• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar aparatta 4numarayi aliyorum rahat bı sekilde hatta hergun çalışıyorum 2 haftadır ama eşli deneme de hep başarısız oluyorum kilomda var alakası olabilir mi ya cok modum düşüyor 😔😔
Uygun pozisyonu mu bulamıyorsunuz acaba elizcim

Merhaba kızlar evliliğim neredeyse 1 yıl olacak 3 aydır aparatlar sayesinde eşli yapabiliyoruz ama sadece 2-3 cm içeri girebiliyor çok canım yanıyor en rahat pozisyon hangisidir yardım edebilir misiniz? Bir de vemcaine spreyi direk cilde mi sıkıyorsunuz uzaktan

Merhaba kızlar evliliğim neredeyse 1 yıl olacak 3 aydır aparatlar sayesinde eşli yapabiliyoruz ama sadece 2-3 cm içeri girebiliyor çok canım yanıyor en rahat pozisyon hangisidir yardım edebilir misiniz? Bir de vemcaine spreyi direk cilde mi sıkıyorsunuz uzaktan
Canım en rahat yatak ucu dediğimiz pozisyon yatak ucuna gelerek belinin altına bi yastık koyarak yaparsan daha rahat oluyor spreyi de vajinanın içine sıkıyorsun iki üç fıs

Kızlarrrrr 🥰 sizin dediğiniz gibi eşli denemede 4. Aparatı aldım yani öncesinde içimde yarım saat beklettim sonra eşli denemeye geçtim eşimin dediğine göre dışarda kalan kısım 2 parmak kadar falan şimdi oldu mu olmadı mı hiç anlamadım sanırım kendimi kasmadigim için birşey hissetmedim oldu mu olmadı mı bilmiyorum ya kan falan gelmedi, olmadı mı acaba ?

Kızlarrrrr 🥰 sizin dediğiniz gibi eşli denemede 4. Aparatı aldım yani öncesinde içimde yarım saat beklettim sonra eşli denemeye geçtim eşimin dediğine göre dışarda kalan kısım 2 parmak kadar falan şimdi oldu mu olmadı mı hiç anlamadım sanırım kendimi kasmadigim için birşey hissetmedim oldu mu olmadı mı bilmiyorum ya kan falan gelmedi, olmadı mı acaba ?
Dışarda kalmış olması normal bizde de öyleydi zamanla olacak evet artık sen de kurtuldun kan gelmesi gerekmiyor demekki esnek bir yapıya sahipsin gözün aydın canım😍😍😍

Kızlar bugün vajinismus için devlette psikiyatriste gittim. Bu kadın hastalıkları doktorunun işi değil bizim işimiz psikolojik ve fiziksel destek lazım dedi. Diğer doktorları eleştirdi. Mesai saatlerinin dışında seans uyguluyormuş (muhtemelen paralı olacak). Seanslara eşli gelmek gerekir yalnız olmaz diye de diretti. Muayene süresi boyunca başka faydalı hiç bişey söyleyip yapmadı. Bu rahatsızlığın tedavisi çoğu yerde ticarete dökülmüş. Uçuk da paralar istiyorlar.
İstanbulda devlet hastanelerinde önerebileceğiniz doktorlar var mı, özellere bütçe yetmiyor
Devlet hastanesinde maalesef bunu tedavi edebilecek süreye sahip değiller . Sizin vajinusmus ve cinsel sağlık konusunda deneyimli kadın doğum uzmanı bulmanız lazım. Devlet üniversite hastanesi asla çözemez . Ve evet eşli şart. Para kısmına gelince evet pahalı ama evliliğin temel taşı

Dışarda kalmış olması normal bizde de öyleydi zamanla olacak evet artık sen de kurtuldun kan gelmesi gerekmiyor demekki esnek bir yapıya sahipsin gözün aydın canım😍😍😍
Ay gerçekten oldu mu ben böyle hep o anı gözümde büyütmüşüm ya o an baya hissedeceğim sandım ama pek birşey hissetmedim, sizin dediğiniz gibi aparatı içerde yarım saat bekletmek çok iyi yaradı Allah sizden razı olsun

Ay gerçekten oldu mu ben böyle hep o anı gözümde büyütmüşüm ya o an baya hissedeceğim sandım ama pek birşey hissetmedim, sizin dediğiniz gibi aparatı içerde yarım saat bekletmek çok iyi yaradı Allah sizden razı olsun
Çook sevindim kuzum alışana kadar devam edin böyle sonraa zaten gerek bile kalmayacak 🥰 Rabbim hepimizden razı olsun🌺

Sizin destekleriniz sayesinde 🌸 iyiki bu sayfayı keşfettim 🥰 eşim 2 parmak kadar dışarda demese anlamayacağım bile hala bittiğine inanamıyorum hepinize çok teşekkür ederim🥰 hiç canım acımadı işin ilginç yanı birde umarım sonraki denemeler de de o kısım girer
Tebrik ederim canım ben de 1 hafta önce başardım aynen dediğin gibi oldu bizimde . Canım acımadı bi baktık hepsi girmiş . Şimdi afetten sonra 2. Yi deneyeceğim inşallah daha güzel ilerleriz . Çok tebriks 🥰

Tebrik ederim canım ben de 1 hafta önce başardım aynen dediğin gibi oldu bizimde . Canım acımadı bi baktık hepsi girmiş . Şimdi afetten sonra 2. Yi deneyeceğim inşallah daha güzel ilerleriz . Çok tebriks 🥰
Hiç acımayınca çok şaşırdım gerçekten, umarım 2. Cidede sıkıntı yaşamayız. Aparatı içerde yarım saat bekletmek çok işe yarıyor egzersiz yapan arkadaşlar sakın korkmayın hepsi geçiyor ben yaptıysam herkes yapar valla 🥰

Back