- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #257.641
harikasınız çok teşekkür ederim heyecanlıyım bakayım nasıl olacakHadi bakalım takıldığın yerde yaz canım paylaş mutlaka en ufak ayrıntı veya olumsuz bir düşünce hemen kaygılarını yok edelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasınız çok teşekkür ederim heyecanlıyım bakayım nasıl olacakHadi bakalım takıldığın yerde yaz canım paylaş mutlaka en ufak ayrıntı veya olumsuz bir düşünce hemen kaygılarını yok edelim
Aparatlarla başlayacaksın değil mi? Başlamadan önce mutlaka bacak açma kapatma yap yaparken nefes egzersizi yap. Ardından sol diz kırık yana doğru açık, sağ bacağı yana doğru düz uzat ve kegel egzersizi yap. Ardından kayganlaştırıcını alıp vajinana masaj yap ve burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın ve aparatı ittir hepsi bu kadarharikasınız çok teşekkür ederim heyecanlıyım bakayım nasıl olacak
evet aparatla çalısacağım . şu detayı sevdim bir bacak düz uzanmıs olursA da olabiliyor yani çünkü henüz ikisini de açma olayı biraz daha kasıyıor beniAparatlarla başlayacaksın değil mi? Başlamadan önce mutlaka bacak açma kapatma yap yaparken nefes egzersizi yap. Ardından sol diz kırık yana doğru açık, sağ bacağı yana doğru düz uzat ve kegel egzersizi yap. Ardından kayganlaştırıcını alıp vajinana masaj yap ve burnundan derin nefes al ağzından verirken ıkın ve aparatı ittir hepsi bu kadar
En rahatı bu şekil bacak açmaya alışmak için de başta dizlerini kır aç kapa yap 15 kezevet aparatla çalısacağım . şu detayı sevdim bir bacak düz uzanmıs olursA da olabiliyor yani çünkü henüz ikisini de açma olayı biraz daha kasıyıor beni
tamam bugun deniyorum bunu. peki vemcainlere emlalara anestollere gerek varmı bilemedim evde hepsi hali hazırda var ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldımEn rahatı bu şekil bacak açmaya alışmak için de başta dizlerini kır aç kapa yap 15 kez
Bana ilk aparatta terapistim sürmüştü beyaz bir krem yakmıştı beni ve bir işe yaradığını da düşünmüyorum. İsterseniz ilk aparatta sürün bekleyin biraz, bekleyince belki etki eder. Terapist hiç beklememişti.tamam bugun deniyorum bunu. peki vemcainlere emlalara anestollere gerek varmı bilemedim evde hepsi hali hazırda var ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım
tamam çok teşekkür ediyorum.Bana ilk aparatta terapistim sürmüştü beyaz bir krem yakmıştı beni ve bir işe yaradığını da düşünmüyorum. İsterseniz ilk aparatta sürün bekleyin biraz, bekleyince belki etki eder. Terapist hiç beklememişti.
Rica ederim, Takıldığın bir yer bir şey olursa yaz mutlakatamam çok teşekkür ediyorum.
Kasıyorum kendimiPeki kızlar ilişki esnasında hangi pozisyon daha rahat olur sizde ben bacalarım açık kendimi çok rahatsız hissediyorum
Canım kimi üstte daha rahat ama ben bacaklarımı karnıma çektiğimde daha rahat oluyorum kendimi kasmıyorum karnıma baskı yapınca daha rahat oluyorum şimdilik böyle denedim 4kez ben üstteyken pek rahat olamadım çünkü benim derdim bacaklarım onlar rahat oldumu bende kasmıyorumPeki kızlar ilişki esnasında hangi pozisyon daha rahat olur sizde ben bacalarım açık kendimi çok rahatsız hissediyorum
Herkesin farklı işte ben denedim en rahat öyle oldu deneyerek buluyor herkes..Doktorum aslında kadın üstte olunca daha kolay dedi çünkü bütün yükü bacaklara veriyor ve istesede kasamıyor kendini dedi ama ben pek beceremedim rahat olamadım belki zamanla..Misyoner posizyon daha rahat
Bende üsteyken ve bacaklarım açıkken rahat edemiyorum başkada pozisyon kalmıyor ne yapıcağımı bende şaşırdımHerkesin farklı işte ben denedim en rahat öyle oldu deneyerek buluyor herkes..Doktorum aslında kadın üstte olunca daha kolay dedi çünkü bütün yükü bacaklara veriyor ve istesede kasamıyor kendini dedi ama ben pek beceremedim rahat olamadım belki zamanla..
Yavaş yavaş alışıcaksın bacaklarını açık tutmaya gün içinde de sürekli bacaklarını aç kapa yap inan alışıyorsunBende üsteyken ve bacaklarım açıkken rahat edemiyorum başkada pozisyon kalmıyor ne yapıcağımı bende şaşırdım
Parmak ile egzersiz yapmadım ben yapan arkadaşlar daha iyi yorumlar ama aparat sadece kaygı ve korkularımı yıktı tabi rahatsız hissettiriyor ama aparat sayesinde eşli yaptım ben ve hala parmak deneyemem..Aparat sadece çıkartırken vakum gibi çekiyor o rahatsız ediyor onun dışında ilerletmek,diğer boyutları denemek,ev ödevleri daha kısa sürede sonuç aldım ben daha kolay oldu canım..Kızlarrr ben 3 parmağı komple alabiliyorum ama aparattı yapamıyorum eşli denemede onu yarıya kadar almıştım
Evet kuzum bende diğer hiç bir pozsoyonu yapamıyorum sadece misyonerde çok rahattımHerkesin farklı işte ben denedim en rahat öyle oldu deneyerek buluyor herkes..Doktorum aslında kadın üstte olunca daha kolay dedi çünkü bütün yükü bacaklara veriyor ve istesede kasamıyor kendini dedi ama ben pek beceremedim rahat olamadım belki zamanla..
Bana aparat parmak karışık yaptırmıştı terapistim. 3 parmağı şu an rahat yapabiliyor musun? İleri geri yapabiliyor musun?Kızlarrr ben 3 parmağı komple alabiliyorum ama aparattı yapamıyorum eşli denemede onu yarıya kadar almıştım