Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de çok merak ediyorum bu sorunun cevabını
Herhangi acı sızı yok Ne kadar sürdüğü herkesin kendi durumuna göre değişiyor hiç kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın biri 1gecede bütün aparatları yapar diğeri iki ayda mesela Burada benim eşli deneme notum vardı onu size tekrar paylaşayım

Eşli Deneme Yapacak Olanlara Öneriler

C cercer23
Q Queen1912

Bende bu şekilde yaptım bir kez yaptım ama ikici kez yapamadım çok kastım

Kızlar mantar enfeksiyonu için fitil kullanıyorum dr eşine de geçmiş olabilir dedi ama eşim de hiç bi belirti yok . Kaşınma yanma koku yada görünen bi durum yok . Sizce geçmiş midir bu durumda olsa bile ? Belirti olmadığı için dr a gitmek istemiyor çünkü . Ben de bu iş kısır döngüye girmesin istiyorum . Bu durumu yaşayanlar var mı ?

Prezervatif siz deneme yaptıysanız geçme olasılığı var canım

Kızlar lütfen yardım edin. Ben ilk defa bugün 3.aparatı denedim. Ama çok ilginç bir şekilde, yatıp bacaklarımı kendime çekerek yapamıyorum, kasılıyorum, bacaklarım titriyor, cesaretim yok. Ancak ayağa kalkıp ayakta denedim ve oldu, hiç ağrı sızı olmadan, ama yatarak yapınca panik oluyorum. Nasıl yenecem bunu? Benimki çok ilginç ya

Bacaklarımı ayirarak bende yapamıyordum birini uzatıp birini kırarak yapıyorum genelde.

Aynen öyle yapalım bari teşekkürler canım bişey daha soracağım , bebe yağı kullanmıyım dimi artık . Kayganlaştırıcı olarak ne kullanmalıyım mantar olmaması için .
Canım su bazlı kayganlaştırıcılar var onu kullan sperme zarar vermez diye bir ibare oluyor

Kizlar uzman eşliğinde aparatları hep denedim ve yaptım. Ama ilk eşli denememde başarısız oldum. Ne yapmalıyım moral olarak çok biraz çöküş yaşadım . Lütfen bu şekilde olursa yenenler yardımcı olabilir mi

merhabalar, şu an ne aşamadasınız, ben de aynı sorunla mücadele ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…