• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim keşke o gücüm olsa. Yani tecavüze uğramışim da bu sebebi el üstünde tutuyorlar hatta beni bile buna inandirdilar bi ara ya. Sürekli geçmişe gittim. Taciz edilmiş olabilir miyim hatta daha ilerisi olmuş olabilir mi diye. Şu an için biraz daha kendim çabalamak istiyorum. Burda sizler drdan daha fazla yardımcı oldunuz. Beni anlamayan drlar hakkımda ürettikleri fikirleri önüme serdiler. Aile terapistine bile yonlendirdiler. Ten uyuşmazlığı gündeme geldi alakasız anlatabiliyor muyum? Bunları düşünmekle geçti uzunca bir zaman esime olan sevgimde şüpheye düştüm. Tedaviye cevap vermedikçe bu şekilde mutlu olduğum için çabalama gereği göstermediğimi söyledi bir dr. İsteyen 1 günde değil dakikasında yaparmış. Çabaladım yani insan çabalamaz mi ama anlatamıyorum ya.
Yani kendini daha iyi bilirsin. Doktorla olmuyor diyorsan kendini daha fazla strese sokmana tabi ki gerek yok. Ama asla denemelerden vazgeçme. Eninde sonunda olacak biliyorum 🥰

Kızlar bende 3 aylık evliyim eşimle henüz tam anlamda bir birleşme olmadı geçen gün konu açtım arkadaşlar sağolsun fikir verdiler bacaklarını düz uzat aç eşin yavaşça girsin mümkünse sert zeminde yapın diye ama ben cesaret edip ilişkiye bile başlayamıyorum eşim için problem değil o ben istediğim sürece bana yakınlaşıyor ama ben kafamdan atamadığım korkularımdan dolayı zamanla cinselliktende uzaklaştım hiç bir şekilde isteğim yok nişanlıyken hep bu günü hayal ederdim bi istek vardı artık oda gitti zmaan geçtikçe aynı evde yaşayan arkadaş gibi olmaya başladık şu an evliliğimizi etkileyen bir durum yok ama nereye kadar ilişki esnasında eşim zevk alıyım diye bir çok şey denedi ama psikolojik sanırım rahat olamıyorum sevişirken bile kendimi kasıyorum :(

Kızlar bende 3 aylık evliyim eşimle henüz tam anlamda bir birleşme olmadı geçen gün konu açtım arkadaşlar sağolsun fikir verdiler bacaklarını düz uzat aç eşin yavaşça girsin mümkünse sert zeminde yapın diye ama ben cesaret edip ilişkiye bile başlayamıyorum eşim için problem değil o ben istediğim sürece bana yakınlaşıyor ama ben kafamdan atamadığım korkularımdan dolayı zamanla cinselliktende uzaklaştım hiç bir şekilde isteğim yok nişanlıyken hep bu günü hayal ederdim bi istek vardı artık oda gitti zmaan geçtikçe aynı evde yaşayan arkadaş gibi olmaya başladık şu an evliliğimizi etkileyen bir durum yok ama nereye kadar ilişki esnasında eşim zevk alıyım diye bir çok şey denedi ama psikolojik sanırım rahat olamıyorum sevişirken bile kendimi kasıyorum :KK43:
Ayni süreçlerden burdaki herkes geçti. Benim 3 sene oldu ve bir değişiklik yok. Ev arkadaşı gibiyiz birbirlerini çok seven 2 ev arkadaşı... Zaman kaybetmeyin, ertelemeyin. Sonra bu hayata alışıyorsunuz ve bu normalmiş geliyor. Cinsellik korkulariniz büyüyor. Adını duyunca bile irkiliyorsunuz. Tat alamıyorsunuz evlilik hayatı olmuyor. Sonra dokunması bile batar hale geliyor. Halbuki bu zamanında sevdiginiz birseydi. Erteleye erteleye yıllar yılları kovalıyor ama beyniniz gayet rahat işliyor. Lütfen benim yaptığımı yapmayın. İstemeseniz de ama dilatorle ama eşli çalışmalar yapın. Imkaniniz varsa dra görünün. Zaman kaybetmeyin

