten gel herşey hazır önünde zaman alıyor alışmak ama insan alışıyor ne zamandır evliis aşkım sen

Doğru kuzum ilk zamanlar bende öyleydim evlilege hiç alisamadim bekarlığa ozluyordum gez toz işten gel herşey hazır önünde zaman alıyor alışmak ama insan alışıyor ne zamandır evliis aşkım sen
Aslında evimden eşimden hiç bi şikayet yok. Ama bu ev işleri çok sıkıcı 😡😡😡 bugün tam 4 ay oldu yavrum 💕💕 senin ne kadar oldu 🥰

Kendinizi depresyon modundan çıkarmaya çalışın. Bol bol gülümseyin bu iyi gelecektir. Umarim canınızı sıkan her neyse bir an once hayirlisiyla çözülür 🙏
Haklısın Annacım bir depresyonu gördük mü çıkamıyoruz işin içinden inşAllah güzel haberlerimiz hepimizin yakındır❤️💕

Aminn çiçeğimmm inşAllah tez zamanda aminnnn🤲🏻🤲🏻😍😍😍❤️❤️

Umutlum biraz bu bebek işleri biraz ailemi özledim şu belirsizlik beklemeler çok yorduu beni önümğ görmek istiyorum o yüzden dağıldım biraz ❤️🥺
Oyyyy kuzum benim ya Allah'ın izniyle rabbim sana gonlundekini verecek güzel kalplim 🤲🤲🤲🤲❤️🥰

Bendee öyle 90 doğumluyum ama minyonum gören 25-26 der😍
Aşağı doğru iniyoruz hadi bakalım bende 89😀Aslında bu sorunu hemen çözmek istememin sebebi 35yaşından sonra hamilelik biraz riskli oluyormuş o yüzden aylar,yıllar geçsin istemedim ki hemen çözdük çok şükür Allah nasip eder ise 4-5 ay sonra çocuk planlıyoruz yani inşallah olur birde doktor iyice alış cinselliğe hemen yapma dedi başa dönmemek için dedi..bakalım dilediğimiz,hayal ettiğimiz,planladığımız ne varsa hayırlısı ile gerçek olur umarım🙏🌸

Aşağı doğru iniyoruz hadi bakalım bende 89😀Aslında bu sorunu hemen çözmek istememin sebebi 35yaşından sonra hamilelik biraz riskli oluyormuş o yüzden aylar,yıllar geçsin istemedim ki hemen çözdük çok şükür Allah nasip eder ise 4-5 ay sonra çocuk planlıyoruz yani inşallah olur birde doktor iyice alış cinselliğe hemen yapma dedi başa dönmemek için dedi..bakalım dilediğimiz,hayal ettiğimiz,planladığımız ne varsa hayırlısı ile gerçek olur umarım🙏🌸
Olsun çok güzel yaşlarımız inşallah ilerleyen dönemde anne olduğumuz yaşlarımız olur kuzum🌺❤️ Bence de çok iyi yapmışın doktorun çok haklı illaki bir gebelik döneminde ara verme dönemi oluyor başa sarmak dansa emin adımlarla ilerlemek en güzeli çiçeğim 😍

Back