- 23 Aralık 2020
- 689
- 1.049
- 63
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.941
Canım ne güzel bak ertelemeye yenik düşmemişsin ve tekrardan başarmak için uğraşıyorsun bu sefer son olsun bazen aynen bu bahsettiğin gibi olabiliyor çok rahat yaptığın aparatı sanki hiç yapmamış gibi oluyorsun Aparatlara başlamadan önce bolca masaj yap karşına bir film aç ya da rahatlatıcı bir müzik en baştan birinci aparatla başla 15 dakika aralıklarla üçe kadar çalış belki o an kasılmışındır fark etmemişindir Ben en rahat yarı oturur pozisyonda yapıyordum istersen kalçanın altına destekleyebilirsin öncesi mutlaka nefes ve Kegel egzersizlerini uygulaKızlar selam.. Aylar aylar önce 4. Aparatı yapınca gaza gelip vemcain sprey ile eşimle birlikteliği gerçekleştirebilmiştim. Spreyden dolayı penisi çok az hissetmiştim. Yani çok da bilinçli bir birliktelik olmamıştı. Devam etseydim belki sonradan spreyi bırakıp şuanda normal bir cinsel birliktelik yaşıyor olabilirdim fakat yoğun iş temposundan dolayı tekrar deneyemedim o zamanlar.. Sonra aparatı nadiren çalışır oldum sonra özgüvenim yine gitti eşimle arkadaş gibi yaşar olduk vs vs. Klasik durumlar yani. Okullar kapanınca biraz rahatladım ve tekrar aparatlara başladım. Normalde direkt 3ü bir kez yapıp 4e geçerdim ama dün 3te zorlandım ve 2 ile başladım. Yavaş yavaş 4e geçtim, spreysiz. Bugün 3 ile başlamak istedim olmadı. 2ye döndüm zorlandım. 2yi yaptım fakat 3ü ne kadar beklesem, uğraşsam da yapamadım. Aparatları çok iyi kavradım çok rahat kullanıyorum ama bugün assla olmadı 3 bile.. Normalde de yarı yatar pozisyonda yapabiliyorum zaten aparatları. Yatağa uzandığımda asla olmuyor. 4ü rahat yapabilirken 3ü bile yapamaz hale geldim. 2 yıla yaklaştı evliliğim.. Yatar pozisyon için öneriniz var mı? Bu haftayı hedef belirledim her gün çalışayım diye ama bugün biraz hayal kırıklığı oldu, tabi ki yılmak yok fakat biraz sizinle konuşmam gerektiğini hissettim. Uzun zaman sonra yazdım, burası ve sizler iyi ki varsınız gerçekten...
Ben de yarı oturur pozisyonda yapıyorum ama tamamen yayınca hiç olmuyor önceden rahat yaptığım zamanlarda da olmuyordu neden olduğunu asla anlayamadım.. Mutlaka bir şey açıyorum zaten, zamanla yine rahat yapacağımdır, araya zaman girmeden de sıklaştıracağım inşallah.. Ruhsal olarak çok çöktüm, eşime gereksiz imalar yapıyorum sanki hayatında başkası varmış gibi durduk yerde tartışma çıkarıyorum.. Bu durum hiç iyiye girmiyor kendime hakim olup bu işi halletmem gerek.. Yarın tekrar deneyeceğim..Canım ne güzel bak ertelemeye yenik düşmemişsin ve tekrardan başarmak için uğraşıyorsun bu sefer son olsun bazen aynen bu bahsettiğin gibi olabiliyor çok rahat yaptığın aparatı sanki hiç yapmamış gibi oluyorsun Aparatlara başlamadan önce bolca masaj yap karşına bir film aç ya da rahatlatıcı bir müzik en baştan birinci aparatla başla 15 dakika aralıklarla üçe kadar çalış belki o an kasılmışındır fark etmemişindir Ben en rahat yarı oturur pozisyonda yapıyordum istersen kalçanın altına destekleyebilirsin öncesi mutlaka nefes ve Kegel egzersizlerini uygula
Hayırr boştan yere motiveni düşürürsün öyle şeyler düşünme şuan bunu ödev gibi düşün iki elinle o aparatlara sarıl yaparsın sadece bütün işin o olsun deneme yanılma yöntemiyle en rahat pozisyonu bulacağına eminim canımBen de yarı oturur pozisyonda yapıyorum ama tamamen yayınca hiç olmuyor önceden rahat yaptığım zamanlarda da olmuyordu neden olduğunu asla anlayamadım.. Mutlaka bir şey açıyorum zaten, zamanla yine rahat yapacağımdır, araya zaman girmeden de sıklaştıracağım inşallah.. Ruhsal olarak çok çöktüm, eşime gereksiz imalar yapıyorum sanki hayatında başkası varmış gibi durduk yerde tartışma çıkarıyorum.. Bu durum hiç iyiye girmiyor kendime hakim olup bu işi halletmem gerek.. Yarın tekrar deneyeceğim..