Ayni süreçlerden burdaki herkes geçti. Benim 3 sene oldu ve bir değişiklik yok. Ev arkadaşı gibiyiz birbirlerini çok seven 2 ev arkadaşı... Zaman kaybetmeyin, ertelemeyin. Sonra bu hayata alışıyorsunuz ve bu normalmiş geliyor. Cinsellik korkulariniz büyüyor. Adını duyunca bile irkiliyorsunuz. Tat alamıyorsunuz evlilik hayatı olmuyor. Sonra dokunması bile batar hale geliyor. Halbuki bu zamanında sevdiginiz birseydi. Erteleye erteleye yıllar yılları kovalıyor ama beyniniz gayet rahat işliyor. Lütfen benim yaptığımı yapmayın. İstemeseniz de ama dilatorle ama eşli çalışmalar yapın. Imkaniniz varsa dra görünün. Zaman kaybetmeyin
Alkol alıyım diyorum bir de öyle demesem son çare doktora gitmek istiyorum normalde de pek doktora giden biri değilim zaten 3 aydır deniyoruz hep aynı şeyleri yaşıyoruz Allah aşkına 20 yaşında kızlar bile yapıyor ben yapamıyorum

Alkol alıyım diyorum bir de öyle demesem son çare doktora gitmek istiyorum normalde de pek doktora giden biri değilim zaten 3 aydır deniyoruz hep aynı şeyleri yaşıyoruz Allah aşkına 20 yaşında kızlar bile yapıyor ben yapamıyorum
Alkol aldım, kas gevsetici ilaclar, kremler, hatta alkolün ötesinde şeyler de denedim yurtdisinda yaşadığım için hepsi zaman kaybı oldu. Daha çok yenisiniz ve her akşam deneyin. Denemekten sizi alıkoyan düşüncelerden kaçının. 20 yi bırakın burda ergenliğe giren herkes yapıyor. Bunun için devletler yıkılmış. Sonraya bırakmayın sadece. Sonrası iyi olmuyor. Benim gibi kimse olsun istemiyorum. Küçücük şey erteledikce tüm beyninize hakim oluyor

Alkol aldım, kas gevsetici ilaclar, kremler, hatta alkolün ötesinde şeyler de denedim yurtdisinda yaşadığım için hepsi zaman kaybı oldu. Daha çok yenisiniz ve her akşam deneyin. Denemekten sizi alıkoyan düşüncelerden kaçının. 20 yi bırakın burda ergenliğe giren herkes yapıyor. Bunun için devletler yıkılmış. Sonraya bırakmayın sadece. Sonrası iyi olmuyor. Benim gibi kimse olsun istemiyorum. Küçücük şey erteledikce tüm beyninize hakim oluyor
Gerçekten çok zor bir durum yaşamadan önce bilmezdim evliliğimin en güzel ayları olucakken en stresli aylarım oldu çalışıyorum da her gün yapma imkanım olmuyor yoruluyoruz ikimizde inşallah en kısa zamanda olur sende düzelirsin umarım bir an önce Allah yar ve yardımcın olsun

Gerçekten çok zor bir durum yaşamadan önce bilmezdim evliliğimin en güzel ayları olucakken en stresli aylarım oldu çalışıyorum da her gün yapma imkanım olmuyor yoruluyoruz ikimizde inşallah en kısa zamanda olur sende düzelirsin umarım bir an önce Allah yar ve yardımcın olsun
Canım bence çok fazla ertelemeden önce bir kadın doğum uzmanına git fizyolojik bir sıkıntı var mı yok mu öğren daha sonra bir de orada çoğumuz aparatlar sayesinde yendik olması aparatlarla egzersizlere başla

Kızlar bende 3 aylık evliyim eşimle henüz tam anlamda bir birleşme olmadı geçen gün konu açtım arkadaşlar sağolsun fikir verdiler bacaklarını düz uzat aç eşin yavaşça girsin mümkünse sert zeminde yapın diye ama ben cesaret edip ilişkiye bile başlayamıyorum eşim için problem değil o ben istediğim sürece bana yakınlaşıyor ama ben kafamdan atamadığım korkularımdan dolayı zamanla cinselliktende uzaklaştım hiç bir şekilde isteğim yok nişanlıyken hep bu günü hayal ederdim bi istek vardı artık oda gitti zmaan geçtikçe aynı evde yaşayan arkadaş gibi olmaya başladık şu an evliliğimizi etkileyen bir durum yok ama nereye kadar ilişki esnasında eşim zevk alıyım diye bir çok şey denedi ama psikolojik sanırım rahat olamıyorum sevişirken bile kendimi kasıyorum :KK43:
Dilatör alın kesinlikle çok kolay çözersiniz. Hatta doktor tavsiyesi bile verebilirim size istanbuldaysanız. Çözmeden bırakmıyorlar çünkü. Ben 2 aylık evliyken kurtulmuştum bu illetten

