• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne demek inşallah kısa zamanda çok yol alacaksın 🤗 gerçekten en ufak takıldığın yerde yaz burda herkes çok yardımcı oluyor canım . Hiç acele etme kendine zaman ver ben 2 hafta sadece dokunmaya ve aynayla bakıp alışmaya çalıştım . Sonra dediğim gibi aparatlara geçtim ama 1.yi direk sokamamıştım sadece vajina girişine değdiriyordum . Sonra sonra oraya bişeyin değdiğine alıştığımda ilerletmiştim . Orası zaten dönüm noktası 1 i hallettiğin an devamı çorap söküğü 😍
Benim durumum da normal o zaman böyle devam. Burda söylenenler çok kıymetli zaten. İnsan çok motive oluyor. Bir gün bende müjde vereceğim inşallah 💞

Tebrik ederim adınıza çok sevindim 🥰 Darısı benim başıma da inşallah 🥲
Teşekkkür ederim amin inşallah🙏🏻 İnanın gözümüzde çok büyütmüşüz olunca bu muydu diyeceksiniz olduğunu anlamadık bile sadece olacağına inanın inşallah siz de en yakın zamanda müjdeli haberle yazarsınız🥰

Aparat seti aldın yani o zaman egzersizlerine eşinle çalışman lazım çünkü ona güvenmen gerekiyor canım Aparatla çalışanlar eninde sonunda bir şekilde yeniyorlar ve egzersiz bu hastalığın en önemli parçası
Evet aparatlarla yapabiliyorum sadece dört numarada çok zorlanıyorum ama eşim gelince daha çok stres oluyorum aparatlarla yapan ben onda yapamiyorum bı keresinde biraz yapabilmistik ama sanki gitmiyor duvara çarpıyor gibi oldu gerisini basaramadim

Merhabaa çok şükür ilk eşli denemeyi başardım çok mutluyum asla inanmıyordum yapabilceğime ya destekleriniz için çook teşekkür ederim ❤️🙏🥰
Çok sevindim canım gözünaydın artık özgürsün bitti gitti günaşırı devam edin çokça mutlu olun😍🫶🏻

Evet aparatlarla yapabiliyorum sadece dört numarada çok zorlanıyorum ama eşim gelince daha çok stres oluyorum aparatlarla yapan ben onda yapamiyorum bı keresinde biraz yapabilmistik ama sanki gitmiyor duvara çarpıyor gibi oldu gerisini basaramadim
Dördüncü olan aparata çok çok iyi çalışın onu rahat alana kadar eşi deneme yapmayın çünkü motiveniz düşer enerjiniz düşer

Kızlar aparatta 4numarayi aliyorum rahat bı sekilde hatta hergun çalışıyorum 2 haftadır ama eşli deneme de hep başarısız oluyorum kilomda var alakası olabilir mi ya cok modum düşüyor 😔😔

Back