- 23 Aralık 2020
- 689
- 1.049
- 63
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.941
Kızlar selam.. Aylar aylar önce 4. Aparatı yapınca gaza gelip vemcain sprey ile eşimle birlikteliği gerçekleştirebilmiştim. Spreyden dolayı penisi çok az hissetmiştim. Yani çok da bilinçli bir birliktelik olmamıştı. Devam etseydim belki sonradan spreyi bırakıp şuanda normal bir cinsel birliktelik yaşıyor olabilirdim fakat yoğun iş temposundan dolayı tekrar deneyemedim o zamanlar.. Sonra aparatı nadiren çalışır oldum sonra özgüvenim yine gitti eşimle arkadaş gibi yaşar olduk vs vs. Klasik durumlar yani. Okullar kapanınca biraz rahatladım ve tekrar aparatlara başladım. Normalde direkt 3ü bir kez yapıp 4e geçerdim ama dün 3te zorlandım ve 2 ile başladım. Yavaş yavaş 4e geçtim, spreysiz. Bugün 3 ile başlamak istedim olmadı. 2ye döndüm zorlandım. 2yi yaptım fakat 3ü ne kadar beklesem, uğraşsam da yapamadım. Aparatları çok iyi kavradım çok rahat kullanıyorum ama bugün assla olmadı 3 bile.. Normalde de yarı yatar pozisyonda yapabiliyorum zaten aparatları. Yatağa uzandığımda asla olmuyor. 4ü rahat yapabilirken 3ü bile yapamaz hale geldim. 2 yıla yaklaştı evliliğim.. Yatar pozisyon için öneriniz var mı? Bu haftayı hedef belirledim her gün çalışayım diye ama bugün biraz hayal kırıklığı oldu, tabi ki yılmak yok fakat biraz sizinle konuşmam gerektiğini hissettim. Uzun zaman sonra yazdım, burası ve sizler iyi ki varsınız gerçekten...