Canım bence çok fazla ertelemeden önce bir kadın doğum uzmanına git fizyolojik bir sıkıntı var mı yok mu öğren daha sonra bir de orada çoğumuz aparatlar sayesinde yendik olması aparatlarla egzersizlere başlaJi
Dilatör alın kesinlikle çok kolay çözersiniz. Hatta doktor tavsiyesi bile verebilirim size istanbuldaysanız. Çözmeden bırakmıyorlar çünkü. Ben 2 aylık evliyken kurtulmuştum bu illetten
Evet İstanbul Anadolu yakasındayım doktor bilgilerini verirseniz çok sevinirim bir de süreçten bahsedebilir misiniz ve çok pahalaı mı seanslar

Canım bence çok fazla ertelemeden önce bir kadın doğum uzmanına git fizyolojik bir sıkıntı var mı yok mu öğren daha sonra bir de orada çoğumuz aparatlar sayesinde yendik olması aparatlarla egzersizlere başla
Canım kadın doğuma gittim alttan ve ultrasonla muayene oldum fiziksel bir sorun olmadığını söyledi ve doktor alttan elle kontrol etti bi tepki vermedim rahattım sadece korktuğun İçin yapamıyorsun dedi kayganlaştırıcı ve sakinleştirici şurup verdi deneyin yapamazsanız gelin psikolağa yönlendiririm dedi 2 aydır deniyoruz olmuyor ben yapamıyorum

Evet İstanbul Anadolu yakasındayım doktor bilgilerini verirseniz çok sevinirim bir de süreçten bahsedebilir misiniz ve çok pahalaı mı seanslar
Açık konuşcam ben 6500 verdim. Önce jinekolog muayene ediyor bi sorunun var mı diye. Bende yoktu ve vajinismus dereceme baktı. Ben doktor olduğu için kendisine izin verdim kasılmadım kadın serçe parmağını soktu. Orta derece dedi ama aslında 5. Derece falandım. Belki bu yüzden benden daha az ücret aldılar sanırım daha pahalı oluyor. Baştan sizden ücreti alıp sonrasında tüm ilaçları aparatları kendileri veriyor. Ve iyileşmeden sizi yollamıyorlar kaç seans sürerse sürsün. Anadolu yakasında da şubeleri var. Ama biraz cesaretin varsa kendin al aparatları kayganlaştırıcını boşa para verme

Canım kadın doğuma gittim alttan ve ultrasonla muayene oldum fiziksel bir sorun olmadığını söyledi ve doktor alttan elle kontrol etti bi tepki vermedim rahattım sadece korktuğun İçin yapamıyorsun dedi kayganlaştırıcı ve sakinleştirici şurup verdi deneyin yapamazsanız gelin psikolağa yönlendiririm dedi 2 aydır deniyoruz olmuyor ben yapamıyorum
En güzel adamı adımı atmışsın muayene olmuşsun bir sıkıntı yokmuş kuzum istersen yardımcı oluruz İnternette satışı var rabır dilatör seti diye geçiyor onu al su bazlı kayganlaştııcı sonra anestol krem yada vemcaine sprey bu iş tamm🥰

En güzel adamı adımı atmışsın muayene olmuşsun bir sıkıntı yokmuş kuzum istersen yardımcı oluruz İnternette satışı var rabır dilatör seti diye geçiyor onu al su bazlı kayganlaştııcı sonra anestol krem yada vemcaine sprey bu iş tamm🥰
Aynen bence de böyle yap. Hatta cesaretin yoksa eşin sana yapar. Hem ona güvenmiş olursun

Kendim yapabilir miyim ki o aletle mesela sevişmeden kayganlaştırıcı sürerek sadece oluyor mu

Öncesi ayna egzersizi yap vücudunu tanı dokun korkma kendinle barışık ol gün içinde sürekli bacaklarını açarak oturmaya çalış
Birde beni çok rahatlatan Doktor Müjdegül Karacanın vajınusmus videolarını izle

Aparatı kullanırken bol kayganlaştırıcı yada su bazlı ultrosan jeli kullanabilirsin.İsterseb emla krem anestol krem yada vemcaine sprey kullanabilirsin ben aldım ama kullanmamıştım.

aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın unutma 😘

F Flowers girl S Simaycan N nonoleta 🌺

Back