- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.861
Canım benim şimdi sana sıkıca sarılıyorum ne olur hisset ❣hepimiz o kadar benzer hissettik ki. Bazen toparlamak için dağıtmak gerekir şimdi kalkıp kendini daha iyi hissetme zamanın. Bunca aldigin yoldan sonra pes edemezsin.Be hic iyi durumda degilim. Esli denemeleri cok kez denedik olmadi. Sonrasinda osikolojim bozuldu esimle tartistim vs. Regl oldum sonra da. Simdi regl biteli 4 gun oluyo hala denemek istemiyorum. Bugun aparatla baslayip deneyecektik orta boy aparati bile yapamadim. Bence kimsenin bana yardim edecegi soyleyecegi bir sey kalmadi. Hem evlenir evlenmez tedaviye baslayip hem aparatlari bitirip bu kadsr zamandir yapamayan tek kisiyim bence
Bu cümleler seni ne kadar etkiler bilmiyorum ama bu psikolojiyi o kadar iyi tanıyorum ki, en ufak yılgınlıkta değil orta boy birinciyi bile yapamadığım zamanlar oldu. Benim de psikolojimdeki en ufak düşüklük her şeyi etkiliyor sanki geri gidiyorum. Aparatları yaptıysan sadece biraz zamana ve kafanın rahatlamasına ihtiyacın vardır belki de, en baştan yeniden başla. Aparatları eşinle de yapmayı dene. Kontrolü karşı tarafa bırakmak için önemli bir adım aparatı eşe devretmek. Sen zaten yolun sonuna gelmişsin. Biraz sakinlesip yavaslaman gerekiyor olabilir. Ben de o dipsiz kuyularda çok kaldım, ağladım, durmadan ağladım, asla yapamayacağıma o kadar emindim ki dünya üzerinde bunu yapamayan tek kişi ilan ettim kendimi. Ama ömrümün sonuna kadar o kuyunun dibinde kendi halime ağlamanin en başta bana bir faydası olmadığını anladım. İsteksizlik kadar da normal bir duygu bence vajinismusta. O duyguya hiç takılma. Eşle de tartışılır. Hayat hep gül bahçesi değil ki önemli olan sonrasında doğru iletişim kurabilmek, konuşabilmek. Senin yükün ağır, bazen o yükü taşırken zorlanıyoruz. Bu yolda her şeyi yaşıyor insan. En küçük şeyler bazen büyüyor dağ oluyor. Hiç takilmayacagin şeyleri resmen çengelli iğneyle zihnine takip oradan hiç cikaramiyorsun. Kafanda binbir şey, içinde binbir duygu. Hepsi birbirine giriyor. Güzel bir uyku çek, dinlen. Yarın yeniden başla. Sana kocaman sarılıyorum.Be hic iyi durumda degilim. Esli denemeleri cok kez denedik olmadi. Sonrasinda osikolojim bozuldu esimle tartistim vs. Regl oldum sonra da. Simdi regl biteli 4 gun oluyo hala denemek istemiyorum. Bugun aparatla baslayip deneyecektik orta boy aparati bile yapamadim. Bence kimsenin bana yardim edecegi soyleyecegi bir sey kalmadi. Hem evlenir evlenmez tedaviye baslayip hem aparatlari bitirip bu kadsr zamandir yapamayan tek kisiyim bence
Sırt üstü uzandım ama başımı tamamen yere yaslamadim bazanin basligina yaslandım. Hafif doğrulur gibi yani.Bende bugun yaptim yarim saat ama poziyonum nasil olmali ama aksam cocuklar uyuduktan sonra devamedicem
Ooo masllh . demiştik Cok kolaymış sözünü diyeceğinizi. Arkasi gelecekkkNehircim özellikle sana ve diğer arkadaşlarımıza moral olsun arkadaşlar ben bugün spreysiz sadece kayganlaştırıcı ile 4. Almayı başardım ve o kadar kolay mış ki resmen kaydı gitti ilk defa bugün hissettim vajinismusu başardığımı henüz düzgün eşli deneme olmadı ama inş oda olacak sizlere umut olsun sakın pes etmeyin demesi kolay biliyorum ama bizzat yaşadım kendinize şans verin lütfen 7 sene sonra yendim ağladım bağırdım çağırdım aileme eşime çok kötü davrandım neler yaşadım ama bitti çok şükürallahım bu hastalığı çeken herkese ama herkese yardım etsin sizleri seviyorm iyi ki varsınız
Aynrn öyle çok şükür inş eşli de böyle kolay olurOoo masllh . demiştik Cok kolaymış sözünü diyeceğinizi. Arkasi gelecekkk
Darisi bize insallajOoo masllh . demiştik Cok kolaymış sözünü diyeceğinizi. Arkasi gelecekkk
Normal olduğunu düşünüyorum hemşiremm hepimizin kızlık zarı yapısı farkli.İki parmak denediğimde iki seferde kan geldi normalmidir
Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim ve hiç bir şekilde ilişkiye giremiyorum doktora gittim vajinismus degilsin dedi ama ben bi türlü yapamıyorum burayı okuyup dilator sipariş verdim dün geldi ve üçüncüye kadar çok rahat bı şekilde aldım dördüncü biraz zorladı bıraktım daha zamanı var galibaG Gecemavisiii