Merhaba, ben de vajinismusum. Aparatla kendim çalışıyorum. Eşime dokundurmak korkutuyor. Bacaklarımı kapatıyorum, bacaklarım titriyo, kendimi yukarı ittiriyorum. Bunların geçmesi için bana da çözüm önerir misiniz? Panik haldeyim. Bir de eşli denemeyi hangi pozisyonda yaptınız ilk olarakKızlar bugünkü eşli deneme daha iydi sanki daha az kastım kendimi git gel yapabildi rahatçahepinize de dua ettim inşallah bir an önce herkes şifa bulur
İlk denemeyi hangi pozisyonda yaptınız? Ben bacaklarımı kapatıyorum, titriyorum10 aylık kabusum bitti resmen heyecandan uyuyamıyorum
4. aparatı nasıl alabildiniz? İlk başarılı deneyimde acı hissettiniz mi ve siz mi üstteydiniz ilkindeSizin destekleriniz sayesindeiyiki bu sayfayı keşfettim eşim 2 parmak kadar dışarda demese anlamayacağım bile hala bittiğine inanamıyorum hepinize çok teşekkür ederim hiç canım acımadı işin ilginç yanı birde umarım sonraki denemeler de de o kısım girer
Eşinize güvenmek açısından bence aparatı beraber çalışabilirsiniz yada siz aparatları tam anlamıyla yapana kadar eşli denemeyin evde sğrekli bacak açma egzersizi yapınMerhaba, ben de vajinismusum. Aparatla kendim çalışıyorum. Eşime dokundurmak korkutuyor. Bacaklarımı kapatıyorum, bacaklarım titriyo, kendimi yukarı ittiriyorum. Bunların geçmesi için bana da çözüm önerir misiniz? Panik haldeyim. Bir de eşli denemeyi hangi pozisyonda yaptınız ilk olarak
Nefes egzersizleri ile denedim, ilk ilişki öncesinde aparatı yarım saat beklettim altıma yastik koydum yatak ucunda denedik ve oldu bende anlamadım nasıl oldu hiç acı hissetmedim4. aparatı nasıl alabildiniz? İlk başarılı deneyimde acı hissettiniz mi ve siz mi üstteydiniz ilkinde
Misyoner pozisyonunda yaptık başta asla yapamam diyordum ama yine en kolay bu geldi banaİlk denemeyi hangi pozisyonda yaptınız? Ben bacaklarımı kapatıyorum, titriyorum
Eşli denemeyi sanki aparat yapar gibi deneyebilirsiniz birde eşli deneme öncesi içinizde 20 dk kesinlıkle bekletin o sırada eşiniz hazırlansın hemen peşine deneyinAparatı kendim aldığım için eslide kontrol bende olmadıği için mi böyle tepki veriyor vücudum acaba
Kesinlikle bu çok işe yarıyorEşli denemeyi sanki aparat yapar gibi deneyebilirsiniz birde eşli deneme öncesi içinizde 20 dk kesinlıkle bekletin o sırada eşiniz hazırlansın hemen peşine deneyin
Çok kişiye çözüm olduu kuzumKesinlikle bu çok işe yarıyor
Ben de çok merak ediyorum bu sorunun cevabınıAslında aparattan ziyade eşli denemede ne yapmam gerekiyor acı var mı ne kadar sürüyor bunu bilmek istiyorum bir de hangi pozisyon önemli
Benim de aynıydı canım . Sıkmaktan ter içinde kalıyordum . Aparat gibi ilerlettim kasıldığım yerde durduk ben bi kaç nefes alıp verdim sonra denizde kendini salarsın ya öyle saldım kendimi. Eşime de ben her Nefes verişimde ilerle dedim . Bi baktık böyle yapa yapa sonuna kadar girmiş . Hiç acı kan vs olmadı. Sadece yanma oldu hafiften . Sen de yavaş yavaş bu şekilde ilerleyebilirsin . Benimde böyle yapa yapa 4. Denemede falan oldu .Eşli deneme aşamasındayim sorun şu dördüncüyü alıyorum acı vs de olmuyor ama eşlide giriş olduğu anda aşırı bir sıkma reaksiyonu veriyorum ben kontrol altına alsam da iç bölgede kaslarım istemdisi olarak çok sıkıyor ve acı çekiyorum. Bu istemsiz kasılmaları devre dışı bırakmak için ne yapmak lazım?
Kesinlikle 20 dk falan bekletmek çok işe yarıyor . Bekletmeden de denedim olmamıştı . Bekletince çok daha rahat giriyorEşli denemeyi sanki aparat yapar gibi deneyebilirsiniz birde eşli deneme öncesi içinizde 20 dk kesinlıkle bekletin o sırada eşiniz hazırlansın hemen peşine deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?