- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.901
bu arada anestol krem büyük destekçimdi. Yanma yapabilir ama 5 dk sonra geçiyor ve daha acısız olmasını sağlıyor. En azından dayanabilir bir acı oluyor. O acı da zaten kendimizi kastığımız için Oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaa çok şükür ilk eşli denemeyi başardım çok mutluyum asla inanmıyordum yapabilceğime ya destekleriniz için çook teşekkür ederimMerhabaaa kızlar mini tatil yaptım geldiimm okumadım mesajlarınızı umarım güzel haberleriniz vardır
Canım çok tebrik ederim süpersinMerhabaa çok şükür ilk eşli denemeyi başardım çok mutluyum asla inanmıyordum yapabilceğime ya destekleriniz için çook teşekkür ederim
Benim durumum da normal o zaman böyle devam. Burda söylenenler çok kıymetli zaten. İnsan çok motive oluyor. Bir gün bende müjde vereceğim inşallahNe demek inşallah kısa zamanda çok yol alacaksın gerçekten en ufak takıldığın yerde yaz burda herkes çok yardımcı oluyor canım . Hiç acele etme kendine zaman ver ben 2 hafta sadece dokunmaya ve aynayla bakıp alışmaya çalıştım . Sonra dediğim gibi aparatlara geçtim ama 1.yi direk sokamamıştım sadece vajina girişine değdiriyordum . Sonra sonra oraya bişeyin değdiğine alıştığımda ilerletmiştim . Orası zaten dönüm noktası 1 i hallettiğin an devamı çorap söküğü
Tebrik ederim adınıza çok sevindim Darısı benim başıma da inşallahMerhabaa çok şükür ilk eşli denemeyi başardım çok mutluyum asla inanmıyordum yapabilceğime ya destekleriniz için çook teşekkür ederim
Teşekkkür ederim amin inşallah İnanın gözümüzde çok büyütmüşüz olunca bu muydu diyeceksiniz olduğunu anlamadık bile sadece olacağına inanın inşallah siz de en yakın zamanda müjdeli haberle yazarsınızTebrik ederim adınıza çok sevindim Darısı benim başıma da inşallah
Çok teşekkür ederimmCanım çok tebrik ederim süpersin
Evet aparatlarla yapabiliyorum sadece dört numarada çok zorlanıyorum ama eşim gelince daha çok stres oluyorum aparatlarla yapan ben onda yapamiyorum bı keresinde biraz yapabilmistik ama sanki gitmiyor duvara çarpıyor gibi oldu gerisini basaramadimAparat seti aldın yani o zaman egzersizlerine eşinle çalışman lazım çünkü ona güvenmen gerekiyor canım Aparatla çalışanlar eninde sonunda bir şekilde yeniyorlar ve egzersiz bu hastalığın en önemli parçası
Çok sevindim canım gözünaydın artık özgürsün bitti gitti günaşırı devam edin çokça mutlu olunMerhabaa çok şükür ilk eşli denemeyi başardım çok mutluyum asla inanmıyordum yapabilceğime ya destekleriniz için çook teşekkür ederim
Dördüncü olan aparata çok çok iyi çalışın onu rahat alana kadar eşi deneme yapmayın çünkü motiveniz düşer enerjiniz düşerEvet aparatlarla yapabiliyorum sadece dört numarada çok zorlanıyorum ama eşim gelince daha çok stres oluyorum aparatlarla yapan ben onda yapamiyorum bı keresinde biraz yapabilmistik ama sanki gitmiyor duvara çarpıyor gibi oldu gerisini basaramadim
Çok teşekkür ederim destekleriniz olumlu mesajlarınız sayesinde aştım bence moral kaynağı oldunuz banaÇok sevindim canım gözünaydın artık özgürsün bitti gitti günaşırı devam edin çokça mutlu olun
Dün akşam eşimin parmagimi da aldım sizce iyi bir gelişme mjİnanın bir günde Yenenler bile var Kendinize göre bir zaman belirleyin erteledikce erteleniyor maalesef bir de ben parmak egzersizinden ziyade aparatı tavsiye ediyorumdu
Evet o egzersiz üzerine yoğunlaşın işte canımDün akşam eşimin parmagimi da aldım sizce iyi bir gelişme mj