A Alyazmam kızlarrr merhaba mesajlarınıza denk geldim.Burada aktif bir çok kişi var ne durumdasınz yardımcı olabliriz
Cansin en büyük destekçisi 3n buyuk sabir küpü sen olmalısın cnm ins mutlu birliktelikler olurKizlar sunu soylemek istiyorum sartlara bence bu kadar kendinizi baglamayin,spreysiz yapamam 4. Aparati alamamisken yapamam kayganlastirici olmasi sart gibi seylerle sartlamayin kendinizi.9 sene bunu cekmis ve bu yuzden defalarca iliskisi bitmis birisi olarak soyluyorum.aynada bakinca bile kusma refleksi yasarken 1 aylij egzersiz sonucu spreysiz kayganlastiricisiz kegelsiz gayet normal sekilde normal tempoda ve surede 0 aci ile iliskiye girdim.9 seneden bahsediyorum ama 1 adim bile atmadigim 9 sene bu.kafama koydugumdq isin hallolmasi 1 ayi buldu.Lutfen sartlara bu kadar takilmayin ve lutfen o ilk adimi atin.Inanin ben yaptiysam herkes yapar
Harikasın canım benim vuhuuuuu tebrikler kocaman sarıldık sanaBir tebriklerinizi alırım hanımlar.Normal bir ilişki yaşadım. İlk defa. Kremi zaten dün bırakmıştım, bugün de aparat kullanmadım. O kadar kendiliğinden oldu ki hem çok şaşkınım hem de aşırı mutluyum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İlk girişte ve belki ilk 30 saniye yine yanma hissettim ama dün ve önceki günden bildiğim için tedirgin olmadım. 30 saniye sonra sanırım kendimi daha fazla bırakabildim ve neredeyse hiç yanma duymadım. Çok ama çok mutluyum.
Canım benim harikasın şükürler olsun bende yeni bitirdim aparatları inş eşliye gececemKizlar sunu soylemek istiyorum sartlara bence bu kadar kendinizi baglamayin,spreysiz yapamam 4. Aparati alamamisken yapamam kayganlastirici olmasi sart gibi seylerle sartlamayin kendinizi.9 sene bunu cekmis ve bu yuzden defalarca iliskisi bitmis birisi olarak soyluyorum.aynada bakinca bile kusma refleksi yasarken 1 aylij egzersiz sonucu spreysiz kayganlastiricisiz kegelsiz gayet normal sekilde normal tempoda ve surede 0 aci ile iliskiye girdim.9 seneden bahsediyorum ama 1 adim bile atmadigim 9 sene bu.kafama koydugumdq isin hallolmasi 1 ayi buldu.Lutfen sartlara bu kadar takilmayin ve lutfen o ilk adimi atin.Inanin ben yaptiysam herkes yapar
Bir tebriklerinizi alırım hanımlar.Normal bir ilişki yaşadım. İlk defa. Kremi zaten dün bırakmıştım, bugün de aparat kullanmadım. O kadar kendiliğinden oldu ki hem çok şaşkınım hem de aşırı mutluyum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İlk girişte ve belki ilk 30 saniye yine yanma hissettim ama dün ve önceki günden bildiğim için tedirgin olmadım. 30 saniye sonra sanırım kendimi daha fazla bırakabildim ve neredeyse hiç yanma duymadım. Çok ama çok mutluyum.
Kizlar sunu soylemek istiyorum sartlara bence bu kadar kendinizi baglamayin,spreysiz yapamam 4. Aparati alamamisken yapamam kayganlastirici olmasi sart gibi seylerle sartlamayin kendinizi.9 sene bunu cekmis ve bu yuzden defalarca iliskisi bitmis birisi olarak soyluyorum.aynada bakinca bile kusma refleksi yasarken 1 aylij egzersiz sonucu spreysiz kayganlastiricisiz kegelsiz gayet normal sekilde normal tempoda ve surede 0 aci ile iliskiye girdim.9 seneden bahsediyorum ama 1 adim bile atmadigim 9 sene bu.kafama koydugumdq isin hallolmasi 1 ayi buldu.Lutfen sartlara bu kadar takilmayin ve lutfen o ilk adimi atin.Inanin ben yaptiysam herkes yapar
Amin canım benim, inşallah. Allah hepimize vajinismusu kolayca atlatmayı nasip etsin inşallah.Harikasın canım benim vuhuuuuu tebrikler kocaman sarıldık sanaAllah’a şükürler olsun tamamen atlattın rabbim devamını nasip etsin
Evett çok normal kuzumm sprey yada kremle de deneyebilirsin sakın olmuyor zaten diyipte ara verme bir tık daha güçlü ittirmen lazımmm sadeceMerhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim ve hiç bir şekilde ilişkiye giremiyorum doktora gittim vajinismus degilsin dedi ama ben bi türlü yapamıyorum burayı okuyup dilator sipariş verdim dün geldi ve üçüncüye kadar çok rahat bı şekilde aldım dördüncü biraz zorladı bıraktım daha zamanı var galibaegzersizde yapıyorum ama bilmiyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?